na bandau ir as ikelti keleta paltuku naujam sezonui, gal kas patiks
[img=http://img80.imageshack.us/img80/387/244yhfj6.th.jpg]didesne[/URL]
schema
[img=http://img138.imageshack.us/img138/1077/239lwmg8.th.jpg]didesne[/URL]
O sitas man labai patinka, tik neturiu schemos
Cia didesne
Labukas
Laaabai paltukų prisižiūrėjau, kad net akys raibsta
O aš ryt važiuoju pas mezgėją užsisakyti paltuko, o dar nežinau kokio noriu Megs su mašina. Žinau, kad noriu su kapišonu, o daugiau ... Neesu labai jau smulki, tai svarstau, ar reikia kišenių, ar įleistas daryt, ar išviso jų reikia??? Esu pasimetusi Bet įtariu ,kad mezgėja įpirš kokį variantą
Laaabai paltukų prisižiūrėjau, kad net akys raibsta
O aš ryt važiuoju pas mezgėją užsisakyti paltuko, o dar nežinau kokio noriu Megs su mašina. Žinau, kad noriu su kapišonu, o daugiau ... Neesu labai jau smulki, tai svarstau, ar reikia kišenių, ar įleistas daryt, ar išviso jų reikia??? Esu pasimetusi Bet įtariu ,kad mezgėja įpirš kokį variantą
QUOTE(gulbe @ 2006 08 21, 12:28)
Sitas visai nieko, gal reikia bandyt toki megztis, tik ilgesni, vat butent ir zadejau daryti su tokiu kaklu ir rankogaliais (nes siuliukus tokius idomius turiu, kurie butent tam tinka )
Čia gal daugiau prie paltukų :
Įsimylėjau šitą paltuką:
O čia siūlai:
O čia siūlai:
QUOTE(Susiena @ 2006 08 25, 15:43)
Įsimylėjau šitą paltuką:
O čia siūlai:
O čia siūlai:
Paltukas tikrai superinis..Toks atrodo labai paprastas, bet kartu įspūdingas..
Bet tokių FEDERO siūlų kažkaip nemačiau dar.. ..Siūlų parduotuves kas antrą dieną aplankau..neteko tokių sutikti..
Nebūtinai tokie, tik pagal faktūrą panašūs...
Daug graziu ideju.
QUOTE(Betukas @ 2006 08 21, 19:40)
Betuk, ar radot bendrą kalbą su mezgėja dėl paltuko? Kokį modeliukai išsirinkai? Papasakok, laabai įdomu
Papildyta: