Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų idėjos

o DAR aishkesnes schemos nera? g.gif kinu kalba ir taip sunku susigaudyti, o ten neina net rashto suprast smile.gif viskas neriasi stulpeliais su dviem uzhmetmais, bet 11 apskritimo daliu kazkokiu vienu stulpeliu ishsiskiria, kurio neina izhiuret g.gif ir visaip bandau, bet neatitaikau nuo kiek kilpu pradeti, apskritimas nesusijungia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2006 09 09, 12:02)
o DAR aishkesnes schemos nera? g.gif kinu kalba ir taip sunku susigaudyti, o ten neina net rashto suprast smile.gif viskas neriasi stulpeliais su dviem uzhmetmais, bet 11 apskritimo daliu kazkokiu vienu stulpeliu ishsiskiria, kurio neina izhiuret g.gif ir visaip bandau, bet neatitaikau nuo kiek kilpu pradeti, apskritimas nesusijungia g.gif

Ne, nėra verysad.gif
Man atrodo, kad pradėti būtų galima nuo kokių 6-7 kilpų g.gif
Atsakyti
paprasta, bet visai miela
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 08 23, 10:19)
va sitas paltukas  wub.gif Man jis labai labai grazus.

Ką tik peržiūrėjau visą temą ir labai patiko šitas paltukas. Gal kas turite aprašymą ?
Ar bent galite padėti iššifruoti rašto schemą? g.gif

blush2.gif nuotraukos nesimato verysad.gif
3 psl. tas baltas, nertas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina: 09 rugsėjo 2006 - 23:47
va kazkas panasaus gavosi. Dabar galvoju kokius kutus daryti, siulas angora+mohera, labai storas, spalvotas. g.gif niekaip niekas netinka doh.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
ir gal to juodo dryzuoto yra schema? biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės,
gal galėtumėt kas atsiųsti to balto palto su didelėm pynėm (iš 6 psl.) kokį aprašymą į rrasa2000@yahoo.com. ačiū 4u.gif
Atsakyti
idomus paltukas
http://dnl.alp.ru/7y...60707746370.jpg
Atsakyti
linksmas spalvotas:)nuoroda į paltuką
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2006 10 28, 16:21)

Koks gražutis wub.gif
O gal ir schemutę netyčia kas turi ? blush2.gif
Atsakyti
As tai vis savo dukrytei noriu itaisyti paltuka - siuti truputi bijau, tai gal numegziu. Taip gaila, kad parduotuvese vaikams paltuku nerasi, vien striukes ir kombinezonai doh.gif
O ir zurnaluose iskarpu nelabai galiu rasti.
Cia visos klausinejate, kur rasti pigiu siulu... As tai siulus VISADA perku Gariunuose. Ten beveik visi siulai kainoja 6 Lt 100 gramu. Man atrodo, tai nera labai daug.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 01 06, 01:52)

Cia visos klausinejate, kur rasti pigiu siulu... As tai siulus VISADA perku Gariunuose. Ten beveik visi siulai kainoja 6 Lt 100 gramu. Man atrodo, tai nera labai daug.

Vilniuj, Madoj, pirkau siūlių Vernito pusvilnės 100 gr. 4 Lt. Man visai patinka tie siūlai.
Atsakyti
Issiduokit ar katra mezge palta is labai storu siulu (virbalai 12 nr blink.gif ) ?
nes as mezgiausi, bet man nesigauna rankoves, nutysta labai verysad.gif persunkus g.gif
Atsakyti