Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų idėjos

QUOTE(Žvėriukė @ 2009 07 23, 10:49)
............Bet žydras lyg ne taip atrodo  unsure.gif  Nebežinau  verysad.gif

is pirmo zvilgsnio tai schema ir principas tas pats. Tik raudonasis megztas platesnis ir priekyje sukeiciamas, o zydrasis siauresnis ir tik susieina/suirisamas.
o mezgimas nuo krasto iki krasto ir rankoviu statymas, apykakles lenkimas - man is pirmo zvilgsnio atrodo,kad toks pat 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 07 23, 10:13)
is pirmo zvilgsnio tai schema ir principas tas pats. Tik raudonasis megztas platesnis ir priekyje sukeiciamas, o zydrasis siauresnis ir tik susieina/suirisamas.
o mezgimas nuo krasto iki krasto ir rankoviu statymas, apykakles lenkimas - man is pirmo zvilgsnio atrodo,kad toks pat 4u.gif

Tai va iš pirmo žvilgsnio ir man toks pat atrodo....bet kai geriau įsižiūriu, tai apykaklė to žydrojo daug platesne už šoninę detalę g.gif
Kažkuri mergaitė lyg mezgė iš pusvilnės.....kaži kaip jinai darė g.gif Einu ieškot kas......neduosiu žmogui ramybės blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 23 liepos 2009 - 10:19
Radau žmogų bet jo pašto žinutė perpildyta doh.gif
La Perla.....atsiliepk arba pratrink žinutes dėžutėje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 23 liepos 2009 - 10:35
QUOTE(Žvėriukė @ 2009 07 23, 11:16)
Tai va iš pirmo žvilgsnio ir man toks pat atrodo....bet kai geriau įsižiūriu, tai apykaklė to žydrojo daug platesne už šoninę detalę  g.gif
Kažkuri mergaitė lyg mezgė iš pusvilnės.....kaži kaip jinai darė  g.gif Einu ieškot kas......neduosiu žmogui ramybės  blush-anim-cl.gif

visko gali buti,kad apykakle platesne. nors lygiai taip pat gali buti,kad ja vizualiai platina tik tai,kad issikleidzia pyniu uzbaigimas arba tai,kad apatine dalis apsirengu pasitraukia i uzpakaliniaja tongue.gif

teisingai - iskankink mezgusiaja ir viskas bus aisku ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2009 07 23, 08:49)
Mergaitės-mezgėjėlės SOS  biggrin.gif
Griūk mirk dabar labai prireikė šito šedevro.....ale niekaip nesuprantu kaip su apykakle daryt  g.gif Ji išvien su šoninėm detalėm išmegsta ar atskirai.....prisiūta  g.gif Ir jei atskirai, tai koks turi but iskirpimas šoninės dėtalės  g.gif Ir taip, ir kitaip galva suku, greitai išvis susisuks  lotuliukas.gif .....ale nedaeina  blush2.gif gal yra protingesnių už mane  biggrin.gif

user posted image

man atrodo, kad cia paltukas nuo sono iki sono megztas tik iki pazastu(iki tos juostos, kur sagute), o po to jau surinktos akys ir megzta normaliai i virsu, nes pynes apykakles tai vertikalios, tokiuatveju ir paplatinti jas ne beda, i pazastu isemimas normalus ir patogus, kaip iprastam megztuke. na, bet cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2009 07 23, 11:23)
man atrodo, kad cia paltukas nuo sono iki sono megztas tik iki pazastu(iki tos juostos, kur sagute), o po to jau surinktos akys ir megzta normaliai i virsu, nes pynes apykakles tai vertikalios, tokiuatveju ir paplatinti jas ne beda, i pazastu isemimas normalus ir patogus, kaip iprastam megztuke. na, bet cia mano nuomone  4u.gif

Bet rastas nuo tos sagutes ne vertikaliai eina....o kaip ir apacia - horizontaliai g.gif O apykakle tai gal isvis prisiuta....o ne isvien megsta g.gif
Kazi pas rusaites niekas nieko nemate g.gif Gal jos mezge g.gif Dabar kankinsiuos kol issiaiskinsiu...tai ir tema taip pabaigsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 23 liepos 2009 - 14:08
QUOTE(evax @ 2009 07 23, 12:23)
man atrodo, kad cia paltukas nuo sono iki sono megztas tik iki pazastu(iki tos juostos, kur sagute), o po to jau surinktos akys ir megzta normaliai i virsu, nes pynes apykakles tai vertikalios, tokiuatveju ir paplatinti jas ne beda, i pazastu isemimas normalus ir patogus, kaip iprastam megztuke. na, bet cia mano nuomone  4u.gif

nesutinku g.gif

o be to juk galima apykakle platinti ir taip: jei tai krastas,tai kuno dalies akys nuleidziamos, mezginys toje vietoje baigiamas, toliau mezgama (nes norima platesnes) apykakles dalis. (isivaizduoju aiskiai,tik nzn ar paaiskinau ideja blush2.gif )

Atsakyti
Renatina, tu kalbi apie tokios detales ismezgima g.gif As cia greitai papiesiau, kad aiskiau butu blush2.gif Tiesiog mezgamas ne kvadratas,o nuo tos vietos kur tas uzsegimas, kazkiek paplatint g.gif

user posted image
Atsakyti
čia dar viena palto idėja gal kuriai patiks
http://news.knitting...92528/discuss/0
Atsakyti
Saltasis sezonas arteja, keliam paltu tema i virsu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti