Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų idėjos

QUOTE(33dance @ 2008 02 29, 13:18)
Labai labai dėkinga dovzil:super

Nera uz ka....kad tik padetu mirksiukas.gif
Atsakyti
pradejau ir as paltuka-megztuka mirksiukas.gif
bet jau antra diena kankinuos, neiseina rastas. Taip noriu megst ir taip smagiai mezgasi tie siuliukai. Baigiu supykt verysad.gif
atrodo paprastas, bet nors pasiusk kazka ne taip darau unsure.gif
mezgu is 'mezginiu pasaulio' 2008 4 numerio Paltai, samanini. Gal kuri mamyte bandet? Neiseina man t didzioji pyne unsure.gif nemaniau, kad nesugebesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 02 29, 23:57)
pradejau ir as paltuka-megztuka  mirksiukas.gif
bet jau antra diena kankinuos, neiseina rastas.  Taip noriu megst ir taip smagiai mezgasi tie siuliukai. Baigiu supykt  verysad.gif
atrodo paprastas, bet nors pasiusk kazka ne taip darau  unsure.gif
mezgu is 'mezginiu pasaulio' 2008 4 numerio Paltai, samanini. Gal kuri mamyte bandet? Neiseina man t didzioji pyne  unsure.gif nemaniau, kad nesugebesiu  blush2.gif

ten tų žalių daug. kurį turį omeny. kiek suprantu tai paskutinį žalią 36 psl. ar ne? ten viskas labai gerai paaiškinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute231: 29 vasario 2008 - 22:07
QUOTE(meskute231 @ 2008 02 29, 23:06)
ten tų žalių daug. kurį turį omeny. kiek suprantu tai paskutinį žalią 36 psl. ar ne? ten viskas labai gerai paaiškinta

akurat, greit praverciau - bent 3 yra. Mano mezgamas 17 psl. Pirmos schemos B dalis neisena. I rasta ziurint viskas dau paprasciau atrodo nei i schema. I tai kas man gaunas, tai atrodo, kad ne pynes daryt reikia, o keist akis. nemoku net paaiskint. Geda ir pikta, dvipusius azurus ismezgu, o cia pynes neseina verysad.gif
Atsakyti
Kiek laiko trunka tokį paltuką nusimegzt? ir kiek siūlų maždaug reikia?
Atsakyti
QUOTE(florentina @ 2008 03 01, 12:41)
Kiek laiko trunka tokį paltuką nusimegzt? ir kiek siūlų maždaug reikia?

biggrin.gif cia priklauso nuo mezgejos, nuo rastelio pasirinkimo, nuo siulu storio , o dar priklauso nuo to ar megsi nuo ryto iki vakaro kiekviena diena....ar tik vakarais sededama prie televizoriaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Idėjos
user posted image
user posted image
user posted image
raštas pilko palto apačios
http://img90.imagesh.../paltas5ts5.jpg
Atsakyti
blink.gif koks grazus tas pilkas wub.gif
Atsakyti
Tas pilkas istiesu nuostabus.
Merginos gal patarsit, o kaip reikia daryti kad gautusi ilemenuotas, kaip tas pilkasis. Kaip pasiskaiciuoti. Viena mezgiau, bet vistiek nepataikiau labai platus gavosi. Jei mezgu grynai kaip parasyta knygeleje, puikiai iseina, bet jei reikia biski didesnio arba biski mazesnio, ragai pareina. Man iseina labai didelis arba labai mazas.
Atsakyti
gal galėtumėt kuri paaiškint to pilkojo palto apačios rašto shemą, ką reiškia tie sutartiniai ženklai, suprantu tik vieną ženkliuką, kur užmetimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2008 04 04, 08:21)
gal galėtumėt kuri paaiškint to pilkojo palto apačios rašto shemą, ką reiškia tie sutartiniai ženklai, suprantu tik vieną ženkliuką, kur užmetimas  blush2.gif

Man atrodo, kad tas vertikalus brūkšniukas yra geroji akis gerojoj pusej, o išvirkščioj pusėj - išvirkščia, horizontalus brūkšniukas - išvirkščia akis gerojoj pusej, o išvirkščioj pusėj - gera.Užmetimas - aišku biggrin.gif , juodas trikampiukas - dvi akys sumegztos geraja akimi, o baltas - dvi akys sumegztos išvirkščiaja. Tos perbrauktos keturios akys - perrištos akys, o paaiškinime rašo: išmegzti keturias akis, perkelti jas ant pagalbinio virbalo ir apvynioti jas mezgamu siūlu du kartus iš kairės į dešinę.Jei nelabai aiškiai nupasakojau galima apie jas kur kitur pašniukštinet. mirksiukas.gif Man taip pat patiko raštas, gal kur nors pritaikysiu thumbup.gif .
Va, turiu iš arčiau šį raštelį:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo morta-sigita: 04 balandžio 2008 - 17:41
QUOTE(vikaPika @ 2008 01 18, 17:40)
o kokiais siulaist toki geriausiai butu? g.gif

Dieve,koks grozis!!!!Prasau schema idek,nes jau akys baigia isvarvet blink.gif ,o vistiek nerandu,is anksto dekoju. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(dovzil @ 2008 01 18, 09:15)
Rezgu dabar toki sedevra tik ryskiai raudona.....jau panasiai visa prieki turiu  mirksiukas.gif
user posted image

Dieve koks grozis,pasidalink shema,nes jau akys baigia isvarvet blink.gif ,o vis tiek nieko nerandu,miegot negaliu kaip patiko,is anksto dekoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo !Dalia!: 07 balandžio 2008 - 12:09