QUOTE(sige @ 2009 06 18, 18:03)
Lėlė 51cm. Ten tas rožinis, tai buvo pats pirmas jos drabužis-kūnas.nelabai žinojau kaip gerai karkasą padaryt,tai buvau padarius taip. Čia iš pėdkelnės. Kai nusprendžiau išardyt ir perdaryt, tai viskas atrodė taip:
...
dar turiu vieną galvą ir rankas/kojas nulipdytas iš pirmos lipdymų/bandymų partijos. Dar lėlytę darysiu.Bet taip įdomiai su jom. Pasidarai karkasą, kūną, o idėja kaip lėlė galiausiai atrodys priklauso nuo kažkokios vienos detalės. bent jau man taip
Vaje koks košmarikas išardytas

Gerai, kad galutinis rezultatas puikus. Nemaža tokia sakyčiau, netgi didelė

Aš tai pastebėjau, kad mano lėlės mažėja

Sulig nauja vis mažesnio ūgio. va, raganą pabaigiau. Tai ji ir iš mažesniųjų. Pati didžiausia mano pirmoji Fyfa. Neturiu kaip nufotografuot šiandien, tai ragana palauks fotosesijos iki rytojaus

Baigėsi pagaliau ta kančia

Ji tikra ragana, tikra zaraza. Kitas lėlytes darant neteko tiek kankintis, tiek moraliai tiek fiziškai
Matai kaip įdomiai tau - pradedant rengt mintys ateina kas bus, o man svarbiausia veidas. Jau pradėjus nuo galvos lipdymo aš turiu viziją ko noriu. Aišku rūbai eigoje koreguojasi, nes kažkas nesigauna, kažko pritrūkstu, bet pati mintis išlieka.
Lauksim tavo naujų darbelių. Aš tai kaip narkomanė - lėliamanė

Vis landžioju visur kas naujo ką padarė. Nu taip man įdomu, taip laukiu naujų lėlių