Įkraunama...
Įkraunama...

Tautiniai rūbai

Turiu tokia panasia kinietisko stiliaus suknyte... ax.gif
user posted image
Teko deveti ja keliems teminiams vakareliams mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai graži suknelė, mielai priglausčiau savo spintoj rolleyes.gif
Atsakyti
Neturiu jokių tautinių drabužių. Ir niekada nepasigedau.
Atsakyti
Na mum ssu vyru pavasari atostogaujant teko arabiskais rubeliais vilket
user posted image
O pries kelis metelius Japonijoj - kimono
(savo foto dabar neturiu - nete panasu radau)
user posted image
Atsakyti
Man dar neteko deveti kiitu saliu tautiniu rubu. blush2.gif Bet dar teks. biggrin.gif
Atsakyti
O tautodailes krautuvelese gal duoda kokias koordinates siuveju g.gif
Atsakyti
Neskaiciau visos temos, bet dar kazkam reikia, galiu duot e-meila moteriskes, kuri tuo uzsiima smile.gif
per anas Kaledas su vyru buvom VIngiu Jonas ir Katre lotuliukas.gif tai skolinaus visa apranga - visai patiko biggrin.gif
Atsakyti
Gal yra poreikis apie tautinį kostiumą sužinoti daugiau nei languotas sijonas ir šiaudinė skrybėlė mirksiukas.gif galiu pagelbėti 4u.gif
Atsakyti
aš tai labai norėčiau sužinoti - kažkada labai domėjausi - su laiku daug kas pasimiršo - labai idomu būtų. Šiuo metu kaip tik nupirkau medžiagą - savo merginom noriu pasiūti - į autentišką nepretenduoju - bet žinoti kaip turėtų būti norėčiau. Ieškojau internete info kažkada - tai ne kažin ką pavyko rasti.
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2007 11 08, 12:46)
aš tai labai norėčiau sužinoti - kažkada labai domėjausi - su laiku daug kas pasimiršo - labai idomu būtų. Šiuo metu kaip tik nupirkau medžiagą - savo merginom noriu pasiūti - į autentišką nepretenduoju - bet žinoti kaip turėtų būti norėčiau. Ieškojau internete info kažkada - tai ne kažin ką pavyko rasti.

labai smagu, kad dar reikalingas kazkam toks rubas thumbup.gif aukstaitiskas kostiumas yra ko gero pats nesudetingiausias ir ji galima gana arti autentisko pasigaminti. Ikeliu mergytes nuotrauka su tikru kostiumu, paskui po truputuka pradesime kapstytis blush2.gif
tik is karto perspeju, norint padaryti kaip reikiant - uztruks...siuvinejimai, juostos , siuvimai ir pan ax.gif
tikiuosi neisgasdinau doh.gif
http://img85.imagesh...eatai017bn3.jpg
Atsakyti
aš visai norėčiau visai šeimai įsigyti tautinius kostiumus, bet visi sako, kad tai brangus malonumas unsure.gif
be to, mūsų situacija sudėtinga - mišri šeima - kapsė ir žemaičio/kauniškės mišinys, laikantis save žemaičiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 11 08, 22:25)
aš visai norėčiau visai šeimai įsigyti tautinius kostiumus, bet visi sako, kad tai brangus malonumas  unsure.gif
be to, mūsų situacija sudėtinga - mišri šeima - kapsė ir žemaičio/kauniškės mišinys, laikantis save žemaičiu  ax.gif

mmmm....sudetinga situacija g.gif
jei pirkti gatavus tai tikrai labai brangu...toks mergytes kostiumas koki matot, kainuotu apie 700-800 lt. o apie zemaitiskus net nezinau blush2.gif
Atsakyti