Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų idėjos

QUOTE(dovyda @ 2008 09 11, 19:55)
labai aciu uz instrukcija 4u.gif neriu toliau. Va tik mastau, as tai jauciu be pamusalo darysiu, tai jis bus toks...plonokas gal g.gif o tu pamusala, jei ka, tai ir rankovese idejai?
unsure.gif

rankovese pamusalo nedejau, sau gal jau ir nedeciau isvis jei ypac storesni siulai, nes tikrai siltas. juk apykakle kai atsivercia tai ant peciu ir dalies nugaros jis kaip ir dvigubas gaunasi ir gana silta(mamos kai apsivilkau tai jau labai silta, pamusalas mocheros, tai bus ir gan vesia diena apsivilkti)
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 09 10, 19:30)
Biškutėlį prisibijau tų ratu neriamų paltų - ar vizualiai jie nestorina  ax.gif  ? Na pas mane klubai moooooteriški flirt.gif , tai privengiu laisvų, banguojančių modeliukų  unsure.gif

Aš šiandien susižavėjau šituo paltuku smile.gif Ir jau mezgu. Pradėjau nuo to 'diržo'. Tik, kaip visada, megsiu su savom variacijom.
Darysiu iš dviejų spalvų gelsvos (diržas ir rankovės) ir melsvos (rankogaliai ir viršutinė-apatinė dalys). Ir gal dar nuo liemens apatinėj daly įkomponuosiu kokį tai raštelį mastau.gif smile.gif

user posted image

nuostabi mintis ir labai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 09 11, 20:34)
rankovese pamusalo nedejau, sau gal jau ir nedeciau isvis jei ypac storesni siulai, nes tikrai siltas. juk apykakle kai atsivercia tai ant peciu ir dalies nugaros jis kaip ir dvigubas gaunasi ir gana silta(mamos kai apsivilkau  tai jau labai silta, pamusalas mocheros, tai bus ir gan vesia diena apsivilkti)

dar neatsoju nuo taves blush2.gif kiek mazdaug sunerei moherio pamusaliukui ir ar nerei is vieno siuliuko ar dejai du? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 09 11, 08:56)
tame ir cirkas buvo, kad apsivilkau pasirodyt panom kai uzsuko, dar ne visai baigtas buvo, tai tos kai susitare, kad oikaip kudina, mat kai apsirengi is nugaros kai trapecijos forma gaunas, nesuprasi koks zmogeliukas slepiasi po juo(beje labai kuda teta pasimatavo, atrode nekaip, greiciausiai kad ne jos dydzio  biggrin.gif ). o del tu rankoviu tai itariu teks nupiesti, nes nekaip nesugalvoju kaip aprasyti. nu, pabandysiu. kai palieki tarpa neriant, jis gi gaunasi toks pusmenulio formos ir kai jau perlenki, tai viena isimtos rankoves puse iseina isgaubta, o kita igaubta i vidine puuse, taigi reikia jas suvienodint(asiku, gerokai pazaidus pavyko tai padaryt zemu stulpeliu pagalba), nes ta vieta kur issilenkus i isore, jai nevienodini iseina kaip bjaurus "sparnai" issipute nugaroj.

neriau pagal sita schema, joje labai gerai matosi kad platinti reikia 11 vietu, kaskart vis toj pacioj, tada labai graziai ir ant mezginio tos dalys kaip vejo malunas issdelioja.

user posted image

Kokia nereali ideja bigsmile.gif Ir koks grozis. Saunuole evax, te balioncika 4u.gif
Atsakyti
sveikos darbstuoleles,nu niekaip negaliu atsidziaugti tuo paltuku-skraidanti lekste biggrin.gif laaabai jau jis grazus.Esu gan stambi blush2.gif ir perskaiciau kad lieknina toks dalykiukas-bukit gerutes labai prasau padekit man ji nusiregzt ax.gif .Vaseli valdau,bet tas paltukas man tikra nesuprantama teorema verysad.gif .Lauksiu visokiu pamokymu,aciu mamytes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaaidi @ 2008 09 15, 13:29)
sveikos darbstuoleles,nu niekaip negaliu atsidziaugti tuo paltuku-skraidanti lekste biggrin.gif laaabai jau jis grazus.Esu gan stambi blush2.gif ir perskaiciau kad lieknina toks dalykiukas-bukit gerutes labai prasau padekit man ji nusiregzt ax.gif .Vaseli valdau,bet tas paltukas man tikra nesuprantama teorema verysad.gif .Lauksiu visokiu pamokymu,aciu mamytes. 4u.gif

