Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų idėjos

QUOTE(Lusasita @ 2008 08 26, 23:06)
Naujausias kurinukas , tipo paltukas  ax.gif

user posted image
user posted image

super atrodo kiek tokem reikejo siulu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 01 18, 09:15)
Rezgu dabar toki sedevra tik ryskiai raudona.....jau panasiai visa prieki turiu  mirksiukas.gif
user posted image

sveika, aš irgi bučiau labai dėkinga, jei man atsiustum schemą, labai labai gražus paltukas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Taigi galima nusikopinti į word'ą ir tada pasididina thumbup.gif Aš irgi į šitą paltuką akytes smailinu,vąšelį aštrinu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 28 rugpjūčio 2008 - 18:14
seniai baigtas, bet niekaip nenufotkintas mano paltukas. Raudonojo paltuko ikvepimu wink.gif
paltukas sonupaltukas priekiu

yra brokas... gal kas patarsit kaip taisyti. Priekis darytas graziuoju rastu... ir jis velniukstis tempiasi i apacia... verysad.gif o nugara atrodo per kokius beveik 10 cm trumpesne... siaip viskas tvarkoj ir siulai mieli ir modelis patinka, bet tas tempimas nuotaika sik tiek gadina...
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 08 28, 19:13)
Taigi galima nusikopinti į word'ą ir tada pasididina  thumbup.gif  Aš irgi į šitą paltuką akytes smailinu,vąšelį aštrinu lotuliukas.gif

o kuris cia paltukas su vaseliu? g.gif nes su kiaurarasciais nei velnio nesigaudau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 08 30, 10:30)
seniai baigtas, bet niekaip nenufotkintas mano paltukas. Raudonojo paltuko ikvepimu wink.gif
paltukas sonupaltukas priekiu

yra brokas... gal kas patarsit kaip taisyti. Priekis darytas graziuoju rastu... ir jis velniukstis tempiasi i apacia...  verysad.gif o nugara atrodo per kokius beveik 10 cm trumpesne... siaip viskas tvarkoj ir siulai mieli ir modelis patinka, bet tas tempimas nuotaika sik tiek gadina...

Labai gražus paltukas! O tai kad priekis ilgesnis už nugara nieko tokio irnesakyk.gif , nebent pačiai nėra smagu g.gif O šiaip tai originale priekis taip pat ilgesnis.. mirksiukas.gif O pamušalą ar siūvaisi? Dar gali truputėli išsisėdėti ir nebus skirtumo tada tarp priekio ir nugaros.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 08 30, 11:46)
Labai gražus paltukas! O tai kad priekis ilgesnis už nugara nieko tokio  irnesakyk.gif , nebent pačiai nėra smagu  g.gif  O šiaip tai originale  priekis taip pat ilgesnis..  mirksiukas.gif O pamušalą ar siūvaisi? Dar gali truputėli išsisėdėti ir nebus skirtumo tada tarp priekio ir nugaros..  biggrin.gif

ne be pamusalo g.gif g.gif o padetu isspresti problema?
tik vat siuti tai as nemoku doh.gif o pas kazka tai manau kainuotu nemazai unsure.gif ir kaip ta pamusala graziai pritvirtinti prie mezginio? ar cia jau siuvejos problema?

Beje kokia medziagyte geriausiai tiktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 30 rugpjūčio 2008 - 11:05
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 08 30, 11:04)
ne be pamusalo g.gif  g.gif  o padetu isspresti problema?
tik vat siuti tai as nemoku doh.gif  o pas kazka tai manau kainuotu nemazai unsure.gif ir kaip ta pamusala graziai pritvirtinti prie mezginio? ar cia jau siuvejos problema?

Beje kokia medziagyte geriausiai tiktu?

Problemos gal ir neišspręstų.., bet neišsisėdėtų užpakalis.. tongue.gif
Savajam paltukui pamušalą nešiau siuvėjai įsiūti, o naudojau pamušalinį audinį.. Tik iš patirties galiu pasakyti, kad geriausiai tokiam užmetamam paltukui pamušalą siūti tik nugaroje.. ir tvirtinti prie šonų..

Dar ir savo įmesiu parodyti.. biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bielra: 30 rugpjūčio 2008 - 11:14
labai šaunus geltonas paltukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatėlė: 30 rugpjūčio 2008 - 11:33
QUOTE(*irma* @ 2008 08 30, 11:35)
o kuris cia  paltukas su vaseliu? g.gif nes su kiaurarasciais nei velnio nesigaudau blush2.gif

Čia tas raudonasis vąšeliu nertas, kur maža nuotraukytė mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaubas, kaip spėt viską nusimegzt doh.gif dabar užėjau į paltų temą ir to raudono palto užsimaniau doh.gif reiks nebeeit į rankdarbių temas blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Bierla dailus paltukas thumbup.gif
Papildyta:
4u.gif BIELRA 4u.gif
Atsakyti