Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

pavyzdziui Tei lele su pauksteliu taip idealiai stovi, ir be jokio pjedestalo. ar cia paprasciausiai reikia svori isbalansuot? ax.gif
Atsakyti

mju, labai idomi tavo lele... Man istapymas labai patiko, veidas toks charakteringas... Tik vat su svitriniu tai tikrai kita syki pasidarbuok mirksiukas.gif Siaip visa ideja leles labai gera. O kaip stovincia padaryt... Na bent jau as tai kadangi darau vielini karkasa, jis gana tvirtas, ir lele siek tiek palankscius ir pareguliavus ji gana gerai stovi.. Siaip dar batai turetu buti ne "permazi", kad butu geras pagrindas, tuomet jokio stovo nereikia... Na bent jau maniskem.
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 03 23, 16:47)
jura_jurate, organizuoja galerija Balta Valančiaus g. įeisi pro duris ir po kaire vieni o po dešine kiti tai siūlo wink.gif smile.gif
mamune, čia rašo tai ji po kaire smile.gif

aciu labai einu ziuret, ka ten organizuoja bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mju, as cia tikriausiai susvaigsiu labai, bet man is arciau paziurejus atrodo, kad lelytes veidas tai priklijuota servetele, o ant kaklo padaryti iskilimai. Idomu butu pamatyti lele profiliu. O siaip labai faina lelyte, veidas kazkur labai matytas. Man tai patinka, kad nelygumai nenuslifuoti. Ji atrodo lyg senyvesnio amziaus ponia.
Atsakyti
jura_jurate, žiūrėk mirksiukas.gif tekstilininkų gildijos kursai čia skambinti ir klausti turėtum Lina Drižiūtė veda smile.gif
ir Balta kursai
Atsakyti
Pavonija koooks didelis aciu Tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif siaip jau esu pagaminusi kelias lelytes, bet dar labai labai daug ko man truksta...Bijau kad ir subtilumo g.gif bet jo jau neismoksi...bet labai tikiuosi, kad kursai pades kazkuo ir bus tikrai naudingi, nes esu savamoksle .

Va mano paskutinioji lelyte...

! 
Nuotrauka ištrinta dėl perdidelio formato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 kovo 2009 - 17:37
QUOTE(jura_jurate @ 2009 03 24, 10:36)
Pavonija koooks didelis aciu Tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif siaip jau esu pagaminusi kelias lelytes, bet dar labai labai daug ko man truksta...Bijau kad ir subtilumo  g.gif bet jo jau neismoksi...bet labai tikiuosi, kad kursai pades kazkuo ir bus tikrai naudingi, nes esu savamoksle .

Va mano paskutinioji lelyte...

Man tavo lelyte kazkoki zmogu labai primena, bet neatsimenu ka g.gif Tikrai daili.
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2009 03 24, 10:36)
Pavonija koooks didelis aciu Tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif siaip jau esu pagaminusi kelias lelytes, bet dar labai labai daug ko man truksta...Bijau kad ir subtilumo  g.gif bet jo jau neismoksi...bet labai tikiuosi, kad kursai pades kazkuo ir bus tikrai naudingi, nes esu savamoksle .

Va mano paskutinioji lelyte..

Man atrodo, kad jos batukai labai grazus wink.gif smile.gif gaila nesimato...
Atsakyti
Va batukai tai man labai negrazus wub.gif siaip lelyteje man kojos-pats sudetingiausias dalykas- teisingiau pedos, na niekaip neiseina man jos grazios.
Atsakyti

! 
debesyla, necituokite nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 kovo 2009 - 17:36
mju_mju, labai faina lele-su savo charakteriu! Seveliura-tai tikras sedevras. Tokia netradicine, nenuobodi. Jei kaklas neuzlakuotas-tai tikrai dar galima paslifuoti, arba koki kaspina, ar dar kazkoki kaklo papuosala uzdeti. Kazkodel irgi galvoju,kad ant veiduko servetele uzdeta g.gif Na ir kas?! Juk kiekviena daro,kaip jai atrodo grazu, tinkama. Man tai labai patinka thumbup.gif . Tokia vintage'ine poniute. Ir sedinti ji kuo puikiausiai atrodo. Kaip pirmai lelei-tai super gavosi-su maniske pirmaja ne nepalyginsi.
jura_jurate-labai simpatiska lele. Man patinka tavo leliu veido israiskos-jos dvelkia svelnumu ir gera nuotaika. O i batukus ir as noreciau aki uzmesti ax.gif -tokie elegantiski atrodo.
Atsakyti
Na man tiesiog idomu ar ten servietele ar man tik pasirode. Man patiko si lelyte, rubas labai.
Atsakyti