Įkraunama...
Įkraunama...

Tautiniai rūbai

QUOTE(dovyda @ 2009 04 30, 16:00)
2 ilgiai, o plotis, jau koki audeja isaus( bus mazdaug 2 gabalai po 1,50-1.30m manau g.gif

Labai ačiū. Aš panašiai galvojau, bet norėjau pasitikslinti. Labai noriu pasisiūti tautinius rūbus. Užmaciau medžiaga, tik dar labiau patyrinėsiu, ar tinka.
Atsakyti
QUOTE(Renatelem @ 2009 04 30, 21:25)
Labai ačiū. Aš panašiai galvojau, bet norėjau pasitikslinti. Labai noriu pasisiūti tautinius rūbus. Užmaciau medžiaga, tik dar labiau patyrinėsiu, ar tinka.

na jei jau apsisprendei isigyti tai jau tikrai patyrinek mirksiukas.gif nes cia nemaza investicija, kam siuti bet kokius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluuute @ 2008 12 01, 00:29)
gal matet kur yra pirkt tokiu dalyku kaip pas sita moteri ant galvos? smile.gif
http://www.wholesale...humb/bridal.jpg

Nu grazu, bet tik indems..negi Lietuvoj kaip inde vaiksciotum?
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2009 06 07, 09:41)
Nu grazu, bet tik indems..negi Lietuvoj kaip inde vaiksciotum?

Nu ir susivarzelis tu. Ir vaikstau. Ir nieko. Kas labai senamadiskas ar susivarzes - lai uzsimerkia ir neziuri. Man grazu. As naturaliai tamsi - man labai tinka tongue.gif
Atsakyti
O kaip indų mergaitės rengiasi? ir vyrai? laaabai greit reikia....
Atsakyti
Sveikos mergaites,
smagiai perskaiciau tuos 15 puslapiu. Mes su vyru seniai svajojame isigyti tautinius drabuzius, taciau iki siol nieko neturime. Nei jokiu detaliu, nei medziagu. Gal galite konkretizuoti, kur galima rasti audiniu? Gal zinote, kas uzsiima tautiniu drabuziu gamyba nuo A iki Z? Tiek vyrui, tiek man reiketu aukstaitisku rubu.
Aciu. Vaida
Atsakyti
Kaip manote, ar tiktų toks audinys aukštaitiškam sijonui? Vilna, tik gal ir ne šimtaprocentinė. Atsiprašau, kad neišlyginta ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatelem: 23 liepos 2009 - 20:36
QUOTE(Renatelem @ 2009 07 23, 21:35)
Kaip manote, ar tiktų toks audinys aukštaitiškam sijonui? Vilna, tik gal ir ne šimtaprocentinė. Atsiprašau, kad neišlyginta  ax.gif

user posted image

g.gif na spalvos tai lyg ir atitinka - raudona, zalia. Galima siuti, manau, aisku tai nebus tas autentiskas, kur ataudai skaiciuojami, bet vis tiek labai geras sijonas thumbup.gif . Tik nepriklostuok mirksiukas.gif kazkur anksciau idejau autentisko sijono nuotrauku mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaiduliavy @ 2009 07 12, 21:41)
Sveikos mergaites,
smagiai perskaiciau tuos 15 puslapiu. Mes su vyru seniai svajojame isigyti tautinius drabuzius, taciau iki siol nieko neturime. Nei jokiu detaliu, nei medziagu. Gal galite konkretizuoti, kur galima rasti audiniu? Gal zinote, kas uzsiima tautiniu drabuziu gamyba nuo A iki Z? Tiek vyrui, tiek man reiketu aukstaitisku rubu.
Aciu. Vaida

na kur medziagu ieskoti, tai pas tautodailininkus, tik reikia buti labai atsargiems, nes jie daznai daro "autentika" tokia kokia jiems sauna i galva ax.gif , kazkur zinau panevezyje yra neblogu audeju. Del rubu, pasikonsultuoti manau butu galima Vilniuje LLKC, ten net paroda ivairiu regiono rubu yra thumbup.gif manau ir adresu del medziagu galima butu ten paklausti, jie tikrai nurodys "teisingus" meistrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 24 liepos 2009 - 09:31
Dovyda, gal gali papasakoti, kaip sekasi su audimu susidraugauti? Nuotraukėlių įdėti staklių ax.gif .

Ir gal dar būtų galima marškinių iškarpėlę gauti, nes nelabai nutuokiu, kaip juos siūti blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatelem: 16 rugpjūčio 2009 - 15:05
QUOTE(Renatelem @ 2009 08 16, 16:03)
Dovyda, gal gali papasakoti, kaip sekasi su audimu susidraugauti? Nuotraukėlių įdėti staklių  ax.gif .

Ir gal dar būtų galima marškinių iškarpėlę gauti, nes nelabai nutuokiu, kaip juos siūti  blush2.gif .

ojeiiiii nesiseka dar kol kas doh.gif tiesa, stalius kojoms apvalkalus tokius pagamino, nes buvo papuve ax.gif bet dar nemaciau, o stakles stovi atremtom slaunim i spinta ir uzdengtos, nes remontas namie blush2.gif

marskinuku brezinukus tada perfotografuosiu kokia diena ir sumesiu cia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 16 rugpjūčio 2009 - 21:21
O gal kas nors turit marškinių iškarpų?
Atsakyti

QUOTE(Pavirsi @ 2009 08 19, 16:12)
O gal kas nors turit marškinių iškarpų?

kai galesiu prieit prie fotiko ir savo knygu ir viso kito, nufotkinsiu brezinius mirksiukas.gif ankstesnej zinutej jau rasiau g.gif vaizdas toks , kad neskaitot lotuliukas.gif dabar niekaip negaliu, nes namie remontas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 19 rugpjūčio 2009 - 16:37