Įkraunama...
Įkraunama...

Gelžbetoniniai gyvenamieji namai

QUOTE(gerlenda @ 2005 08 18, 14:45)
Ar čia nebus tas pats kas blokinis namas?  g.gif
Kai blokas įtruks tai nepyragai  g.gif

O ka galvoji,kad plytos daug geriau? Prastai sumurijus, gali plysys nuo virsaus iki apacios pasidaryti ax.gif Ir manai ji lengviau uztaisysi,nei blokinio namo plysi??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(argiedre @ 2005 08 18, 14:34)
kiektas pigumas atsiejo ? Kiek kvadaratu namas ?

168 kv.m. namas pirktas 2002m+ 15 a žemės mums kainavo 30 000 lt. Atkreipiu dėmesį, kad veiksmas vyko Marijampolėje.
Atsakyti
QUOTE(eglita @ 2005 08 19, 13:58)
168 kv.m. namas pirktas 2002m+ 15 a žemės mums kainavo 30 000 lt. Atkreipiu dėmesį, kad veiksmas vyko Marijampolėje.

O gal zinai, kur tas jusu namas pagamintas buvo?
Atsakyti
Is ties idomu kur to namo blokai pirkti(kas gamino).
Parasiau laiska i AKSA, gavau atsakyma.Aisku pataria kalbeti su statybu vadovu,bet pateiktos kainos siek tiek isgasdino..
Dezutes kaina su pamatais (be stogo 500Lt/kv),nors gal ir normalu.. g.gif
Jie taip apt gali pastatyti nama ir "iki raktu",tada 1kvm kaina 2000lt g.gif daugoka.. geriau savom rankytem puosiu smile.gif
Bet tuos namus kuriuos realiai apziureinejau buvo Kauno Palemono gelzbetonis ir jie pigesni, tiklsios kainos dar nezinau, pasiklausinesiu dar...
O del to patvarumo, tai tikrai manau,kad jei blogai pastatytas namas-tai nors vinim kalk,vitiek sugrius itruks..
O jei geri pamatai, tinkamas stogas,neturetu skilineti..
Man labiai svarbi siluma name, va sito prisibijau..
Bet jau baigiu priprasti prie minties, kad mano namas bus is tokiu bloku.. blush2.gif
Nebent isgirsiu tikrai neigiamu atsiliepimu
Lauksiu bet kokios nuomones thumbup.gif
Dar klausimukas Eglitai, o kodel negalejote padaryti kitokio isplanavimo?(Ar ne taip supratau?) Manau neatramines sienas galima butu isgraiuti,sujungti kelis kambarius, nes senu tu blokiniu namu isplanavimas-daug mazu kambariu,tai as suku minti,kad puses sienu nestatyciau smile.gif
Atsakyti
nu va, jau susizinojai. mirksiukas.gif mes ir tokiu labai domejomes, ir mus tenkintu, tiesa sakant netgi patiktu mirksiukas.gif bet kol ruosiames naujo busto idejai jie labai pabrango.. pires tris metus uz 20000 lt galejai paimti dezute 90-100 m2 namukui.. dabar be 50000 lt ne is vietos. susidaro daugokai... mazdaug tos pacios kvadraturos ir rastinis iseitu...
Atsakyti
As taip pat nusiunciau uzklausa apie tuos namus, ir stai ka jie atrase:
dekojame uz uzklausa.

Budami gelzbetonio gamintojai ne visada galime garantuoti statybininku darbu kainas. Musu gaminiai Jusu ivardintam namui kainuotu ~20 000Lt, apytiksle tokio namo statybos kaina iki raktu uz m2-2000Lt. Klausimus del tokiu namu statybos tikriausiai atsakys statybos darbu vadovas.
Jis gali pateikti tikslesnes kainas pagal individualius Jusu pageidavimus, i kuriuos gali buti absoliuciai atsizvelgta (ar pageidaujate su rusiu, ar su mansarda, kokia stogo danga ir pan.).

Man atrodo, kad kaina "iki rakto" yra normali (turint omeny, kad viskuo rupinsis si firma).Tik neaisku, kas i ta kaina ieina g.gif
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2005 08 19, 14:51)
O gal zinai, kur tas jusu namas pagamintas buvo?

Nežinau, žiūrėjau namo byloje, bet ten niekur neparašyta, kas gamino schmoll.gif

[quote=chica,2005 08 19, 16:14]

Dar klausimukas Eglitai, o kodel negalejote padaryti kitokio isplanavimo?(Ar ne taip supratau?) Manau neatramines sienas galima butu isgraiuti,sujungti kelis kambarius, nes senu tu blokiniu namu isplanavimas-daug mazu kambariu,tai as suku minti,kad puses sienu nestatyciau smile.gif
Pas mus atraminė siena pirmą aukštą dalina į dvi lygias dalis išilgai, todėl nesigavo norimo dydžio patalpa(į ilgį tai pakako, tik norėjosi didesnės į plotį). Daugiau jokių sienų nebuvo, tai mes savo nuožiūra pasiplanavom kambarių dydį. Nereikėjo nieko griauti, tik pamūrinti pertvaras. Vietoj trijų kambarių(pagal projektą) pasidarėme du+nedidelis holas.
Atsakyti
http://www.aksa.lt/index2.htm
Šitas namukas kažkuriais tai metais organizuotoje individualių namų architektūros parodoje užėmė vieną iš prizinių vietų (neprisimenu kurią). Pagal tos parodos sąlygas prizininkų pilną projektinę dokumentaciją buvo galim gauti už dyką (tik kopijavimo mokestis) lygtais statybos ir architektūros skyriuje prie kažkurios tai ministerijos. Gaila, tada aš jos nepasiėmiau (neaktualu buvo), o tokie geri laikai tikriausiai baigėsi ir daugiau tokių akcijų nebus cry.gif
Atsakyti
Neslėpsiu, kad susidomėjau šiuo variantu taupydama pinigėlius..bet vat ir nesugebu paskaičiuoti, kiek tai pigiau gaunasi (tik medžiagos), nei statant namą iš blokelių?
ir nė vieno pažįstamo ar pan. neturiu, kurie būtų pasistatę iš g/b blokų, ko galėčiau pasiteirauti.. o info ne ką terandu..
o kur galima pasižiūrėti tokių namų išplanavimų?
Atsakyti
QUOTE(mykolė @ 2005 08 29, 12:38)

o kur galima pasižiūrėti tokių namų išplanavimų?

Cia siek tiek info http://www.aksa.lt/index2.htm 4u.gif > produkcija
Atsakyti
g.gif gal dar kasasidalins info...
Atsakyti
Esu mačius žurnale namą iš blokų.Man labai patiko.Tik tie blokai ne visai taip atrodė kaip mūsų blokiniai namai. Jie kaip betoninės sienos.Tai man ir spalva labai patiko ir tas betono derinimas su geležinėm konstrukcijom.O viduj kai kur taip pat paliktos sienos,atrodo kaip betoninės nors gal kitaip padarytos.Ir prie tos pilkos spalvos šiuolaiknė technika,šviesios sienos labai superovai atrodė. Bet kadangi aprašymo buvo mažai,tik truputį apie interjerą,tai nieko aiškaus.
Beje rusiškuose žurnaluose gan dažnai tokie namai rodomi.Jei netyčia ką rasiu,įmesiu foto.
Atsakyti