o kas tau neaisku?
imi siulus (geriau storesnius, vilnonius), vaseli prisiderini prie siulu, evax yra imetusi schemute ir neri neri neri.... doh.gif ratuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukais ratukais mirksiukas.gif kai panersi ir bus klausimu, klausk ax.gif

beje, mano paltukas-ratukas jau beveik 1.30 m, plocio lotuliukas.gif ir vis gi, pasikalbejusi su evax, manau nerti ir pamusaliuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 09 15, 14:06)
o kas tau neaisku?
imi siulus (geriau storesnius, vilnonius), vaseli prisiderini prie siulu, evax yra imetusi schemute ir neri neri neri.... doh.gif ratuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukais ratukais mirksiukas.gif kai panersi ir bus klausimu, klausk ax.gif

beje, mano paltukas-ratukas jau beveik 1.30 m, plocio  lotuliukas.gif ir vis gi, pasikalbejusi su evax, manau nerti ir pamusaliuka doh.gif

geras aaiskinimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

greitai neriasi ziuriu ir tau bigsmile.gif

pastebejai schemoj kad ta dalis kur vidurine, tarp rankoviu yra tokio pat plocio kaip viena dalis priekio? jei bus platesne tai kazin ar patogu bus susisegti g.gif aisku, matuojies gi ant saves, matai kiek tai patogu mirksiukas.gif

smagu, kad jums patiko musu paltukas 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif Megsti paltai nuostabu.Taciau pries mezgznt butina atidiai ismatuoti nes priesingu atveju bus siaura per klubus.Mano manymu palto apacia geriausia megsti is 3 dalu,rastu ,o po to susiuti nepamirsti istatyti rankoves ,nes mezgate palta o ne liemene.Sekmes
Atsakyti
QUOTE(Pievos19 @ 2008 09 15, 16:25)
verysad.gif  verysad.gif Megsti paltai nuostabu.Taciau pries mezgznt butina atidiai ismatuoti nes priesingu atveju bus siaura per klubus.Mano manymu palto apacia geriausia megsti is 3 dalu,rastu ,o po to susiuti nepamirsti istatyti rankoves ,nes mezgate palta o ne liemene.Sekmes

ne nu negaliu.... lotuliukas.gif pieva yra pieva tongue.gif ar tu is viso skaitai, ka zmones RASO??? g.gif

ir...gal galetume pamatyti TAVO nors mazulyti darbeli? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 15 rugsėjo 2008 - 17:17
QUOTE(dovyda @ 2008 09 15, 18:16)
ne nu negaliu.... lotuliukas.gif pieva yra pieva tongue.gif ar tu is viso skaitai, ka zmones RASO??? g.gif

Cia gal garsiosios Onos pamaina ar antrininke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 09 15, 14:39)
geras aaiskinimas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

greitai neriasi ziuriu ir tau  bigsmile.gif

pastebejai schemoj kad ta dalis kur vidurine, tarp rankoviu yra tokio pat plocio kaip viena dalis priekio? jei bus platesne tai kazin ar patogu bus susisegti  g.gif  aisku, matuojies gi ant saves, matai kiek tai patogu  mirksiukas.gif 

smagu, kad jums patiko musu paltukas  4u.gif

aha neriasi greitai greituteliai mirksiukas.gif ir siulu kamuoliukus tiesiog akyse ryja thumbup.gif reiks dar nusipirkt doh.gif
del daliu platumo, aha pastebejau, ir manau jei bus siauresnes, per mazai susisiaus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(eya @ 2008 09 15, 18:18)
Cia gal garsiosios Onos pamaina ar antrininke lotuliukas.gif

matyt lotuliukas.gif kai jau parasys..tai vis i pievas bigsmile.gif nei kas klause, nei ka...
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 09 15, 18:22)
aha neriasi greitai greituteliai mirksiukas.gif ir siulu kamuoliukus tiesiog akyse ryja thumbup.gif reiks dar nusipirkt doh.gif
del daliu platumo, aha pastebejau, ir manau jei bus siauresnes, per mazai susisiaus rolleyes.gif
Papildyta:
matyt lotuliukas.gif kai jau parasys..tai vis i pievas bigsmile.gif nei kas klause, nei ka...

tai jau taip, siulas eina labai greitai. paskutiniai keli kamuoliukai man buvo tik kokiom 3-4eilem doh.gif o pamusalas kai is plono siulo tai jau darbas zymiai letesnis ir ppabaiga atrode niekada neateis ax.gif

siandien neturiu ikvepimo mezgimui.siulu kruva, mezginiai bent keli pradeti, bet va sedziu ir visokius vejus skaitau.

kai suprantu pieva19 jums pazystama. nesupratau jos posto, tai kazkaip neapsiemiau komentuot. galvojau siaip zmogus ne ten papuole
Atsakyti