Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų idėjos

QUOTE(xIngax @ 2007 09 12, 17:52)
Nu aš ir taip galvojau, bet daugiau nuomonių, daugiau aiškumų  ax.gif
O taviškis paltukas labai gražus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As irgi panasu su pynem dabar mezgu. Gal kas zinote,kas galetu pigiai pamusala isiuti?
Atsakyti
[quote=bielra,2006 03 28, 19:45]
Ikeliu savo labai megstama megzta paltuka, gal kam patiks? ax.gif

saunuole, labai dailus megztukas-paltukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2007 09 06, 12:56)

user posted image

Labas.Labai jau patiko šis paltukas wub.gif Iš kokių siūlų patartumėt megsti?Spalva man patinka,bet kokia sudėtis turėtų būti g.gif
Atsakyti
As manau, kad is vilnos ar pusvilnes...
Atsakyti
[quote=(mirtise),2007 10 26, 23:53]
Labas.Labai jau patiko šis paltukas wub.gif Iš kokių siūlų patartumėt megsti?Spalva man patinka,bet kokia sudėtis turėtų būti g.gif
Man irgi atrodo vilna pusvilne butu gerai. Gali buti ir storesni siula. As mezgiau toki, bet deja, virsutinis rastas reikalauja daug siulu tai telo jo atsisakyti verysad.gif
Atsakyti
Žadu megzti paltą iš internetinės parduotuvės
www@auksaranke.net
siūlomų siūlų Jasmine: 55 akrilo 30 vilnos ir 15 viskozės
Pamezgiau mėginį, gražiai atrodo.

user posted image
Atsakyti
Šiandien buvau siūlų parduotuvėj,tai pardavėja pasiūlė pirkti didelėse babinose suvyniotus siūlus.Sudėties nežinau,bet visai malonūs pasirodė.Iš pradžių mąsčiau tamsiai rudos spalvos megsti,bet ten pamačiau tokius šviesius pilkus,tai ir gi gražūs pasirodė wacko.gif Didžiausia problema bus spalvą išsirinkti doh.gif
Atsakyti
aš esu iš tokių mezgusi ,buvo gryna vilna,labai švelnūs ir malonūs siūliukai ,tik po pirmo skalbimo gerokai patįso.Paskui nebetįso,tai pasitikrinkit,kad ir jums taip nebūtų.
Atsakyti
mano megztas paltas
user posted image
Atsakyti
wub.gif Koks paltas wub.gif as negaliu atsigrozeti blink.gif labai grazus,puikus wub.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SAUNUOLE!
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 01 17, 20:47)
mano megztas paltas
user posted image

Koks grozis bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rezgu dabar toki sedevra tik ryskiai raudona.....jau panasiai visa prieki turiu mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti