QUOTE(daimar @ 2007 02 09, 16:58)
gal kas turit sito paltuko schema?
siandien kazkur maciau, jei rasiu idesiu
FREDERIKA tu saunuole labai grazus tavo paltas net uzpavydejau
is kokiu siulu mezgei?su vaseliu?
va čia palto aprašymas Nr.19
o čia apačioj kampe schema raudonai apibrėžta
valioooo nu dabar tai megsiu
vitule
vitule
QUOTE(liusinda @ 2007 02 10, 01:53)
FREDERIKA tu saunuole labai grazus tavo paltas net uzpavydejau
Tikrai gali nerti ,nes neriasi greitai ,siūlai stori,nėriau 4nr.vašeliu.Siūlai ELDORADO, pirkau MAXIMOJE, po 3,59 lt berods,tai gavosi nebrangiai,tiesa reikėjo 22 kamuolikų , na ir nėriau po apačia juodą pamušalą, su tuo tai privargau,nes nėriau iš plonos vilnos (norėjosi,kad būtų šiltas).
Sužavėta šiuo paltuku , kaip pavydžiu jums kantrybės prie tokiu didelių mezginių
QUOTE(daimar @ 2007 02 10, 12:08)
džiaugiuos kad padėjau... vistiek sau ieškau megztuko schemos
frederica, super darbas labai laai grazu
ti dar noriu pasiklausti kur tau susinere 22 kamuoliukai??? i baltaja dali?ir kodel tu pasirinkai nerta pamusala?suprantum, kad sakysi silciau bet ar praktiska ir patogu? man tieisiog idomu kaip siulas ant siulo gula
ti dar noriu pasiklausti kur tau susinere 22 kamuoliukai??? i baltaja dali?ir kodel tu pasirinkai nerta pamusala?suprantum, kad sakysi silciau bet ar praktiska ir patogu? man tieisiog idomu kaip siulas ant siulo gula
QUOTE(frederica @ 2007 02 09, 00:23)
JŲSŲ TEISMUI MANO PALTAS
Vau koks gražuolis jetau,kaip pavydžiu toms kurios taip moka
QUOTE(frederica @ 2007 02 10, 13:20)
Tikrai gali nerti ,nes neriasi greitai ,siūlai stori,nėriau 4nr.vašeliu.Siūlai ELDORADO, pirkau MAXIMOJE, po 3,59 lt berods,tai gavosi nebrangiai,tiesa reikėjo 22 kamuolikų , na ir nėriau po apačia juodą pamušalą, su tuo tai privargau,nes nėriau iš plonos vilnos (norėjosi,kad būtų šiltas).
labai grazus