man teko bavariska suknele apsirengti per Oktoberfest (spalio svente)Miunchene
suknele vadinasi dirndl
o cia Oktoberfest
suknele vadinasi dirndl
o cia Oktoberfest
noriu gauti indiškus drabužius, alia vaziuot i indija nesiruoshiu greitu metu )
jei pamatysit kur "lupakyne" parashykit i az plyzzzzz
jei pamatysit kur "lupakyne" parashykit i az plyzzzzz
Visa UK pilna "larioku" su indiskais sariais ir tunikais... Jei turi pazistamu Lnd, tai daug kur galima isigyti Nors britai tikrai tokiu rubu nevertina ir niekada nedevetu, tai kaip sakant daugiau azijieciams skirtos parduotuveles...
pabandyk e-bay pasizvalgyt
QUOTE(pilypukė @ 2007 03 26, 10:51)
pabandyk e-bay pasizvalgyt
aha ten arba kitose internetinėse parduotuvėse aš irgi esu mačius visokių tunikų indiškų.
kazkada konkursui nuomavomes indiskus sarius ir kt rubus bei papuosalus is Mazosios Indijos parduotuviu...Jie ten juos ir pardavineja.Verta apsilankyti
as uk pirkau naujiems metams ,kokiu tik nori yra, ir induse parode kaip ja susitvarkyt nes nera taip paprasta i tas palas susisukt ir dabr metosi namie gaila ismest,bet as macius dar pries 5 metus devetuose drabuziuose sariu
as daug metu nesiojau tiubeteika (atrodo uzbekiska), nes man labai patiko ir tiko. Dar anksciau devedavau tokias tibeto budistu kelnes, pagal ju specialias iskarpas siutas. Man grazu O kai uzsidedavau ir tas kelnes ir tiubeteika, tai zmones klausdavo is kokios as cia salies... o skinai piktai snairuodavo