Na dar viena idėja
QUOTE(pumpocka @ 2009 06 16, 10:55)
O gal kas nors jau turi schema?
Čia kažkas iš tokios pat ''serijos '' , bet ne paltas,tik gėlytės tos pačios
http://club.osinka.r...-34115?&start=0
Labai aciu
Sveikos merginos ,
prisiziurejau tokiu groziu, kad uzsimaniau pati per vasara nusinerti paltuka rudeniui. Man artimiausias sirdziai ir pagal mano figura tinkamiausias butu "skraidanti lekste", bet.... parsisiuntus schemute nelabai iziuriu kaip jis neriamas. Formune merginos minejo, kad gali atsiusti geresnes kokybes schema . Jei kuri galetu buciau labai dekinga. Mano e-mail: gintavin@gmail.com Aciu, aciu....
sito paltuko:
prisiziurejau tokiu groziu, kad uzsimaniau pati per vasara nusinerti paltuka rudeniui. Man artimiausias sirdziai ir pagal mano figura tinkamiausias butu "skraidanti lekste", bet.... parsisiuntus schemute nelabai iziuriu kaip jis neriamas. Formune merginos minejo, kad gali atsiusti geresnes kokybes schema . Jei kuri galetu buciau labai dekinga. Mano e-mail: gintavin@gmail.com Aciu, aciu....
sito paltuko:
QUOTE(bazuka @ 2009 06 17, 08:42)
Čia kažkas iš tokios pat ''serijos '' , bet ne paltas,tik gėlytės tos pačios
O jus nebijot kad galiukai prades lysti is tu gelyciu atskirai neriamu??? As turiu nusinerusi is atskiu gabaliuku tai taip vargau slepdama ir dabar po skalbimo lenda visokie galkiukai taip negraziai atrodo. Net nebezinau ka daryti. Kaip jus gelbejates nuo tokiu situaciju??
Tai reikes paieskoti tu cpec kliju, nes siuliukas maxi jis pakankamai slidus gal del to. Nors ir pakankamai lilgus galiukus palikinejau. Nes kol neskalbiau liuks buvo o dabar iskalbiau ir prasidejo....
Aciukas
Aciukas
QUOTE(Irma77 @ 2009 06 19, 10:16)
Tai reikes paieskoti tu cpec kliju, nes siuliukas maxi jis pakankamai slidus gal del to. Nors ir pakankamai lilgus galiukus palikinejau. Nes kol neskalbiau liuks buvo o dabar iskalbiau ir prasidejo....
Aciukas
Aciukas
Man tai kažkaip tie siūliukai nelenda užraitau aš ten juos slėpdama ir be problemų
Laba dailus paltukas Bet kiek čia darbo
Mergaitės-mezgėjėlės SOS
Griūk mirk dabar labai prireikė šito šedevro.....ale niekaip nesuprantu kaip su apykakle daryt Ji išvien su šoninėm detalėm išmegsta ar atskirai.....prisiūta Ir jei atskirai, tai koks turi but iskirpimas šoninės dėtalės Ir taip, ir kitaip galva suku, greitai išvis susisuks .....ale nedaeina gal yra protingesnių už mane
Papildyta:
O gal čia jis va pagal tokia iškarpa kurtas
Tada megst nuo vieno šono iki kito Bet žydras lyg ne taip atrodo Nebežinau
Griūk mirk dabar labai prireikė šito šedevro.....ale niekaip nesuprantu kaip su apykakle daryt Ji išvien su šoninėm detalėm išmegsta ar atskirai.....prisiūta Ir jei atskirai, tai koks turi but iskirpimas šoninės dėtalės Ir taip, ir kitaip galva suku, greitai išvis susisuks .....ale nedaeina gal yra protingesnių už mane
Papildyta:
O gal čia jis va pagal tokia iškarpa kurtas
Tada megst nuo vieno šono iki kito Bet žydras lyg ne taip atrodo Nebežinau