Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų idėjos

QUOTE(evax @ 2008 09 15, 18:26)
tai jau taip, siulas eina labai greitai. paskutiniai keli kamuoliukai man buvo tik kokiom 3-4eilem  doh.gif  o pamusalas kai is plono siulo tai jau darbas zymiai letesnis ir ppabaiga atrode niekada neateis  ax.gif 

siandien neturiu ikvepimo mezgimui.siulu kruva, mezginiai bent keli pradeti, bet va sedziu ir visokius vejus skaitau.

kai suprantu pieva19 jums  pazystama. nesupratau jos posto, tai kazkaip neapsiemiau komentuot. galvojau siaip zmogus ne ten papuole

o tu netingek netingek mirksiukas.gif va antai vyro megztinio siuliukai matau guli thumbup.gif as po tavojo ratukinio palciuko, varysiu pas panas i sukneles doh.gif dryzuotis lotuliukas.gif wub.gif nenori kartu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 09 15, 18:29)
o tu netingek netingek mirksiukas.gif va antai vyro megztinio siuliukai matau guli thumbup.gif as po tavojo ratukinio palciuko, varysiu pas panas i sukneles doh.gif dryzuotis lotuliukas.gif  wub.gif nenori kartu? mirksiukas.gif

maciau as ts dryziukes, nerealus grozis wub.gif tik kad ir nusimegzciau tokia(kas labai vilioja) bijau kad neapsivilkciau nei karto, nes is po gimdumo oi kiek tu dryziu liko ant manes, kad kol kas susilaikysiu nuo papildomu ax.gif pasmalsausiu kaip ten jums seksis su jomis.seku as ir sukneliu ir sijonuku temas ir dar kelias ax.gif konkreti siulu maniake biggrin.gif o paltu turiu kelias idejas.viena to is kvadrato, o kitam jau net iskarpas turiu, nerti su tuniso vaseliu, pagal normalias iskarpas skirtas paltui siuti. nezinau ko imsiuos.kol kas ir be to darbo sociai. siandien ikvepimas tubut liko kazkur autostradoj vilnius- panevezys.pavargau kelionej, o tokiam lygiam nuobodziam kely vairuot apskritai nemegstu.isvaziuojant savaitgaliui vairavo vyras, tai as sau neriau ramiausiai atsisedus, o gryzt buvom sutare kad leisiu jam patinget. todel nuotaika tokia netikus.
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 09 15, 19:04)
maciau as ts dryziukes, nerealus grozis  wub.gif  tik kad ir nusimegzciau tokia(kas labai vilioja) bijau kad neapsivilkciau nei karto, nes is po gimdumo oi kiek tu dryziu liko ant manes, kad kol kas susilaikysiu nuo papildomu  ax.gif  pasmalsausiu kaip ten jums seksis su jomis.seku as ir sukneliu ir sijonuku temas ir dar kelias  ax.gif  konkreti siulu maniake  biggrin.gif  o paltu turiu kelias idejas.viena to is kvadrato, o kitam jau net iskarpas turiu, nerti su tuniso vaseliu, pagal normalias iskarpas skirtas paltui siuti. nezinau ko imsiuos.kol kas ir be to darbo sociai. siandien ikvepimas tubut liko kazkur autostradoj vilnius- panevezys.pavargau kelionej, o tokiam lygiam nuobodziam kely vairuot apskritai nemegstu.isvaziuojant savaitgaliui vairavo vyras, tai as sau neriau ramiausiai atsisedus, o gryzt buvom sutare kad leisiu jam patinget. todel nuotaika tokia netikus.

ai nu baik cia, vienu kitu dryzium maziau ar daugiau mirksiukas.gif (as irgi apvali, ir net gi labai rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(*DAIVA* @ 2006 02 21, 16:18)

Nuostabus paltas 4u.gif gal schemute turi?
Atsakyti
Vat vat as irgi mezgime jau i pabaiga. Dar mesi darysiu papuosimus ir tada pasirodysiu. Pirmas toks mano darbas kaip sunkiai sekasi, oi oi... galvojau paprasciau viskas. doh.gif
Atsakyti

user posted image

Cia didesne
[/quote]
Ar kas bandėte šį grožį gaminti???? Gal galėtumėt pasidalinti patirtimi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigrida: 18 rugsėjo 2008 - 11:45
As vakar baigiau prieki paltuko, nugara ir prieki sujungiau ir vazdelis nekoks, bent man labai nepatiko teks ardyti manau. Nugaroje padelkas tempia o priekis sagstymo krastelis perdaug minkstas (kietai megzti nemoku). ir toks suvarges atrodo. man toks nepatinka. manau kad teks is tu siulu megzti ilga ir stora megztuka.
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 09 18, 13:42)
As vakar baigiau prieki paltuko, nugara ir prieki sujungiau ir vazdelis nekoks, bent man labai nepatiko teks ardyti manau. Nugaroje padelkas tempia o priekis sagstymo krastelis perdaug minkstas (kietai megzti nemoku). ir toks suvarges atrodo. man toks nepatinka. manau kad teks is tu siulu megzti ilga ir stora megztuka.

oii, parodyk, kas ten blogai g.gif , gal galima pataisyti kazka ax.gif gaila, kad ardyti reikia...
Atsakyti
sveikos 4u.gif
visa laika as norejau tokio ilgo megztuko, bet va kantrybes megzt pas mane tai ner blush2.gif tai gal zinot kur kaune galima butu isigyt koki nors ilga megztuka g.gif arba gal kas apsiimtu numegzt g.gif: ( uz atlygi ax.gif)
Atsakyti
sveikos, ziurinejau ziurinejau as jusu plepesiukus ir, pagauta ikvepimo, va toki per dvi dienas nusinarpliojau:
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Irma77 @ 2008 09 18, 12:42)

o as mezgiau visa is karto ta prasme be siuliu tik rankoviu siules yra.. kol kas atrodo graziai viskas krenta.
Atsakyti
LaPerla, tu kaip per 2 dienas toki daikteli nuraitei? ohmy.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 09 19, 18:23)
LaPerla, tu kaip per 2 dienas toki daikteli nuraitei? ohmy.gif  blink.gif

zinok labai labai uzsinorejau o kaip tik atsirado tarpelis: viena suknute pas siuveja kad pamusala isiutu, kita tunika nebaigtos rankoves bet kliente siulu nebuvo atsiuntusi tai turejau suktis greitai, nes vel uzsakymai laukia lotuliukas.gif
matai ka gali padaryti kai labai nori smile.gif dabar dar noriu suknutes sventems taikysiu vel proga tarp uzsakymu lotuliukas.gif
Atsakyti