Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų idėjos

Idedu keliu paltuku schemas
http://public.fotki....da666/paltukai/
Atsakyti

user posted image

gal dar turit sito paltuko skemute?
jei turi tai atsiusk i rutamano@gmail.com
Atsakyti
Merginos, patarkite - visiškai nieko nenusimanau apie siūlu, nors megzti moku. Dabar užsimaniau megzti paltuka. Kokius siūlus pirkti ir kiek ju reiketu, na drabuzius nesioju 34-36 dydį. Kaip supratau, kad patlas neištystų reikia dar primegzti ir paprasta siūlą? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rutamano @ 2006 03 02, 10:41)
user posted image

gal dar turit sito paltuko skemute?
jei turi tai atsiusk i rutamano@gmail.com

Štai shemute rolleyes.gif trečias modelis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Habibi @ 2006 03 02, 11:33)
Merginos, patarkite - visiškai nieko nenusimanau apie siūlu, nors megzti moku. Dabar užsimaniau megzti paltuka. Kokius siūlus pirkti ir kiek ju reiketu, na drabuzius nesioju 34-36 dydį. Kaip supratau, kad patlas neištystų reikia dar primegzti ir paprasta siūlą?  mastau.gif

Apie siūlus yra atskira tema, berods "mezgimo siūlai" vadinasi. Gal ten kas nors padės, gal jau apie tai kalbėjo, pavartyk tuos puslapius biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau ar buvo cia tokie paltukai bet ydesiu

My Webpage

My Webpage

My Webpage

My Webpage

My Webpage

APrasymu nera sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KEIBI: 04 kovo 2006 - 13:02
O as svajoju pavasariui savo mazajai numegzti toki koki nors linksma paltuka. Tik, aisku, neturiu jokios schemos ir idejos ax.gif... Ir dar labai noriu paklausti - jei is medvilnes megzti ar nebus labai sunkus tas paltukas vaikui? Gal geriau is pusvilnes ar kt.? kaip manot? padekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juku @ 2006 03 12, 14:42)
O as svajoju pavasariui savo mazajai numegzti toki koki nors linksma paltuka. Tik, aisku, neturiu jokios schemos ir idejos ax.gif...  Ir dar labai noriu paklausti - jei is medvilnes megzti ar nebus labai sunkus tas paltukas vaikui? Gal geriau is pusvilnes ar kt.? kaip manot? padekit 4u.gif

Mano galva- iš medvilnės tai išeis ryzelis.Pusvilnė- tikrai tiktų.Paltukui vaikui ,manau, svarbiau ir yra idėja. Kažkoks mandras raštas nebūtų labai įdomu, geriausiai, kad tai būtų piešinys.Jei, sakykim, išmeztas kažkoks žmogiukas, galima padaryt iš siūlų plaukus(garbanas arba kasas).Jeigu pavaizduotas gyvūnėlis- vėlgi kažkokios detalės prisiūtos ant viršaus.Siūlai- tik linksmų spalvų. Sekmės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verba: 12 kovo 2006 - 23:24
QUOTE(Verba @ 2006 03 12, 23:23)
Mano galva- iš medvilnės tai išeis ryzelis.Pusvilnė- tikrai tiktų.Paltukui vaikui ,manau, svarbiau ir yra idėja. Kažkoks mandras raštas nebūtų labai įdomu, geriausiai, kad tai būtų piešinys.Jei, sakykim, išmeztas kažkoks žmogiukas, galima padaryt iš siūlų plaukus(garbanas arba kasas).Jeigu pavaizduotas gyvūnėlis- vėlgi kažkokios detalės prisiūtos ant viršaus.Siūlai- tik linksmų spalvų. Sekmės smile.gif

Aciu, ideja su zmogiukais tikrai faina - galima visa chebryte ismegsti, teti, mama:) Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juku @ 2006 03 13, 00:46)
Aciu, ideja su zmogiukais tikrai faina - galima visa chebryte ismegsti, teti, mama:) Aciu 4u.gif

Aš mezgiau tipo klostuota,platėjantį,apačioje,ant klostelių kita spalva išsiuvinėjau gėlytes,ta pačia spalva kokia siuvinėjau,viską apnėriauvėžio žinsneliu drinks_cheers.gif ,tiesa ir kapišoną padariau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KEIBI @ 2006 03 04, 13:02)
Nezinau ar buvo cia tokie paltukai bet ydesiu

My Webpage
My Webpage
My Webpage

My Webpage
My Webpage

APrasymu nera sad.gif

Ar cia tik man nerodo? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Palergonija @ 2006 03 13, 09:26)
Aš mezgiau tipo klostuota,platėjantį,apačioje,ant klostelių kita spalva išsiuvinėjau gėlytes,ta pačia spalva kokia siuvinėjau,viską apnėriauvėžio žinsneliu  drinks_cheers.gif ,tiesa ir kapišoną padariau  mirksiukas.gif

As galvoju megzti toki tipo megztini, tik ilgesni zymiai. Bet dabar pagalvojau, kad gal nepatogu bus... O kapisonas tai liuks mintis, reiks pasinaudot thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Cheburashka @ 2006 03 13, 18:15)
Ar cia tik man nerodo? g.gif  verysad.gif

Man rodo, pas tave kazkas ne taip, matyt unsure.gif
Atsakyti