Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(mimo @ 2009 06 15, 13:36)
Mergaites,
turiu specifini klausimuka-ar galima kepti fimu aplipdyta putusterola,taip vadinama "juros puta"? Vyrui darau lele gimtadieniui(nesijuokit tik tongue.gif )ir noriu ja ant tokio podesto itvirtinti,kad gautusi a la skulpturele. Galvojau is putusterolo ispjauti konstrukcija,aplipdyti folija, tada fimu ir iskepti. Bet baiminuosi,kad ten viduje neissilydytu ir nepasklistu baisus kvapas. Gal esat kazka panasaus dariusios,ar kitokiu ideju turit?

Tu teisi, putu polistirolas orkaiteje issilydis, tad nebent galima naudot ji, jei nori padaryt tusciavisure konstrukcija smile.gif
O kas del kavapo - modelina kepant kvapelis irgi ne koks. Tad teks gerai isvedint virtuve pries vyrui griztant, kad nieko neitartu wink.gif
Atsakyti
Vovere, lele tikrai islaikytu-mano visos leles mazytes.
Tei, tikejausi,kad folija kazkiek ta puta nuo karscio apsaugotu ax.gif blush2.gif Bet idejos neatsisakau, tik reikes ore stingstancia mase aplipdyt. Beja, pas mane po fimo kepimo jokiu kvapu nebuna. Tai ir vyras is namu neveja tongue.gif
A propos vyrai-ar jusiskiai nebamba del jusu hobiu? Yra moteru,kurios pyksta,kai vyrai i zvejyba isvaziuoja.Gal yra vyru,kurie bamba ant savo zmonu,kad savaitgalius lelems skiria?
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 06 15, 23:00)
Vovere, lele tikrai islaikytu-mano visos leles mazytes.
Tei, tikejausi,kad folija kazkiek ta puta nuo karscio apsaugotu ax.gif  blush2.gif Bet idejos neatsisakau, tik reikes ore stingstancia mase aplipdyt. Beja, pas mane po fimo kepimo jokiu kvapu nebuna. Tai ir vyras is namu neveja tongue.gif
A propos vyrai-ar jusiskiai nebamba del jusu hobiu? Yra moteru,kurios pyksta,kai vyrai i zvejyba isvaziuoja.Gal yra vyru,kurie bamba ant savo zmonu,kad savaitgalius lelems skiria?

Maniškis nebamba, o kaip tik skatina. Parsiuntė man įrankių, supirko pradžiai visko ko reikėjo, prisiuntė visokios informacijos kompe. Pasakoja visiems kam netingi doh.gif Nuotraukas kompe rodo blush2.gif Kai padarau pertrauką jis klausia - kada? kada? kada? lotuliukas.gif Maniškis ne žvejys lotuliukas.gif Jo aistra mašinos. Visureigiai ir amerikietiškos auto.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 06 16, 08:22)
Maniškis nebamba, o kaip tik skatina. Parsiuntė man įrankių, supirko pradžiai visko ko reikėjo, prisiuntė visokios informacijos kompe.  Pasakoja visiems kam netingi doh.gif  Nuotraukas kompe rodo blush2.gif  Kai padarau pertrauką jis klausia - kada? kada? kada? lotuliukas.gif Maniškis ne žvejys lotuliukas.gif  Jo aistra mašinos. Visureigiai ir amerikietiškos auto.

aaa, aisku, jei zvejys smile.gif ojau norejau sakyti, kad auksini vyra tu turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 06 16, 10:16)
aaa, aisku, jei zvejys smile.gif ojau norejau sakyti, kad auksini vyra tu turi biggrin.gif

Jį dar vaikystėj nuo žvejybos atgrąsė. Išsivežė mažiuką visai dienai, o jam visai nepatiko. Iki šiol meškerės neima į rankas ir visai nesidomi žvejyba.
O jis pas mane ir yra auksinis biggrin.gif Daug kas taip sako. Visus mano hobius toleruoja, palaiko ir netgi skatina. Džiaugiuosi tuo, kad ir dukra tokia kaip mama - vis kažką kuria, buria, rezga lotuliukas.gif

Labai norėčiau pabandyt iš kepamo modelino lėlytę padaryt. Bet bijau kažin ko doh.gif Aš kol veidelius padarau, kol išglostau, o jei ims ir kepant susigadins? Jaučiu sriūbaučiau atsisėdus doh.gif lotuliukas.gif
Tei - o kaip ta medžio masė - ji džiūsta pati ar reik kept? Nepamenu doh.gif kur ją perki? blush2.gif
Atsakyti
labukas bendramintes......radau grazios medzegeles mokomosios......na cia tokios super realistines bet technologijos verta pasiziureti ir kazka pritaikyti sau...jei ten toliau pasizvalgius sone galima rasti daugiau darbeliu http://blogs.ebay.co...archive/2008/04
Atsakyti
o geras.
Kaip tik ruosiausi gyvuna koki gauruota sumeistraut - tu cia labai i tema su ta nuorodele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 06 16, 16:24)
o geras.
Kaip tik ruosiausi gyvuna koki gauruota sumeistraut - tu cia labai i tema su ta nuorodele  4u.gif

man tai dar labai patiko kaip lipdoma zmogaus anatomija kaip issifotkini norima poza ir lipdai...nerealiai reikes ir man ka apfotkinti tongue.gif ir aiskiai matosi kaip jungiamos kuno dalys.....lipdant su fimo pupen...ir viskas labai jau graziai tolygiai gaunasi ir karkaso gudrybes naudojant vamsdelius thumbup.gif
Atsakyti
Aha ten yar ir linkas i puslapi, kur parduoda zmogaus nuotrauku rinkinius ar net nufotografuoja modeli tavo norima poza.
As jau ant saves pastebejau, kad nulipdyt lele neziurint i veidrodi praktiskai neimanoma biggrin.gif
O su tais vamzdeliais tai daug kur maciau juos naudojan. Geras dalykas kai reikia lele nuimti nuo stovelio ir vel ant jo patubdyti.
Dar man idomus daigtas kuriame kepa...kazkoia stikline orkaite blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 06 16, 17:26)
Aha ten yar ir linkas i puslapi, kur parduoda zmogaus nuotrauku rinkinius ar net nufotografuoja modeli tavo norima poza.
As jau ant saves pastebejau, kad nulipdyt lele neziurint i veidrodi praktiskai neimanoma  biggrin.gif
O su tais vamzdeliais tai daug kur maciau juos naudojan. Geras dalykas kai reikia lele nuimti nuo stovelio ir vel ant jo patubdyti.
Dar man idomus daigtas kuriame kepa...kazkoia stikline orkaite  blink.gif

o ta stiklinė orkaitė ne greitpuodis koks?
Atsakyti
Zvilgtelkit i sia lobiu skrynia:
http://www.magicscul...com/library.php
Atsakyti
geras puslapiukas Mimo.
Et, gaila registracija brangoka sad.gif
Atsakyti