Įkraunama...
Įkraunama...

Tautiniai rūbai

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirnuke: 13 sausio 2007 - 08:15
man teko biggrin.gif bavariska suknele apsirengti per Oktoberfest (spalio svente)Miunchene

suknele vadinasi dirndl
user posted image

o cia Oktoberfest
user posted image
Atsakyti
noriu gauti indiškus drabužius, alia vaziuot i indija nesiruoshiu greitu metu smile.gif)
jei pamatysit kur "lupakyne" parashykit i az plyzzzzz
Atsakyti
Visa UK pilna "larioku" su indiskais sariais ir tunikais... g.gif Jei turi pazistamu Lnd, tai daug kur galima isigyti mirksiukas.gif Nors britai tikrai tokiu rubu nevertina ir niekada nedevetu, tai kaip sakant daugiau azijieciams skirtos parduotuveles... user posted image
Atsakyti
pabandyk e-bay pasizvalgyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pilypukė @ 2007 03 26, 10:51)
pabandyk e-bay pasizvalgyt  mirksiukas.gif

aha ten arba kitose internetinėse parduotuvėse aš irgi esu mačius visokių tunikų indiškų.
Atsakyti
kazkada konkursui nuomavomes indiskus sarius ir kt rubus bei papuosalus is Mazosios Indijos parduotuviu...Jie ten juos ir pardavineja.Verta apsilankyti thumbup.gif
Atsakyti
as uk pirkau naujiems metams ,kokiu tik nori yra, ir induse parode kaip ja susitvarkyt nes nera taip paprasta i tas palas susisukt doh.gif ir dabr metosi namie gaila ismest,bet as macius dar pries 5 metus devetuose drabuziuose sariu 4u.gif
Atsakyti
Esu kažkada kažkokioje šventėje dėvėjusi japonės kostiumą. Tikrą thumbup.gif
Kitų šalių tautinių rūbų neturiu... Kam jie, jei neturiu ir lietuviškų tautinių...
Atsakyti
Nesu dėvėjusi .Patrijotė esu lithuania.gif
Atsakyti
Teko mums abiems su MB Emyratuose apsirengti arabu tradinciniais rubais kai fotkinomes. Tai manajam taip patiko, kad net viena vyriska kostiuma namo "parsivilko"...kazkur dabar spintoj uzmestas voliojasi, bet gal kada nors ateity pravers kokiam teminiam vakareliui thumbup.gif
Atsakyti
as daug metu nesiojau tiubeteika (atrodo uzbekiska), nes man labai patiko ir tiko. Dar anksciau devedavau tokias tibeto budistu kelnes, pagal ju specialias iskarpas siutas. Man grazu blush2.gif O kai uzsidedavau ir tas kelnes ir tiubeteika, tai zmones klausdavo is kokios as cia salies... o skinai piktai snairuodavo blink.gif
Atsakyti