Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(yyla @ 2009 03 21, 17:50)
dekui visoms,na taip,ten ta duda biggrin.gif
coliukasv-prajuokinai su tuom samanu hihihi.gif

nu man toks paslaptingas labai atrodė.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2009 03 21, 16:30)
tai kad ir laiko dūdą kažkokią.. bent aš taip supratau.. labai įdomi lėlė.. nors man pirma mintis kažkaip gyvačių šamanas kilo... lotuliukas.gif

O man pasirode,kad lazda drozineja. Na ir sugebek tu man sitaip pamatyt doh.gif
Atsakyti
na ta duda nelabai vykusi man gavosi,reikejo mazesne daryt biggrin.gif ai,per laika pramoksiu,o be to ji nera priklijuota prie rankytes,tai galima ir ka kitka jam iduoti,na reiks pamastyt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 03 22, 08:55)
na ta duda nelabai vykusi man gavosi,reikejo mazesne daryt biggrin.gif ai,per laika pramoksiu,o be to ji nera priklijuota prie rankytes,tai galima ir ka kitka jam iduoti,na reiks pamastyt mastau.gif

Įdomi lėlytė thumbup.gif Man labai gražūs spalviniai deriniai rolleyes.gif O dėl dūdos-tai puiki ji, o mažesnė, mano manymu, taip gerai nesižiūrėtų.Atvirkščiai-dar šiek tiek didesnė galėtų būti mirksiukas.gif Nes šioje lėlytėje jaučiasi proporcijų neatitikimai (galva mažoka palyginus su kūnu), tad galima kaip tik tą dar labiau paryškinti.

mamune-gausi velnių už nuotraukų kartojimą , niu niu niu nono.gif
(kai paspaudi "cituoti", o po to "atsakyti"-atsidaro langas, kur rašai žinutę, bet lango viršuj jau yra pacituotas tekstas. Tai tame tekste su pele pažymi nuotraukos kodą-tas visas raides jpg ar img ir visokius ten skaičiukus tarp jų, t.y. visą tą raidžių-skaičių eilutę, ir tada spausk "delete". Išsitrins tik nuotrauka, o pacituotas tekstas liks).Parašius savo tekstą visada pirmiausia paspausk "peržiūrėti žinutę", o ne iškart "atsakyti". Taip matysi, kaip tavo žinutė atrodys SM puslapyje. O jei netyčia spustelėjai "atsakyti", visada galima pakoreguoti, bet tai reikia padaryti maždaug per valandą nuo žinutės parašymo. PO tavo žinute deš. kampe būna trys žodžiai-keisti, cituoti, atsakyti. Tai spausk "keisti" ir taip vėl grįši į žinutės rašymo langą, galėsi koreguoti savo parašytą tekstą ar ištrinti neištrintą nuotrauką ir pan.
Sėkmės bandymuose !
Atsakyti

kokia tu shaunuole! nuostabus subrendes kurinys:}

QUOTE(mamune @ 2009 03 21, 12:11)
Kokia puiki lėlytė thumbup.gif , sveikinu su tikra Dievo dovana pujusti ir perteikti thumbup.gif
Manau, kad tikrovėje ji ypač graži 4u.gif

Papildyta:
yyla

labai iduomu stebeti kaip susiklosto tam tikro savito stiliaus bruozai:} Kaip ir pas lelyte and mano polanges - ylgas torsas, ziuri i virshu, ylgos kojos:} bet be mano itakos zymiai sauniau - "autorishkiau"! vobshem super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai jau biggrin.gif tikrai biggrin.gif dekui smile.gif shiZZla

kazkaip ir tos lelytes,kur ant tavo palanges sedi ant nepabaikto suolo{ ach tas suolas wacko.gif } pasiilgau,iki pasimatymo smile.gif

dekui ievuschka smile.gif
Atsakyti
OOOO kiek cia derliaus pavasarinio bigsmile.gif na visos labai nustebino...visu neisvardinsiu doh.gif Bet labiausiai istrigo tas zuikis voras... As irgi kazka panasaus buvau sugalvojusi daryti savo mergytei, bet taip ir nebaigiau dar, nes kitais darbais uzsikroviau... Labai labai tas zuikis man prie sirdies wub.gif O pati graziausia lelyte tai yyla tavo svajoklis thumbup.gif wub.gif 4u.gif Nu tooooooooks jis man grazus ir visoks... gal todel, kad man asmeniskai tokio stiliaus lelytes pacios mieliausios.
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš su savo pirmąja tekstiline lėle. Čia mes tokioj kompanijoj mokėmės tekstilines lėles kurti, tema buvo Lėlės-gėlės. Štai manoji Grafienė Calendula (o taip jau paprastai tariant-medetka tongue.gif )

user posted image
Atsakyti
Aciu, Ievuschka uz pamokymus, rodos darau kaip priklauso, bet ne visad iseina,
ir dar tavo lėlytė thumbup.gif ,
ko gero graziausia is visų, ir man ypac patiko, kad ji turi užpakaliuka biggrin.gif
, nėra visai "be nieko"...na supratai...

O kaip gerai sukėlei savo nuotraukas, gal pamokintum mirksiukas.gif
Atsakyti
Ievuschka, labai idomi lelyte thumbup.gif Man patinka ryskios spalvos- tokia pavasariska ir pozityvi gavosi. Veiduke man graziausios akys. As tik gal kojytes ilgesnes padarius buciau wink.gif
hausinka, aciu smile.gif Gaila,kad tas zuikis nelabai fotogeniskas. Man jis gyvai visai kitaip ziurisi unsure.gif Beja, mano sunui jis nepatiko...kazkaip medziagines jam smagiau niurkdyti.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 03 22, 23:16)
hausinka, aciu smile.gif Gaila,kad tas zuikis nelabai fotogeniskas. Man jis gyvai visai kitaip ziurisi  unsure.gif Beja, mano sunui jis nepatiko...kazkaip medziagines jam smagiau niurkdyti.

Tai vat pas mane uzmanymas buvo tik galvyte nulipinti, o visa kuna medziaginuka padaryt, kad butu minkstas ir malonus glausti pries uzmiegant smile.gif Tik dar nezinia kada jis bus baigtas doh.gif spintoj uzmestas guli vargselis. Bet kai taviski pamaciau, vel upas atejo ji issitraukt ir pabaigt ax.gif
Atsakyti
Ievuschka, fainuolė tavo Calendula wub.gif Pati turbūt labiausiai lėlių procese mėgčiau rūbelius siūti, tad man jie kažkaip imponuoja ir ypač tokie originalūs, kaip kad tavieji. O triusikėliai kokie thumbup.gif
Atsakyti