Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų idėjos

vauu...nu ir vel tiek naujoviu! thumbup.gif seniai akis beganiau.prisidedu ir as prie"skraidancios lekstes"nerimo,turiu ka slept,tai jei iki pavasarelio nesukusiu,o panasumo yra,kad ne,tai bus pats tas.
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image

man atrodo dar nebuvo sito, is osinkos partempiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarėlis @ 2008 12 24, 00:01)
[url=http://keep4u.ru/full/081223/a5ff35a67219abc9d5/jpg][img]
man atrodo dar nebuvo sito, is osinkos partempiau  blush2.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif :bigsmile:super thumbup.gif gal butu galima gauti aprasyma? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulemeile: 23 gruodžio 2008 - 22:11
QUOTE(saulemeile @ 2008 12 23, 23:11)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  :bigsmile:super thumbup.gif  gal butu galima gauti aprasyma? 4u.gif

ten kur radau sitas nuotraukytes, schemuciu ir aprasymu nebuvo, reiktu paziureti osinkoje, gal merginos online mezga g.gif

turiu tik gelyte, bet ne tas lapeliu skaicius

user posted image

o toliau galima bandyti makrikulinti tuos kotelius ir laperlius is kokiu rastu prisitaikyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarėlis: 23 gruodžio 2008 - 22:16
prieš metus nertas mano pirmasis ir kolkas vienintelis paltukas smile.gif , sory figūra labai iškraipo tikrąjį palto vaizdą blush2.gif ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pavasarėlis @ 2008 12 24, 00:01)

man atrodo dar nebuvo sito, is osinkos partempiau  blush2.gif

Man irgi jis nereali svajonė, bet , bet be schemų nesiryžtu pradėti.
Atsakyti
QUOTE(tetulė @ 2009 01 04, 22:51)
Man irgi jis nereali svajonė, bet , bet be schemų nesiryžtu pradėti.

Paltukas iš čia ir kiek žinau ''osinkoj'' rašė , kad aprašymas kainuoja 7 dolerius
http://twistcollecti...zinepage_06.php
Atsakyti
QUOTE(!Dalia! @ 2008 12 23, 13:11)
vauu...nu ir vel tiek naujoviu! thumbup.gif seniai akis beganiau.prisidedu ir as prie"skraidancios lekstes"nerimo,turiu ka slept,tai jei iki pavasarelio nesukusiu,o panasumo yra,kad ne,tai bus pats tas.

Atleiskit už kvailą klausimą - o kas ta "skraidanti lėkštė" ? Aš irgi turiu ką slėpti... blush2.gif
Atsakyti
Jeigu aš megsčiau tokį raudoną paltą tai nusimegsčiau iš pradžių paltą norimu raštu. Čia megztas perliniu raštu, mezgasi jis ilgai nes reikia keisti akis kas antroj eilėj. Vėliau nusimegsčiau atskirai lapus ir su virvelių darymo aparatu pasidaryčiau virveles ir prisiūčiau kur norėčiau. Gautusi daug lygiau ir gražiau,
Atsakyti
Rasitale, 33 psl, 395 žinutėj schema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2009 01 05, 12:04)
Rasitale, 33 psl, 395 žinutėj schema  4u.gif

AČIŪ aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2009 01 05, 09:51)
Jeigu aš megsčiau tokį raudoną paltą tai nusimegsčiau iš pradžių paltą norimu raštu. Čia megztas perliniu raštu, mezgasi jis ilgai nes reikia keisti akis kas antroj eilėj. Vėliau nusimegsčiau atskirai lapus ir su virvelių darymo aparatu pasidaryčiau virveles ir prisiūčiau kur norėčiau. Gautusi daug lygiau ir gražiau,

drinks_cheers.gif as taip pat galvojau daryt kai pamaciau sita paltuka, kad gal gele atskirai daryt ir virvutes.
Atsakyti