QUOTE(yyla @ 2009 03 22, 08:55)
na ta duda nelabai vykusi man gavosi,reikejo mazesne daryt

ai,per laika pramoksiu,o be to ji nera priklijuota prie rankytes,tai galima ir ka kitka jam iduoti,na reiks pamastyt
Įdomi lėlytė

Man labai gražūs spalviniai deriniai

O dėl dūdos-tai puiki ji, o mažesnė, mano manymu, taip gerai nesižiūrėtų.Atvirkščiai-dar šiek tiek didesnė galėtų būti

Nes šioje lėlytėje jaučiasi proporcijų neatitikimai (galva mažoka palyginus su kūnu), tad galima kaip tik tą dar labiau paryškinti.
mamune-gausi velnių už nuotraukų kartojimą , niu niu niu
(kai paspaudi "cituoti", o po to "atsakyti"-atsidaro langas, kur rašai žinutę, bet lango viršuj jau yra pacituotas tekstas. Tai tame tekste su pele pažymi nuotraukos kodą-tas visas raides jpg ar img ir visokius ten skaičiukus tarp jų, t.y. visą tą raidžių-skaičių eilutę, ir tada spausk "delete". Išsitrins tik nuotrauka, o pacituotas tekstas liks).Parašius savo tekstą visada pirmiausia paspausk "peržiūrėti žinutę", o ne iškart "atsakyti". Taip matysi, kaip tavo žinutė atrodys SM puslapyje. O jei netyčia spustelėjai "atsakyti", visada galima pakoreguoti, bet tai reikia padaryti maždaug per valandą nuo žinutės parašymo. PO tavo žinute deš. kampe būna trys žodžiai-keisti, cituoti, atsakyti. Tai spausk "keisti" ir taip vėl grįši į žinutės rašymo langą, galėsi koreguoti savo parašytą tekstą ar ištrinti neištrintą nuotrauką ir pan.
Sėkmės bandymuose !