Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų idėjos

QUOTE(Auges @ 2005 10 31, 19:32)
Aš irgi turiu labai mėgiama megztą paltą, kurį pirkau Gariūnuose už 80Lt, prieš porą metų, be rašto, megztas iš gan plonų siūlų - todėl kartais galiu du kart apsivyniot laugh.gif - čia vienintėlis minusas, o visą kitą pliusai... Pakankamai ilgas, su ilgais kutais, priekyje susiriša odiniais plonais dirželiais, su kapiušonu, tamsi bordo spalva, visi atsisuka gatvėje pažiūrėt "iš galo" biggrin.gif, moterys darbe vis klausia kur pirkau, pabandysiu kurią dieną įdėti foto. Dabar pertamsu fotografuot smile.gif

Labaiii lauksiu nuotraukytės ax.gif
Atsakyti
Paprastutis: ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 11 01, 19:39)
Paprastutis: ax.gif

ujjj, kaip mėgstu tokią spalvą... ax.gif
Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Idejau i galerija to balto, ilgo su didelem pynem ir keliu kitu paltuku schemas. Tikiuosi, kam nors pravers.

O kaip rasti ta galerija ax.gif blush2.gif Nelabai dar gauduos kur cia kas doh.gif
Atsakyti
as ir labai noriu koki paltuka nusimegsti, kol dar nereikia eit i darba ir yra laiko.

Gal kuri turite balto paltuko su isnertu rastu schemute? Is anksto butu didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
Mano mezgamas paltas jau i pabaiga.Beliko mamai numegzti rankoves.Oi,kaip sunku buvo issirinkti rasta jam..Atrodo turetu but grazus,nors paaiskes kai bus baigtas.
Atsakyti
clap.gif laukiam nuotraukyciu,labai jau smalsu ax.gif
Atsakyti
Mielos mezgėjėlės, sakykit, jeigu paltukas ilgesnis- ar darot nugaroj skeltukus?
Atsakyti
Aš darau šonuose. Dar užsegima sper priekį ne iki pat apačios, tai laisvumo einant užtenka.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2005 08 17, 23:15)
Va toks būtų visai nieko

noriu tokio kaip ji nusimegzti
Atsakyti
Sakykit gal galetumete ir man atsiust to grazaus balto palto schema, labai jau grazus uzsimaniau ir as tokio. is anksto labai aciu.
mano adr.: jurgita7@freenet.de

Jurgita
Atsakyti
bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti