Dar šiek tiek idėjų
QUOTE(Zvirblis @ 2005 08 19, 13:42)
Irunia, nešiurpink
O kaip kitaip suprasime, kas yra gerai, o kas yra blogai???
va sitie super, ir nesudetingi tik ploni
QUOTE(Irunia @ 2005 08 18, 17:59)
Gal nelabai aishku čia. Jei ką atsiųsčiau paštu šiek tiek geresnės kokybės, bo man neleidžia įdėti paveikslėlio čia.
Jei netingi pametek i Vytaute@takas.lt. Buciau dekinga. Mezgimo ideja supratau, detales neaiskios.
Carmen> o tu turi šitų paltų schemutes? Aš norėčiau 19 numerio schemutės.
Praeitą pavasarį mezgiau savo merginai paltuką {pabandymui}, tai visai neblogai gavosi.
Dėkui, Irunia, už schemutę .
QUOTE(Carmen @ 2005 08 19, 14:06)
O šito schemos nėra. Aišku, nebūtų sudėtinga išsišifruoti, bet kažkaip su jūsų pagalba aptingau O jis labai gražus, be to, paskutiniu metu nėriau tik servetėles, reikėtų imtis ko kito
Kokia liuks tema!!!
As ziema buvau uzsidegus nusinerti ievos pievos ideta i moteriskus modelius lygtais paltuka. Ir siulus nusiziurejus casalanoj buvau ir kabliuka dideli nusipirkau bet....formos pakite kaip tik buvo baisiai tai tas ir sustabde Dabr vel apie ji svajoju ....
As ziema buvau uzsidegus nusinerti ievos pievos ideta i moteriskus modelius lygtais paltuka. Ir siulus nusiziurejus casalanoj buvau ir kabliuka dideli nusipirkau bet....formos pakite kaip tik buvo baisiai tai tas ir sustabde Dabr vel apie ji svajoju ....
va sitas paltukas Man jis labai labai grazus.
Aš nusimezgiau paltuką. Ir liko tik kišenės ties kuriom ir užstrigau. Ar jas daryti stačiakampes, ar visai jų nedaryti...
QUOTE(Carmen @ 2005 08 19, 14:06)
QUOTE(Pem @ 2005 08 22, 11:07)
Carmen> o tu turi šitų paltų schemutes? Aš norėčiau 19 numerio schemutės.
Vat aš irgi norėčiau 19 modelio shemutės