Prie antrojo mokymosi prisijungčiau. Pirmąjį, kiek suprantu, lyg ir moku, reiks pabandyti...
OOOO kiek priraset mergaites Rasssa nesimato pynimo budu nuotraukyciu gal gali pakartot? O as pazaduke, vis dar nenufotkinau mergyciu juostu rubai isdalinti, reikia laukt koncerto vos tik apsirengs, nufotografuosiu visas
as juostas moku geriausiai eglines pinti, tiesa mokiausi ir tas kryzines, bet sudetinga ten, nupyniau viena, tai puse juostos gavosi vienaip, kita puse kitaip, nes kazkur klaida iveliau neardziau...perkirpau pusiau ir padariau dvi trumpas berniukams
as juostas moku geriausiai eglines pinti, tiesa mokiausi ir tas kryzines, bet sudetinga ten, nupyniau viena, tai puse juostos gavosi vienaip, kita puse kitaip, nes kazkur klaida iveliau neardziau...perkirpau pusiau ir padariau dvi trumpas berniukams
Sveikos
gal aš gal ne į temą, bet gal kuri žino, kur galėčiau gauti aukštaitišką liemenę 4 metų mergaitei? labai reikia, o niekur nerandu
gal aš gal ne į temą, bet gal kuri žino, kur galėčiau gauti aukštaitišką liemenę 4 metų mergaitei? labai reikia, o niekur nerandu
QUOTE(advance @ 2009 03 18, 09:43)
Sveikos
aukstaitiska liemene yra labai nesudetinga pasiuti, bet kuri siuveja manau tikrai sugebes
kitas variantas - pasiskolinti is kokio vaiku folkloro kolektyvo, jei pazistamu yra
QUOTE(Zemugne @ 2009 03 05, 22:01)
Prie antrojo mokymosi prisijungčiau. Pirmąjį, kiek suprantu, lyg ir moku, reiks pabandyti...
mane irgi antras intriguoja, nes pirmąji manau kad moku
ir as prisijungciau kur ta musu mokytoja prapuole
Aš taip pat prisijungčiau prie juostų pynimo.
QUOTE(mamune @ 2009 03 21, 15:35)
Sveikos, o as esu dzuke, gal kas turi apie toki kostiuma daugiau informacijos?
temeles pradzioj buvo kazkuri mergaite idejusi informacijos netingek pasisvartyti
[quote=polonia,2009 03 07, 16:06]Sveikos merginos, gal as ir ne i tema, bet gal kas zino kur audeja Danute Tamasauskiene rasti?
Siandien laidoje BTV "TARP MIESTO IR KAIMO" apie ja buvo, praklausiau is kur ji.. Gal kas zino?
[/qu
labas ,as pazystu gera audeja tik kad ji suvalkijoi
Siandien laidoje BTV "TARP MIESTO IR KAIMO" apie ja buvo, praklausiau is kur ji.. Gal kas zino?
[/qu
labas ,as pazystu gera audeja tik kad ji suvalkijoi
Turiu tokį klausimą. Yra išsaugotos mano močiutės senos audimo staklės. Tik jos išrinktos dalimis. Gal kuri žinote kokį išmanantį žmogų, galintį padėti jas vėl surinkti ir paruošti darbui?