Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(mimo @ 2009 06 16, 21:11)

Gerulis thumbup.gif Taip ir niežti pirštus imti modeliną ir lipdyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar vakare klijavau raganai rūbelius, įkalbėjau visgi save padaryt tą raganą doh.gif Matyt be reikalo, vis tik negalima nieko per prievartą daryt schmoll.gif Taip su karštais klijais nusvilau, kad cypiau net verysad.gif 6 pirštai su pūslėm verysad.gif Kaip man taip gavos nežinau, anksčiau nebuvo problemų g.gif

Mergytės, o kas naujus namučius mūsų lėlytėms sukurs? blush2.gif Temukę jau baiginėjam unsure.gif
Atsakyti
kuri pirma pripulsime ta ir sukursime... 4u.gif 4u.gif 4u.gif juk moderatore gal suziures kad per daug ju nepridarytume... smile.gif

voveryt tai ka popa pasidarei.....cia per ta ragana,,,,,reikejo kokia vaidilute daryti
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 06 18, 15:38)
voveryt tai ka popa pasidarei.....cia per ta ragana,,,,,reikejo kokia vaidilute daryti

Aha verysad.gif Valgau dabar braškes ir oi'ksiu doh.gif Skauda paimt verysad.gif
Žiūriu dabar į tą pusgaminį-raganą ir taip jos nekenčiu doh.gif lotuliukas.gif Laimei ji po to toli toli išskris biggrin.gif Skris į Italiją, taip jai ir reikia lotuliukas.gif

Merginos, patarkit man kokį modeliną ar kitą medžiagą nusipirkti kepimui? Noriu pabandyt ir tokiu būdu lėlytę padaryt, bet net neįsivaizduoju ką pirkt. Jūs jau turit patirties tuose reikaluose ax.gif Skaičiau skaičiau iš naujo temeles, bet visiškai susipainiojau doh.gif
Tuo pačiu dar paklausiu - o kai iškeptos lėlytės tai jas irgi šlifuojat? Lyginat paviršius? Ar to reik tik iš ore stingstančioms medžiagoms?
Atsakyti
Vovere, su karštais klijais įsivaizduoju kaip nusidegint įmanoma. Iš manęs tai visi juokiasi šiom dienom - aš su kpūstų sriuba skruostą nusideginau doh.gif

O kad nebūt visai ne į temą, tai atnešiau parodyti antrą savo lėlę. Tik fotografija man tamsus miškas. Arba fotikas blogas smile.gif

Norėjau padaryt mandrus batus, bet kažko pavyzdyje nesupratau, tai gavosi kaip gavosi, o iš kitos pusės pagalvojau, kad kaltos kojos, nei šiai nei taip nulipdytos.

Buvo:

user posted image

Tapo:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2009 06 18, 16:16)
*Vovere, su karštais klijais įsivaizduoju kaip nusidegint įmanoma. Iš manęs tai visi juokiasi šiom dienom - aš su kpūstų sriuba skruostą nusideginau  doh.gif

**O kad nebūt visai ne į temą, tai atnešiau parodyti antrą savo lėlę. Tik fotografija man tamsus miškas. Arba fotikas blogas smile.gif

Norėjau padaryt mandrus batus, bet kažko pavyzdyje nesupratau, tai gavosi kaip gavosi, o iš kitos pusės pagalvojau, kad kaltos kojos, nei šiai nei taip nulipdytos.

* Oho, netgi su sriuba? blink.gif Aš nesijuoksiu, manau, kad skauda vis tiek, nesvarbu su kuo nusidegini.
** Kokio didumo lėlytė? Iš ko daryta? Ir kuo ten tokiu rožiniu apvyniota? Rūbelis gražus, mėlyna spalva man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 06 18, 16:39)
Kokio didumo lėlytė? Iš ko daryta? Ir kuo ten tokiu rožiniu apvyniota? Rūbelis gražus, mėlyna spalva man labai patinka thumbup.gif

Lėlė 51cm. Ten tas rožinis, tai buvo pats pirmas jos drabužis-kūnas.nelabai žinojau kaip gerai karkasą padaryt,tai buvau padarius taip. Čia iš pėdkelnės. Kai nusprendžiau išardyt ir perdaryt, tai viskas atrodė taip:

user posted image

dar turiu vieną galvą ir rankas/kojas nulipdytas iš pirmos lipdymų/bandymų partijos. Dar lėlytę darysiu.Bet taip įdomiai su jom. Pasidarai karkasą, kūną, o idėja kaip lėlė galiausiai atrodys priklauso nuo kažkokios vienos detalės. bent jau man taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2009 06 18, 18:03)
Lėlė 51cm. Ten tas rožinis, tai buvo pats pirmas jos drabužis-kūnas.nelabai žinojau kaip gerai karkasą padaryt,tai buvau padarius taip. Čia iš pėdkelnės. Kai nusprendžiau išardyt ir perdaryt, tai viskas atrodė taip:

...
dar turiu vieną galvą ir rankas/kojas nulipdytas iš pirmos lipdymų/bandymų partijos. Dar lėlytę darysiu.Bet taip įdomiai su jom. Pasidarai karkasą, kūną, o idėja kaip lėlė galiausiai atrodys priklauso nuo kažkokios vienos detalės. bent jau man taip smile.gif

Vaje koks košmarikas išardytas blink.gif lotuliukas.gif Gerai, kad galutinis rezultatas puikus. Nemaža tokia sakyčiau, netgi didelė bigsmile.gif Aš tai pastebėjau, kad mano lėlės mažėja lotuliukas.gif Sulig nauja vis mažesnio ūgio. va, raganą pabaigiau. Tai ji ir iš mažesniųjų. Pati didžiausia mano pirmoji Fyfa. Neturiu kaip nufotografuot šiandien, tai ragana palauks fotosesijos iki rytojaus hihihi.gif Baigėsi pagaliau ta kančia doh.gif Ji tikra ragana, tikra zaraza. Kitas lėlytes darant neteko tiek kankintis, tiek moraliai tiek fiziškai doh.gif
Matai kaip įdomiai tau - pradedant rengt mintys ateina kas bus, o man svarbiausia veidas. Jau pradėjus nuo galvos lipdymo aš turiu viziją ko noriu. Aišku rūbai eigoje koreguojasi, nes kažkas nesigauna, kažko pritrūkstu, bet pati mintis išlieka.
Lauksim tavo naujų darbelių. Aš tai kaip narkomanė - lėliamanė lotuliukas.gif Vis landžioju visur kas naujo ką padarė. Nu taip man įdomu, taip laukiu naujų lėlių doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
sige-fainulka tavo lelyte 4u.gif . Jei dar akyciu neuzlakavai-tai pabandyk raineles perpiesti,t.y. dali raineles paslepti po antakiu,kad nebutu toks issigandes zvilgsnis.
Akytes
Tada ir lelytes veidukas gyvumo igautu.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 06 18, 23:02)
sige-fainulka tavo lelyte 4u.gif . Jei dar akyciu neuzlakavai-tai pabandyk raineles perpiesti,t.y. dali raineles paslepti po antakiu,kad nebutu toks issigandes zvilgsnis.
Akytes
Tada ir lelytes veidukas gyvumo igautu.

O bigsmile.gif Dar viena gera nuoroda thumbup.gif Mano kompe tuoj nebebus vietos niekam kitam išskyrus lėles lotuliukas.gif
Aš einu kurti naują temukę, jei jūs nieko prieš ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti