Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų idėjos

QUOTE(angulyte @ 2008 05 01, 22:34)
Na va - rodau savo kątik pabaigtą megztuką - paltuką dideliam žmogui  blush2.gif Tik...turėjau nufotkint kai dar rankovės buvo neapnertos, todėl nekreipkit į jas dėmesio  blush2.gif user posted image

4u.gif labai dailiai atrodo ir isivaizduoju kaip graziai turetu atrodyt ant zmogelio kuris nesios thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mergikes ar jau visai paltus megzt metet g.gif ?Vis ikisu nosi,taip zingeidu kas ka naujo rezga,tur but visos ka nors vasariskesnio pradejusios.O as viena baigdineju tuoj girtis ateisiu blush2.gif Lusasita nuostabus darbas,klasiskai atrodo!
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 02 06, 09:23)
Jusu teismui mano regstas paltukas  4u.gif
user posted image
user posted image

siuabas koook grozis wub.gif wub.gif thumbup.gif o kiek iseina siulu gramais tokiam paltukui?
Atsakyti
user posted image
kazin kokiu rastu nertas sitas paltukas kaip manot? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *irma*: 28 gegužės 2008 - 15:44
QUOTE(*irma* @ 2008 05 28, 16:25)
siuabas koook grozis  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif o kiek iseina siulu gramais tokiam paltukui?

1kg smile.gif jei dydis M
Atsakyti
Gal kuri ruosiates megzt palta tokiu rastu kaip tas grazusis raudonas?Mezgam drauge,bus smagiau.As seniai del jo svaigstu,bet vasara kazkaip toooooki dideli darba pradet lyg ir tingisi.....
Atsakyti
QUOTE(!Dalia! @ 2008 06 03, 12:16)
Gal kuri ruosiates megzt palta tokiu rastu kaip tas grazusis raudonas?Mezgam drauge,bus smagiau.As seniai del jo svaigstu,bet vasara kazkaip toooooki dideli darba pradet lyg ir tingisi.....

as mielai prisijungciau,bet man su kiaurarasciais nekas,neiseina man jie,o jei ir prisesciau tai tik rudeniop ax.gif
Atsakyti
o aš dabar vasarai bliuskute mezgu, o tik paskui paltuką megsiu.
Atsakyti
Aš pusę paltuko numezgus padėjau į šoną. Nu nekyla rankos, kai vasara lauke. O juk sako, ruošk roges vasarą... biggrin.gif
Atsakyti
Ieskau kompanijos ka nors pradeti megzti... Labai noriu to raudono. Viena savo sena isardziau ir siuliuku turiu ir vel noriu... Ot beda turiu ne tas zodis...
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 06 11, 15:48)
Ieskau kompanijos ka nors pradeti megzti... Labai noriu to raudono. Viena savo sena isardziau ir siuliuku turiu ir vel noriu... Ot beda turiu ne tas zodis...

pradek ir nepamatysi kaip greitai baigsi, nes rastelis labai smagus ir greitai mezgasi. As su visais ardymais (nes teko per placia nugara visa ardyti ir rankoves kiek perilgos buvo) uztrukau maziau nei menesi. Jei buciau iskarto gerai numezgus tai kokiu 12 dienu buciau tesugaisus, bet kai blogai numezgiau, tai dar galvoaju ka daryti pora dienu... spejo man ir pilvelis issilukstenti, bet vistiek nusprendziau gerai pabaigti, nes daug darbo idejau - nesinorejo numesti i sona. o va vakar prisiruosiau ir isplauti - tai isvis vaizdas pagrazejo

taip kad pirmyn 4u.gif kai kitos prades, tai tu jau vaiksciosi pasipuosusi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 02 29, 10:40)
user posted image
Idedu ismegsto rastelio foto...manau taip paprasciau suprasit kaip tos pynes eina  ax.gif

Zveriuke, na ziuriu ziuriu ir vistiek iki galo nedaeina doh.gif smile.gif - cia tos kur sakai trys pynes is i viena puse pakrypusios, tai dalis sito rasto raporto ar cia kazkoks kitas rastas? Tai taip suprantu reikia ismegzt viena raporta o poto tas pynes ?
Atsakyti