as cia visai naujoke, bet labai domina tema, man labai labai patiko lele - muse

gal kam bus idomu, cia mano lelytes (tikiuos ikels nuoroda) http://public.fotki....udu/mano-leles/
kad uzrakintas tavo albumas,neina nieko pasiziuret
Labai patiko medetkyte,ypac drabuzeliai

Labai patiko medetkyte,ypac drabuzeliai

Kiek daug sauniu leliu
Muse orginali labai.
Yyla labai isbaigtas bernuzelis ir man regis visai nebutina laikytis proporciju.
Ievuschka man tavo tekstiline is visu mano matytu iki siol pati paciausia.
ir kostiumas koks.

Yyla labai isbaigtas bernuzelis ir man regis visai nebutina laikytis proporciju.

Ievuschka man tavo tekstiline is visu mano matytu iki siol pati paciausia.

Saunuole, ylla
Labai sipatiskas is veido svajoklis
Bet ir greitis... As si sestadieni skyriau lelem. Pabaigiau, iskepiau ir nudaziau fimo modelinines galva ir nulipdziau kitos - is paper clay - torsa. Viskas.
Neisivaizduoju kaip jus spejat

Bet ir greitis... As si sestadieni skyriau lelem. Pabaigiau, iskepiau ir nudaziau fimo modelinines galva ir nulipdziau kitos - is paper clay - torsa. Viskas.

QUOTE(mju_mju @ 2009 03 23, 01:08)
gal kam bus idomu, cia mano lelytes (tikiuos ikels nuoroda) http://public.fotki....udu/mano-leles/
kad nieko neleidzia paziuret

zyzane,tai kad nera tie tempai tokie jau greiti,keles dienas mučijau save,galvodama koki drabuzeli pasiut
o tos leles karkasasjau padarytas buvo pries dvi svaites.tarp kitko labai ir tavo lelytes noreciau pamatyt
iki ryt

QUOTE(yyla @ 2009 03 23, 10:37)
tarp kitko labai ir tavo lelytes noreciau pamatyt
Tai va, kad iesina, kad as daug loju, bet mazai darau

Moku labai ilgai galvoti ir neapsispresti, kaip cia, ka cia ir prie ko.
Tai kol kas pilnai padaryta ir rodoma yra tik viena lele

Lele
aiaiai nesuprantu kam jums su yyla kursai ! jusu nuostabios leles:} nors pati smagiai leidziu laika;}}}
QUOTE(zyzane @ 2009 03 23, 09:41)
Tai va, kad iesina, kad as daug loju, bet mazai darau
Buvau ja anksciau ikelusi, pakartosiu:
Lele

Lele
mes tarp kitko taip pat sauniai leidziam laika
zyzane-nebuvau macius,kokia fainulka,kostiumelis koks fainas ir ta lapes apykakle,super

zyzane-nebuvau macius,kokia fainulka,kostiumelis koks fainas ir ta lapes apykakle,super

man tai rubeliai sunkioji dalis nesusikrapstau as su jais...kaip bliuzele uzdeti kai tos rankytes juk nelankscios...negaliu saves prisiversti sedi mano plikses...tuoj gripa pasigaus..................shiZZla klausimukas kaip tos muses latexinius rubelius darei...cia kokia is senuku medzega pirkai ir tepei...ir taip gavosi rubelis....taip norisi kokio prigludusio rubelio......tai va pamaniau gal tas lateksas kad ir ant medziagytes gali buti tepamas ...na gal jau nusipaistau...

QUOTE(ramushka @ 2009 03 23, 16:15)
man tai rubeliai sunkioji dalis nesusikrapstau as su jais...kaip bliuzele uzdeti kai tos rankytes juk nelankscios...negaliu saves prisiversti sedi mano plikses...tuoj gripa pasigaus..................shiZZla klausimukas kaip tos muses latexinius rubelius darei...cia kokia is senuku medzega pirkai ir tepei...ir taip gavosi rubelis....taip norisi kokio prigludusio rubelio......tai va pamaniau gal tas lateksas kad ir ant medziagytes gali buti tepamas ...na gal jau nusipaistau... 

Priskyrei man svetimus nuopelnus

Lateksine muse gamino shiZZla