Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų idėjos

QUOTE(Asta @ 2005 09 27, 19:30)

Labai jau fainas, užsimaniau ir aš tokio, kadangi baigiu mokslus, tai turėsiu laisvo laiko, pavasariui labai tiks thumbup.gif gal galit ir man atsiųsti to gražaus balto palto mezgimo schemutę?xmarsasx@one.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsiukė: 29 spalio 2005 - 22:09
QUOTE(Frida666 @ 2005 10 29, 21:33)
jei kam nors reikia, sio paltuko schema galiu atsiusti emailu:)

atsiųsk ir man prašau ax.gif ausrine@inbox.ru wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Frida666 @ 2005 10 29, 22:33)
jei kam nors reikia, sio paltuko schema galiu atsiusti emailu:)

Prašyčiau ir man ax.gif
diance@omni.lt
Atsakyti
smile.gif+2005 10 29, 09:34-->
QUOTE(saule smile.gif @ 2005 10 29, 09:34)
Gal galit kas patarti is kokiu siulu geriau megzti paltuka, kad labai neissitampytu ir graziai atrodytu?

mudvi su sese jau pries 10met vaiksciojom su megstais paltais, tai ir siandien dar visi atsisuka kai praviniojam tokios puosnios ax.gif

paltus neriam is macheriniu siulu, tokie gauruoti ir rasto nereikia deti, pasirinkus geras spalvas atrodo thumbup.gif . I viena palta bande sese deti pasiltinima ir pamusala, tai jis gavosi toks kietas, daug malonesnis ir patogesnis be"priedu".
vienas paltas buvo mezgamas platejantis tai sunaudojo 1 kg siulu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mma: 30 spalio 2005 - 16:03
Na, sugundė, suviliojo mus su tuo gražiu paltuku ir dingo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(marsiukė @ 2005 10 30, 18:32)
Na, sugundė, suviliojo mus su tuo gražiu paltuku ir dingo... g.gif

soriukas, tik dabar prisedau prie kompo. Tuoj issiuntinesiu schemas visoms noricioms. Schemos rusu kalba, bet manau, kad viska suprasite. Sekmes besidarbuojant:)
Atsakyti
Aš jau gavau, tai vyras juokės iš mano rusiško skaitymo...Bet idėją supratau.Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frida666 @ 2005 10 30, 22:30)
soriukas, tik dabar prisedau prie kompo. Tuoj issiuntinesiu schemas visoms noricioms. Schemos rusu kalba, bet manau, kad viska suprasite. Sekmes besidarbuojant:)

Labai ačiūūūū! wub.gif
Atsakyti
Idejau i galerija to balto, ilgo su didelem pynem ir keliu kitu paltuku schemas. Tikiuosi, kam nors pravers.smile.gif
Atsakyti
Ačiū notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte31 @ 2005 10 31, 10:39)
Ačiū notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

Ner uz ka:) Kai tik vel rasiu ka nors padoraus, butinai imesiu:)
Atsakyti
Aš irgi turiu labai mėgiama megztą paltą, kurį pirkau Gariūnuose už 80Lt, prieš porą metų, be rašto, megztas iš gan plonų siūlų - todėl kartais galiu du kart apsivyniot laugh.gif - čia vienintėlis minusas, o visą kitą pliusai... Pakankamai ilgas, su ilgais kutais, priekyje susiriša odiniais plonais dirželiais, su kapiušonu, tamsi bordo spalva, visi atsisuka gatvėje pažiūrėt "iš galo" biggrin.gif, moterys darbe vis klausia kur pirkau, pabandysiu kurią dieną įdėti foto. Dabar pertamsu fotografuot smile.gif
Atsakyti