Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų idėjos

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
o pirmo modelio aprašymo nėra?
Atsakyti
Išsamesnio aprašymo neturiu, kiek parašyta rusiškai šalia nuotraukos, kad mezgasi, tiksliau man atrodo, kad neriasi, nuo rankovės iki rankovės, paskui įvarstomas storas siūlas, atrodo, lyg audinys.
Man irgi šitas patinka.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Mane šitas sužavėjo wub.gif Tikiuosi kaip nors iki jo prisikast,jei ne pavasarį,tai gal bent jau rudeniop biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
aderaa o 6nr to melyno kazin koks rastukas? labai grazus paltukas, bet ir siulai labai stori jauciu...
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2009 01 17, 09:16)
aderaa o 6nr to melyno kazin koks rastukas? labai grazus paltukas, bet ir siulai labai stori jauciu...

Turiu, nurašysiu iš knygos, jei kas neaišku, klauskit.
1 eilė: +1 papr. sukryžminama su 1 papr. į kairę+;
2 eilė: šiame rašte akys kryžminamos ir iš blogosios pusės mezginio pusės. Akis, kuri gerojoje pusėje kryžminant buvo viršuje, dabar bus apačioje, o per ją perpinama buvusi apatinė akis į kairę. Iš blogosios pusės mezgama išvirkščiom akim.
Mezginys panašus gaunasi į bukle medžiagą, nesitampo, storas ir be galo šiltas. Vaikam esu mezgusi. Minusas- man pasirodė,kad siūliukų ima daug.
Atsakyti
Merginos, sukūriau temą, kurioje kelkime tik schemutes, bus lengviau ir greičiau viską rasti

Paltai (schemos), be komentarų
Atsakyti
QUOTE(justicir @ 2009 01 18, 18:55)
Merginos, sukūriau temą, kurioje kelkime tik schemutes, bus lengviau ir greičiau viską rasti

Paltai (schemos), be komentarų

NESUPRANTU.... taigi cia ir taip beveik komentaru nera, kam tos naujos temos visur?? juk kai temas sutvarkys, tai ir liks tik aprasai ir foto, kam reikia tu nauju? ir dar...gal butu grazu mergaiciu pasiklausti, na apklausele kokia pasidaryt, AR JOMS REIKIA mirksiukas.gif
Atsakyti
Na gal ir reikia tokių temučių, tik jų labai daug g.gif Kituose formuose teko matyti, kaip temutės sudėtos į vieną vietą. Pvz. temos pavadinimas tūtų sakykim" tik scemos, be komentarų", o jau joje būtų visos kitos potėmės apie meztinius, raštus, sukneles ir pan. Reiktų moderatorių klausti gal būtų įmanomas toks dalykas. Suprantu, kad sudėtinga, bet vietos užimtų mažiau, būtų tvarkingiau, viskas vienoj vietoj g.gif Na. yra formas tindi rindi( sory, kad aš apie kitą forumą blush2.gif ), tai ten taip sutvarkyta. Ir osinkoj panašiai. Dabar visko labai daug, taip jau nespėju su SM viską apžiot, tai dabar jau visai schmoll.gif Tačiau tai mano nuomonė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu daivulkai78. Reikėtų sutvarkyti viską glausčiau.
Atsakyti
na man kazkaip nelabai toks papildomu temu variantas g.gif visu pirma "pagyrutems" kas ka nunere numezge siulyciau atskira tema sukurti.

jei as ieskau vieno ar kito mezginio varianto tai reiskia mergina kuri turi ta schema tai ja tures imesti i kita tema g.gif , pvz: sukneles/schemos, be komentaru
truputi nelogiska.

cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caulyte @ 2009 01 19, 13:24)
na man kazkaip nelabai toks papildomu temu variantas  g.gif visu pirma "pagyrutems" kas ka nunere numezge siulyciau atskira tema sukurti.

jei as ieskau vieno ar kito mezginio varianto tai reiskia mergina kuri turi ta schema tai ja tures imesti i kita tema  g.gif , pvz: sukneles/schemos, be komentaru
truputi nelogiska.

cia mano nuomone smile.gif

viskas logiška, nueik į mamos puslapį,ten viskas aišku,užeini į temą vien tik schemos ir nuotraukos,super,randi ko reikia,o ne eini per temas ir vartai puslapius kol surandi sau tinkamo.
Šiaip tikrai čia turėtų jau moderatorės pasirūpint,ar naują temą kuria narys,ar jos pačios,surenka visas info iš temų ir sudeda schemas su nuotraukomis. Tik jaučiu,akd tos moderaotorės ir taip turi darbo,o dar surinkt ir suskirstyt nupušėjimas būtų doh.gif
Atsakyti