Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų idėjos

QUOTE(prunskiene @ 2007 09 06, 13:17)
Gal kuri įžiųrėjot? ten kaip suprantu prakaisiota megzta juostele ar ne? ax.gif

Deja, radau kol kas tik tiek:
user posted image

Aprašymas (nepilnas)
Papildyta:
Čia tik idėjoms:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Koooooks fainas tas su pynėmis thumbup.gif .Jau užsimaniau ko nors panašaus.
Atsakyti
[quote=Susiena,2007 09 06, 17:38]
Deja, radau kol kas tik tiek:
user posted image

[url=http://b.foto.radikal.ru/0610/7641136dac21.jpg]

Susidomejau sio megstinio atlikimo technika, tai sugalvojau ismeginti paciai nunerti nedideli lopineli. Tai nuneriau toki tinklini kvadrateli: stulpelis su vienu uzmetimu, viena pynute akis ir vel vienas stulpelis su uzmetimu, viena pynutes akis. Tada prakaisiojau dviguba siula tarp stulpeliu, gavosi kaip pynimas. Sakyciau pavyko. Tik dabar negaliu nuotraukos ideti nes MB fotoaparata isivezes. Su nedideliu gabaleliu nieko sudetingo, bet visa palta taip sukaisioti siula butu ka veikti. Juolabiau kiek to siulo atsimatuoti prakaisiojimui, nes toje pacioje eiluteje tai ji gali tempti kiek nori, taciau persokus i kita eilute to jau nepadarysi, tempti jau reikia ir is kitos eilutes, na tikiuosi supratot ka noriu paaiskinti. Gal vakare galesiu ideti foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangviva: 07 rugsėjo 2007 - 06:50
bigsmile.gif Sveikutės, esu taip nėrus vaikišką megstuką, taip tirai reikia kaišioti siūlą, tik reikia nerti ne tinkliuką, o visiški paprastai su vienu užmetimu. Nes nunėrus tinkliuką nėrinys bus kiauras ir pro skyles švilpaus vėjas bigsmile.gif ypač jei paltukas rudeninis cool.gif , išplovus siūlas gali sukristi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 07 rugsėjo 2007 - 10:47
Na va, bendromis jegomis ir issifravm, aciu mergaites! Pasirodo cia nertas, o as mezgusi buciau.. cool.gif
Atsakyti
user posted image

schema
user posted image
Atsakyti
Na va, nufotkinau kaip zadejau savo bandymuka, kartu pameginau nunerti pagal frederica rekomendacijas. Manau, kad abu budai tinkami, nes neriant tinkleli lengviau veti siula, o tinkleli galima nerti plonesniais siulais, o kaisioti storesniais, arba kaisioti ne dviguba, o triguba siula. Taip pat galima kaisioti juostele, bet tada bus brangokas nerinys. O man gavosi stai kaip: didesnis nertas tinkelelis, o mazesnis vien tik stulpeliai, tik dvi eilutes kaisiojau siula kas antra stulpeli, o trecioje eiluteje apimant po du stulpelius.
http://s208.photobuc...nt=DSCF3015.jpg
Taigi jums pasirinkti kuriuo budu noretumet nerti si palta.
Atsakyti
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 09 07, 18:23)

schemos nerodo ax.gif

Dangviva, aciu smile.gif as isvis manau, kad as ji megziu smile.gif
Atsakyti
Labai gražus tas pilkas su pynėm, bet ir baltas puikus toks elegantiškas.
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2007 09 06, 16:38)
Čia tik idėjoms:
user posted image

kaip manot iš kelių akių šios pynės g.gif Noriu pradėt megzti šį paltuką. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xIngax @ 2007 09 12, 15:22)
kaip manot iš kelių akių šios pynės  g.gif  Noriu pradėt megzti šį paltuką.  ax.gif

Sakyciau is kokiu 5 (10), nes as turiu paltuka su pynemis, tai pas mane is 4 (8)...
Aisku, priklauso nuo siulo storio.
Papildyta:
Maniski jei norite pamatyti yra 11 psl, geltonas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 09 12, 16:06)
Sakyciau is kokiu 5 (10), nes as turiu paltuka su pynemis, tai pas mane is 4 (8)...
Aisku, priklauso nuo siulo storio.
Papildyta:
Maniski jei norite pamatyti yra 11 psl, geltonas...  ax.gif

Nu aš ir taip galvojau, bet daugiau nuomonių, daugiau aiškumų ax.gif
O taviškis paltukas labai gražus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xIngax: 12 rugsėjo 2007 - 16:53