pavyzdziui Tei lele su pauksteliu taip idealiai stovi, ir be jokio pjedestalo. ar cia paprasciausiai reikia svori isbalansuot?

mju, labai idomi tavo lele... Man istapymas labai patiko, veidas toks charakteringas... Tik vat su svitriniu tai tikrai kita syki pasidarbuok

QUOTE(pavonija @ 2009 03 23, 16:47)
jura_jurate, organizuoja galerija Balta Valančiaus g. įeisi pro duris ir po kaire vieni o po dešine kiti tai siūlo

mamune, čia rašo tai ji po kaire

mamune, čia rašo tai ji po kaire

aciu labai einu ziuret, ka ten organizuoja

Mju, as cia tikriausiai susvaigsiu labai, bet man is arciau paziurejus atrodo, kad lelytes veidas tai priklijuota servetele, o ant kaklo padaryti iskilimai. Idomu butu pamatyti lele profiliu. O siaip labai faina lelyte, veidas kazkur labai matytas. Man tai patinka, kad nelygumai nenuslifuoti. Ji atrodo lyg senyvesnio amziaus ponia.
jura_jurate, žiūrėk
tekstilininkų gildijos kursai čia skambinti ir klausti turėtum Lina Drižiūtė veda
ir Balta kursai

ir Balta kursai
Pavonija koooks didelis aciu Tau
siaip jau esu pagaminusi kelias lelytes, bet dar labai labai daug ko man truksta...Bijau kad ir subtilumo
bet jo jau neismoksi...bet labai tikiuosi, kad kursai pades kazkuo ir bus tikrai naudingi, nes esu savamoksle .
Va mano paskutinioji lelyte...

! | Nuotrauka ištrinta dėl perdidelio formato |
QUOTE(jura_jurate @ 2009 03 24, 10:36)
siaip jau esu pagaminusi kelias lelytes, bet dar labai labai daug ko man truksta...Bijau kad ir subtilumo
bet jo jau neismoksi...bet labai tikiuosi, kad kursai pades kazkuo ir bus tikrai naudingi, nes esu savamoksle .

Man tavo lelyte kazkoki zmogu labai primena, bet neatsimenu ka

QUOTE(jura_jurate @ 2009 03 24, 10:36)
Va mano paskutinioji lelyte..

Va mano paskutinioji lelyte..
Man atrodo, kad jos batukai labai grazus

Va batukai tai man labai negrazus
siaip lelyteje man kojos-pats sudetingiausias dalykas- teisingiau pedos, na niekaip neiseina man jos grazios.

mju_mju, labai faina lele-su savo charakteriu! Seveliura-tai tikras sedevras. Tokia netradicine, nenuobodi. Jei kaklas neuzlakuotas-tai tikrai dar galima paslifuoti, arba koki kaspina, ar dar kazkoki kaklo papuosala uzdeti. Kazkodel irgi galvoju,kad ant veiduko servetele uzdeta
Na ir kas?! Juk kiekviena daro,kaip jai atrodo grazu, tinkama. Man tai labai patinka
. Tokia vintage'ine poniute. Ir sedinti ji kuo puikiausiai atrodo. Kaip pirmai lelei-tai super gavosi-su maniske pirmaja ne nepalyginsi.
jura_jurate-labai simpatiska lele. Man patinka tavo leliu veido israiskos-jos dvelkia svelnumu ir gera nuotaika. O i batukus ir as noreciau aki uzmesti
-tokie elegantiski atrodo.

jura_jurate-labai simpatiska lele. Man patinka tavo leliu veido israiskos-jos dvelkia svelnumu ir gera nuotaika. O i batukus ir as noreciau aki uzmesti

Na man tiesiog idomu ar ten servietele ar man tik pasirode. Man patiko si lelyte, rubas labai.