Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų idėjos

[quote=dovzil,2008 01 18, 08:15]
Rezgu dabar toki sedevra tik ryskiai raudona.....jau panasiai visa prieki turiu mirksiukas.gif

Labai gražus palčiukas. Kiek suprantu nugara lygiu raštu (kiek matosi tarp manekenės kojyčiu blush2.gif ) Gal galėtum įmesti priekio raščiuko schemutę? Labai jau dailus. Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 01 17, 20:47)
mano megztas paltas
user posted image

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif tikra spaltas mirksiukas.gif

QUOTE(dovzil @ 2008 01 18, 08:15)
Rezgu dabar toki sedevra tik ryskiai raudona.....jau panasiai visa prieki turiu  mirksiukas.gif

bigsmile.gif lauksim pabaigos mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Greta,2008 01 18, 11:12]
[quote=dovzil,2008 01 18, 08:15]
Rezgu dabar toki sedevra tik ryskiai raudona.....jau panasiai visa prieki turiu mirksiukas.gif

Labai gražus palčiukas. Kiek suprantu nugara lygiu raštu (kiek matosi tarp manekenės kojyčiu blush2.gif ) Gal galėtum įmesti priekio raščiuko schemutę? Labai jau dailus. Iš anksto ačiū 4u.gif
[/quote]
user posted image
Cia parodytas, kai pynes krypsta i skirtingas puses. Paltuke, pradedant nuo krasto trys punes i viena puse , o ketvirta i kita. Geriausia issimegst pavyzdeli, tada bus paprasciau suprast mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 01 18, 10:15)
Rezgu dabar toki sedevra tik ryskiai raudona.....jau panasiai visa prieki turiu  mirksiukas.gif
user posted image

o kokiais siulaist toki geriausiai butu? g.gif
Atsakyti
Cia parodytas, kai pynes krypsta i skirtingas puses. Paltuke, pradedant nuo krasto trys punes i viena puse , o ketvirta i kita. Geriausia issimegst pavyzdeli, tada bus paprasciau suprast mirksiukas.gif
[/quote]
Labai ačiū. Mąstau dukrytei paaugliukei numegzt tokį. Ruošiuosi iš pusvilnės, nebus šalta ir ne taip velsis gal kai vilna.
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2008 01 18, 16:40)

Pas mane 30% vilnos ir 70% akrilo. Siulas gana storas, mezgu su 4 Nr. virbalais. Nuotraukoje, tai man atrodo siulai dar storesni g.gif nes tos pynes didesnes....man biski mazesnes gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gulbe @ 2006 08 21, 22:13)

Keli paltai man tikrai labai patiko,bet...oioi... blink.gif nereikejo man sito pamatyti..TAIP jo uzsinorejau... bigsmile.gif Gal bent kokia schema kas nors turite ar galit patart kaip nerti,nes nebeuzmigsiu naktimis..Tai tiesiog mano svajoniu paltas.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurum: 21 sausio 2008 - 20:26
Aurum,as galvoju,kad si paltuka gali ir megzti ant storu virbalu-ripsu.Gali nerti tiek zemu stulpeliu(turint DAUG kantrybes),tiek stulpeliu su uzmetimu.Svarbu pacio palto iskarpa ir ideja smile.gif
Atsakyti
Didziausia beda,kad nelabai sutariu su rubu nerimu. Kantrybes tai tikrai turiu,net per daug. Bet nelabai nutuokiu nuo ko pradeti si darba.Nors nerti labai megstu,bet paprastesnius dalykus.
man pasirode,kad sitas paltas nertas tusciais langeliais (ta prasme stulpelis su uzmetimu,dvi akutes kilpo,vel stulpelis su uzm.)
Atsakyti
manau,kad rastas siam paltukui neturi labi daug itakos.Svarbiausia - pats modelis.Nes mano manymu visas grozis paprastume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2008 01 18, 18:40)

bigsmile.gif na paltukas tai thumbup.gif tik eisivaizduoju uo ko cia pradet,turbut pirma reiktu nuo nugaros g.gif o paskui tik prieki megzt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 01 23, 07:49)
manau,kad rastas siam paltukui neturi labi daug itakos.Svarbiausia - pats modelis.Nes mano manymu visas grozis paprastume smile.gif

Na turbut vis tik reikes bandyti kvadrateliais nerti.Tik nuo ko pradeti..Ir kokie siulai labiausiai tiktu,kad butu geras vaizdas ir gerai nesiotusi?Del siltumo tai nelabai svarbu,nes jis daugiau del grozio,ne del silumos butu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurum: 23 sausio 2008 - 19:54