Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų idėjos

QUOTE(frederica @ 2007 02 10, 13:20)
user posted imageuser posted imageuser posted image Tikrai gali  nerti 4u.gif ,nes neriasi greitai ,siūlai stori,nėriau 4nr.vašeliu.Siūlai ELDORADO, pirkau MAXIMOJE, po 3,59 lt berods,tai gavosi nebrangiai,tiesa reikėjo 22 kamuolikų bigsmile.gif , na ir nėriau po apačia juodą pamušalą, su tuo tai privargau,nes nėriau iš plonos vilnos (norėjosi,kad būtų šiltas).  smile.gif

Fantastika, nesuprantu, kaip galima visa tas dalis sujungti taip kad gautusi viskas normaliai????
Sveikinu tave uz toki sugebejima. Man megzti labai patinka, bet airisko tipo mezginiu nerizikuoju bandyti, kazkodel nemanau, kad man tai iseiti padaryti.
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2007 09 02, 12:03)
Fantastika, nesuprantu, kaip galima visa tas dalis sujungti taip kad gautusi viskas normaliai????
Sveikinu tave uz toki sugebejima. Man megzti labai patinka, bet airisko tipo mezginiu nerizikuoju bandyti, kazkodel nemanau, kad man tai iseiti padaryti.

Siūlau pamėginti, pirmas dardelis ir man buvo neaiškus, bet antras, trečias...čia kaip salėgražos, kai užsikrėti, tai tik tokiu būdu ir neri....nieko nereikia skaičiuot, derint, fantazuoji ir tiek mirksiukas.gif eŠiuo metu tokiu pat būdu neriu dar vieną, tik trumputį paltuką. Kai baigsiu pasigirsiu.
Atsakyti
Sveikos,gal kas mezgete toki paltuka ir turie schemute? tas rastas virsuje, nieko panasaus pas save negaliu rasti verysad.gif
Nelabai zinau kaip su tais ismatavimais yra, kad graziai platetu i apacia, gal kas mezgete ir galite patarti koks plotis apacioje turi buti. Mano dydis 36/34. Aciu
Paltas
http://s189.photobuc...t=paltukas1.jpg
Atsakyti
user posted image
man sitas wub.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alida @ 2007 09 05, 12:56)
Sveikos,gal kas mezgete toki paltuka ir turie schemute? tas rastas virsuje, nieko panasaus pas save negaliu rasti  verysad.gif
Nelabai zinau kaip su tais ismatavimais yra, kad graziai platetu i apacia, gal kas mezgete ir galite patarti koks plotis apacioje turi buti. Mano dydis 36/34. Aciu
Paltas

tokio megztuko nemezgiau, bet turiu vieną raštelį panašų - rankovių ir viršutinės dalies - gal pravers, panašiai gaunasi mezgant mano nurodytų raštu. mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
[quote=Linjus,2007 09 06, 09:01]
tokio megztuko nemezgiau, bet turiu vieną raštelį panašų - rankovių ir viršutinės dalies - gal pravers, panašiai gaunasi mezgant mano nurodytų raštu. mirksiukas.gif
Rastas tikrai labaipanasus, bet su tokiais zenklais susiduriu pirma karta, gal gali parasyti kaip tie trikampiai zodziais verstusi g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2007 09 06, 09:01)

QUOTE(Alida @ 2007 09 06, 09:29)
Rastas tikrai labaipanasus, bet su tokiais zenklais susiduriu pirma karta, gal gali parasyti kaip tie trikampiai zodziais verstusi g.gif .

šiaip senokai jau mezgiau pagal šį raštą doh.gif
tie trikampiai tai akių sumezgimai. pagal schemą sumegzti reikia 6 akis. siūlyčiau pamegzti gabaliuką vien tik šį raštą, aš kai radau šį raštą kažkuriam forume, tai mezgiau jį kokius 3 kartus. svarbiausia neišsimušk iš akių skaičiaus mirksiukas.gif jei neišeis tau - parašyk ir aš vėl pabandysiu pamegzti ir smulkiai paaisškinius kas kaip mirksiukas.gif
va radau vieną paaiškinimą ką reiškia tas trikampis - čia tik apie 2 akis rašoma - 2 akys sumezgamos, vieną akį pertraukiant per kitą: 1 akis, kaip mezgant gerai, nukeliama, sekanti akis išmezgama gerai ir nukeltoji akis užtraukiama ant išmegztosios. ax.gif

biški dar prisiminiau - o tas pasviręs brūkšnelis su 6etu apačioje, reiškia, kad iš vienos akies reikia išmegzti 6 akis ax.gif
kai dar ką prisiminsiu parašusiu, o kai mažoji užmigs reik pamegzti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linjus: 06 rugsėjo 2007 - 12:27
QUOTE(Alida @ 2007 09 05, 11:56)
Sveikos,gal kas mezgete toki paltuka ir turie schemute? tas rastas virsuje, nieko panasaus pas save negaliu rasti  verysad.gif
Paltas

Jei skaitai rusiškai:
user posted image
user posted image
Aprašymas
Tęsinys

Originalas
Tęsinys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susiena: 06 rugsėjo 2007 - 12:59
QUOTE(liolke @ 2006 10 28, 18:21)

Gal kuri įžiųrėjot? ten kaip suprantu prakaisiota megzta juostele ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 09 06, 13:17)
Gal kuri įžiųrėjot? ten kaip suprantu prakaisiota megzta juostele ar ne? ax.gif

Man atrodo, kad cia is dvieju siulu..., toks dvidubas lygtais g.gif
Galima gal nesioti ir isvirkscia, t.y. viena puse viena spalva, o isvertus i kita puse gautusi kitos spalvos... Nors gal ir klystu tongue.gif
Atsakyti
Kiekvieną kartą pažiūrėjus vis kitaip sugalvoju.. O gal ten visa smėlynas tik prie blogojoj pusej primegzta balta... ir per skyles matosi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2007 09 06, 13:56)
Jei skaitai rusiškai:
[Aprašymas[/url]
Tęsinys

Originalas
Tęsinys

Susiena: Vai tai aciu aciu. Jau pradejau megzti, bet nedaug nugrybavau(turiu omeni ismatavmus, kazkaip man sunkiai sekasi teisingai issimatuoti ax.gif ) o rasta kaip tik dabar pradesiu
. wub.gif wub.gif wub.gif

Linjau aciu ir tau. tas ratas grazus, verta issaugoti 4u.gif
Atsakyti