Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų idėjos

siulyciau medvilninius siulus,tai jie maziau tysta,nes rubas ilgas.Ir jei nesvarbu siluma.Gali megzti ir is siulu,kuriu sudetis 50%kokios nors vilnos(ar mocherio),ir akrilo.Sitokia sudetis,mano manymu,atspariausia "aplinkos poveikiams" biggrin.gif
pradzioje siulyciau nusiregzti nugara,o tada prieki ir rankoves.
gal neblogai atrodytu ir is 100%moherio numegztas,bet jau cia skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Aurum @ 2008 01 23, 20:53)
Na turbut vis tik reikes bandyti kvadrateliais nerti.Tik nuo ko pradeti..Ir kokie siulai labiausiai tiktu,kad butu geras vaizdas ir gerai nesiotusi?Del siltumo tai nelabai svarbu,nes jis daugiau del grozio,ne del silumos butu..

o kodėl nori kvadratėlius nerti? kad gražiau butų? šiaip tai gali nerti iškarto visą dalį palto, nes man atrodo, kad paltas įliemenuotas, tai paprasčiau siaurinti ir platinti reikiamose vietose mirksiukas.gif
Papildyta:

Siūlus tai aš medvilninius rinkčiausi
Atsakyti
mano nertas ir ne tik rolleyes.gif paltas 4u.gif

user posted image

is arciau rolleyes.gif
user posted image

Atsakyti
norali, technika - superine thumbup.gif
Atsakyti
Norali, susižavėjus tavo paltuku. Siūlai turbūt šilti, vilnoniai ar pan. O ar pamušalas darytas?
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 01 24, 17:03)

Labai gražu ir originalu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Norali labai grazus ir elegantiskas paltas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miriam @ 2008 01 24, 17:39)
Norali, susižavėjus tavo paltuku. Siūlai turbūt šilti, vilnoniai ar pan. O ar pamušalas darytas?

paltukas siltas ax.gif pagrindui - siulai vilna, o varstyta turkiskais, sudeties net nezinau g.gif pamusala dejau, maziau vejas perpucia rolleyes.gif .

aciu, merginos rolleyes.gif 4u.gif rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 01 24, 10:39)
siulyciau medvilninius siulus,tai jie maziau tysta,nes rubas ilgas.Ir jei nesvarbu siluma.Gali megzti ir is siulu,kuriu sudetis 50%kokios nors vilnos(ar mocherio),ir akrilo.Sitokia sudetis,mano manymu,atspariausia "aplinkos poveikiams" biggrin.gif
pradzioje siulyciau nusiregzti nugara,o tada prieki ir rankoves.
gal neblogai atrodytu ir is 100%moherio numegztas,bet jau cia skonio reikalas.

Turbut rinksiuosi vilna.Mocherai pasidariau "alergiska" jau,po visu tu mocheriniu skraisciu mados. smile.gif

QUOTE(Toli gražu @ 2008 01 24, 23:00)
o kodėl nori kvadratėlius nerti? kad gražiau butų? šiaip tai gali nerti iškarto visą dalį palto, nes man atrodo, kad paltas įliemenuotas, tai paprasčiau siaurinti ir platinti reikiamose vietose mirksiukas.gif
Papildyta:
Siūlus tai aš medvilninius rinkčiausi

Visa visa vienu metu?Gal kazko nesupratau,bet manau reikes nerti is atskiru daliu,kaip sake Ristina.
O kvadrateliais tai nezinau,nuotraukoje lyg jais nerta,o vaizdas man tikrai labai patiko.Kokiu kitu pasiulymu gal yra del rasto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurum @ 2008 01 24, 19:55)

Visa visa vienu metu?Gal kazko nesupratau,bet manau reikes nerti is atskiru daliu,kaip sake Ristina.

rašiau apie visą palto dalį, t.y. viena visa dalis būtų rankovė, nugara ar priekio pusė mirksiukas.gif o kaip suprantu tavo variante pvz visą rankovę sudarytų ne vienas, o daug kvadratėlių...
na jau nežinau, ar aiškiai parašiau, ką norėjau pasakyti... ax.gif
bet kuriuo atveju, linkiu sėkmės mezgant gražų daiktą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli gražu @ 2008 01 25, 09:34)
rašiau apie visą palto dalį, t.y. viena visa dalis būtų rankovė, nugara ar priekio pusė  mirksiukas.gif o  kaip suprantu tavo variante pvz visą rankovę sudarytų ne vienas, o daug kvadratėlių...
na jau nežinau, ar aiškiai parašiau, ką norėjau pasakyti...  ax.gif
bet kuriuo atveju, linkiu sėkmės mezgant gražų daiktą  4u.gif

As norejau pasakyti,kad rastas kvadrateliais,bet vientisas.Na tais mazais langeliais(dvi pyneles kilpos,stulpelis su uzmetipu,2kilp,stulpelis..ir t.t.) Bet dalys zinoma,bus vientisos. mirksiukas.gif
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 01 24, 15:03)

user posted image

is arciau rolleyes.gif
user posted image

Nu kaip jus taip graziai sugalvojat ir padarot!!! thumbup.gif Neitiketinai nuostabu!!! drinks_cheers.gif As dar nelabai prityrus mezgeja. Anksciau megzdavau su teta, t.y. kai ko nezinodavau, tai lekdavau pas ja, kad paaiskintu ar parodytu kaip megzt, o dabar kai pati skaitau is zurnalu ir bandau viska atkartoti, tai taip graziai neiseina. Net nesuprantu is aprasymu kaip ten reikia megzt... pomidorai2.gif Jus visos saunuoles! As ir svajoju pasiekti greiciau jusu lygi! blush2.gif
Atsakyti