Turiu tokia panasia kinietisko stiliaus suknyte...
Teko deveti ja keliems teminiams vakareliams
Labai graži suknelė, mielai priglausčiau savo spintoj
Na mum ssu vyru pavasari atostogaujant teko arabiskais rubeliais vilket
O pries kelis metelius Japonijoj - kimono
(savo foto dabar neturiu - nete panasu radau)
O pries kelis metelius Japonijoj - kimono
(savo foto dabar neturiu - nete panasu radau)
Man dar neteko deveti kiitu saliu tautiniu rubu. Bet dar teks.
O tautodailes krautuvelese gal duoda kokias koordinates siuveju
Neskaiciau visos temos, bet dar kazkam reikia, galiu duot e-meila moteriskes, kuri tuo uzsiima
per anas Kaledas su vyru buvom VIngiu Jonas ir Katre tai skolinaus visa apranga - visai patiko
per anas Kaledas su vyru buvom VIngiu Jonas ir Katre tai skolinaus visa apranga - visai patiko
Gal yra poreikis apie tautinį kostiumą sužinoti daugiau nei languotas sijonas ir šiaudinė skrybėlė galiu pagelbėti
aš tai labai norėčiau sužinoti - kažkada labai domėjausi - su laiku daug kas pasimiršo - labai idomu būtų. Šiuo metu kaip tik nupirkau medžiagą - savo merginom noriu pasiūti - į autentišką nepretenduoju - bet žinoti kaip turėtų būti norėčiau. Ieškojau internete info kažkada - tai ne kažin ką pavyko rasti.
QUOTE(editamm @ 2007 11 08, 12:46)
aš tai labai norėčiau sužinoti - kažkada labai domėjausi - su laiku daug kas pasimiršo - labai idomu būtų. Šiuo metu kaip tik nupirkau medžiagą - savo merginom noriu pasiūti - į autentišką nepretenduoju - bet žinoti kaip turėtų būti norėčiau. Ieškojau internete info kažkada - tai ne kažin ką pavyko rasti.
labai smagu, kad dar reikalingas kazkam toks rubas aukstaitiskas kostiumas yra ko gero pats nesudetingiausias ir ji galima gana arti autentisko pasigaminti. Ikeliu mergytes nuotrauka su tikru kostiumu, paskui po truputuka pradesime kapstytis
tik is karto perspeju, norint padaryti kaip reikiant - uztruks...siuvinejimai, juostos , siuvimai ir pan
tikiuosi neisgasdinau
http://img85.imagesh...eatai017bn3.jpg
aš visai norėčiau visai šeimai įsigyti tautinius kostiumus, bet visi sako, kad tai brangus malonumas
be to, mūsų situacija sudėtinga - mišri šeima - kapsė ir žemaičio/kauniškės mišinys, laikantis save žemaičiu
be to, mūsų situacija sudėtinga - mišri šeima - kapsė ir žemaičio/kauniškės mišinys, laikantis save žemaičiu
QUOTE(muminukas @ 2007 11 08, 22:25)
aš visai norėčiau visai šeimai įsigyti tautinius kostiumus, bet visi sako, kad tai brangus malonumas
mmmm....sudetinga situacija
jei pirkti gatavus tai tikrai labai brangu...toks mergytes kostiumas koki matot, kainuotu apie 700-800 lt. o apie zemaitiskus net nezinau