Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

as cia visai naujoke, bet labai domina tema, man labai labai patiko lele - muse thumbup.gif
Atsakyti
gal kam bus idomu, cia mano lelytes (tikiuos ikels nuoroda) http://public.fotki....udu/mano-leles/
Atsakyti
kad uzrakintas tavo albumas,neina nieko pasiziuret smile.gif

Labai patiko medetkyte,ypac drabuzeliai smile.gif
Atsakyti
Kiek daug sauniu leliu thumbup.gif Muse orginali labai.
Yyla labai isbaigtas bernuzelis ir man regis visai nebutina laikytis proporciju. mirksiukas.gif
Ievuschka man tavo tekstiline is visu mano matytu iki siol pati paciausia. thumbup.gif ir kostiumas koks. bigsmile.gif
Atsakyti
Saunuole, ylla smile.gif Labai sipatiskas is veido svajoklis thumbup.gif
Bet ir greitis... As si sestadieni skyriau lelem. Pabaigiau, iskepiau ir nudaziau fimo modelinines galva ir nulipdziau kitos - is paper clay - torsa. Viskas. ohmy.gif Neisivaizduoju kaip jus spejat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 03 23, 01:08)
gal kam bus idomu, cia mano lelytes (tikiuos ikels nuoroda) http://public.fotki....udu/mano-leles/

kad nieko neleidzia paziuret sad.gif slaptazodzio praso...
Atsakyti
zyzane,tai kad nera tie tempai tokie jau greiti,keles dienas mučijau save,galvodama koki drabuzeli pasiut smile.gif o tos leles karkasasjau padarytas buvo pries dvi svaites.tarp kitko labai ir tavo lelytes noreciau pamatyt
mirksiukas.gif iki ryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 03 23, 10:37)
tarp kitko labai ir tavo lelytes noreciau pamatyt

Tai va, kad iesina, kad as daug loju, bet mazai darau doh.gif
Moku labai ilgai galvoti ir neapsispresti, kaip cia, ka cia ir prie ko.
Tai kol kas pilnai padaryta ir rodoma yra tik viena lele blush2.gif Buvau ja anksciau ikelusi, pakartosiu:
Lele
Atsakyti
aiaiai nesuprantu kam jums su yyla kursai ! jusu nuostabios leles:} nors pati smagiai leidziu laika;}}}

QUOTE(zyzane @ 2009 03 23, 09:41)
Tai va, kad iesina, kad as daug loju, bet mazai darau  doh.gif
Moku labai ilgai galvoti ir neapsispresti, kaip cia, ka cia ir prie ko.
Tai kol kas pilnai padaryta ir rodoma yra tik viena lele  blush2.gif Buvau ja anksciau ikelusi, pakartosiu:
Lele

Atsakyti
mes tarp kitko taip pat sauniai leidziam laika biggrin.gif
zyzane-nebuvau macius,kokia fainulka,kostiumelis koks fainas ir ta lapes apykakle,super thumbup.gif
Atsakyti
man tai rubeliai sunkioji dalis nesusikrapstau as su jais...kaip bliuzele uzdeti kai tos rankytes juk nelankscios...negaliu saves prisiversti sedi mano plikses...tuoj gripa pasigaus..................shiZZla klausimukas kaip tos muses latexinius rubelius darei...cia kokia is senuku medzega pirkai ir tepei...ir taip gavosi rubelis....taip norisi kokio prigludusio rubelio......tai va pamaniau gal tas lateksas kad ir ant medziagytes gali buti tepamas ...na gal jau nusipaistau... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 23 kovo 2009 - 14:16
QUOTE(ramushka @ 2009 03 23, 16:15)
man tai rubeliai sunkioji dalis nesusikrapstau as su jais...kaip bliuzele uzdeti kai tos rankytes juk nelankscios...negaliu saves prisiversti sedi mano plikses...tuoj gripa pasigaus..................shiZZla klausimukas kaip tos muses latexinius rubelius darei...cia kokia is senuku medzega pirkai ir tepei...ir taip gavosi rubelis....taip norisi kokio prigludusio rubelio......tai va pamaniau gal tas lateksas kad ir ant medziagytes gali buti tepamas ...na gal jau nusipaistau... doh.gif

Priskyrei man svetimus nuopelnus blush2.gif
Lateksine muse gamino shiZZla wink.gif
Atsakyti