Įkraunama...
Įkraunama...

Tautiniai rūbai

[quote=KleoOoo,2009 02 21, 23:51]
sveikos mergaites. suzavejote mane. deduosi prie jusu pradziai pameginsim pasiuvinet.. dar norejau pklausti kaip del adinukes tautiniam kostiume ? ar ja taip pat galima priskirti kaip stipru tautinio kostiumo akcenta? ir papuosalai.. kazkaip neaiski terpe man cia gavosi g.gif esu skaicius kad gintaro jokiu budu negalima skirti tautiniui kostiumui nes tai tik buvo turtinguju poniuciu ismyslas ir tai velivesniais laikais. o tie raudonieji karalai.. tai juos galima isigyti akmenuku parduotuvese? cia tie patys turbut.. gal dar kazkoki papuosaliukai buvo?
[/quot

As soku folkloro ansamblyj. Mus konsultavo tos knygos apie tautini kostiuma autores, tai sake, kad gintaro papuosalus, ir tik slifuoto gintaro, devejo zemaites. Visi kiti regionai devejo koralus. O tie gintariniai karoliukai is skaldyto gintaro, pasak ju yra "atliekos"... smile.gif
Atsakyti
Šį sekmadienį LTV laidoje Gyvenimo ratu rodys apie Mažąją Audėjų Artelę. Vilkaviškietės audžia tautiniams drabužiams audinius. Turėtų būti įdomu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruginė @ 2009 04 03, 23:08)
Šį sekmadienį LTV laidoje Gyvenimo ratu rodys apie Mažąją Audėjų Artelę. Vilkaviškietės audžia tautiniams drabužiams audinius. Turėtų būti įdomu. 4u.gif

aciuuu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2008 12 08, 14:09)
As turiu visokiu indisku dalyku kruvas - kartais ne itin puosnius kasdien nesioju. lietuviai aisku keistai ziuri, bet man kas smile.gif ir sari turiu.
Galiu padaryt tokiu dalyku - tik netokiu prabangiu. O siaip randharanei radharanei turi but pirkti.

o kur ta randharane?
Atsakyti
Panerių g. 187, Kaunas
Atsakyti
jeigu neskubiai reikia, tai pilnas ebajus tokios grozio smile.gif
Atsakyti
o kaip cia angliskai vadinasi?
Atsakyti
Tikras pavadinimas yra Maang Tikka smile.gif
Atsakyti
Labai ieskau juostu risamu ant juosmens tautiniams rubams,gal kas zinote kur galeciau nusipirkti ,gal kas matete kokioje parduotuveleje ju yra.Labai didelis Dekui 4u.gif
Atsakyti
Atgaivinsiu seną temą bigsmile.gif

Gal kas žinot, kur galima Vilniuj ir Kaune gaut sarių? rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis. Gal kas nors galėtų pasakyti, kiek medžiagos reikėtų tautinio kostiumo sijonui (aukštaitiškam), jei mano ūgis yra 177cm, juosmens apimtis 72cm, klubų - 105 cm?
Atsakyti
QUOTE(Renatelem @ 2009 04 29, 10:10)
Labutis. Gal kas nors galėtų pasakyti, kiek medžiagos reikėtų tautinio kostiumo sijonui (aukštaitiškam), jei mano ūgis yra 177cm, juosmens apimtis 72cm, klubų - 105 cm?

2 ilgiai, o plotis, jau koki audeja isaus( bus mazdaug 2 gabalai po 1,50-1.30m manau g.gif
Atsakyti