Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(Tei @ 2009 06 14, 19:45)
vajaii!...pabandziau pasidaryt akyciu is modelino ir epoksidiniu kliju...ir ...gavosi!!  thumbup.gif
taip apsidziaugiau, kad butinai turiu su jumis tuo dziaugsmu pasidalint  lotuliukas.gif
user posted image
user posted image

oho thumbup.gif o kaip jas daryti? saunuole tu thumbup.gif
Atsakyti
kliju tai senukuose. smile.gif
o daryt tai visai paprasta tik daug krapstymosi:
1. etapas - prisikepi burbuliuku is balto modelino, nusvitrini kad butu lygus pavirsius, nupjaustai virsuneles, nupaisai aki. Po to susimaisai trupuciuka dvikomponenciu epoksidiniu kliju (laaaaabai atsargiai kad nesusidarytu burbuliukai) ir uzvarvini ant raineles.
2. etapas - pakartoji visa procesa iki kliju maisymo, tada susimaisai klijus is tikruju laaaabai atsargiai ir pasigamini akiu be burbuliuku. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 14 birželio 2009 - 19:44
Tei - aciu uz pamokeles wink.gif ir gera nuotaika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 06 14, 19:45)
vajaii!...pabandziau pasidaryt akyciu is modelino ir epoksidiniu kliju...ir ...gavosi!!  thumbup.gif
taip apsidziaugiau, kad butinai turiu su jumis tuo dziaugsmu pasidalint  lotuliukas.gif

Šaunuolė - visų galų meistras thumbup.gif Reiks pas tave užsakymus akytėms daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 06 13, 19:56)
Sveikos,
man prireike irankiu, panasiu i guminius teptukus, tikriausiai zinote smile.gif Ne vienoje internetineja parduotuveje nerandu tokiu pirkti - gal kuri zinot, kur galima isigyti? smile.gif

Yra www.decoupage.lt internetineje parduotuveje. Vadinasi Silikon Modellier-Pinsel VD20000, 18 Lt kainuoja. Pries pora savaiciu pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Kokopelli @ 2009 06 14, 22:43)
Yra www.decoupage.lt internetineje parduotuveje. Vadinasi Silikon Modellier-Pinsel VD20000, 18 Lt kainuoja. Pries pora savaiciu pirkau.

oi, kaip taui aciu 4u.gif Isgelbejai mane nuo dideliu islaidu uzusieniuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokopelli @ 2009 06 14, 22:43)

Aš tai tame puslapyje radau už 7 lt su centais. http://www.decoupage...ntele-kr49.html
Atsakyti
uz 7 - guma, vienas vientas, o uz 18 - silikonas, ir 3 skirtingos formos, na cia jaukam ko reikia wink.gif labai aciu merginos smile.gif
Atsakyti
Mergaites,
turiu specifini klausimuka-ar galima kepti fimu aplipdyta putusterola,taip vadinama "juros puta"? Vyrui darau lele gimtadieniui(nesijuokit tik tongue.gif )ir noriu ja ant tokio podesto itvirtinti,kad gautusi a la skulpturele. Galvojau is putusterolo ispjauti konstrukcija,aplipdyti folija, tada fimu ir iskepti. Bet baiminuosi,kad ten viduje neissilydytu ir nepasklistu baisus kvapas. Gal esat kazka panasaus dariusios,ar kitokiu ideju turit?
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 06 15, 13:36)
Mergaites,
turiu specifini klausimuka-ar galima kepti fimu aplipdyta putusterola,taip vadinama "juros puta"? Vyrui darau lele gimtadieniui(nesijuokit tik tongue.gif )ir noriu ja ant tokio podesto itvirtinti,kad gautusi a la skulpturele. Galvojau is putusterolo ispjauti konstrukcija,aplipdyti folija, tada fimu ir iskepti. Bet baiminuosi,kad ten viduje neissilydytu ir nepasklistu baisus kvapas. Gal esat kazka panasaus dariusios,ar kitokiu ideju turit?

O jis nebus per lengvas? Laikys lėlytės svorį?
Papildyta:
QUOTE(kice @ 2009 06 15, 13:14)
uz 7 - guma, vienas vientas, o uz 18 - silikonas, ir 3 skirtingos formos, na cia jaukam ko reikia wink.gif labai aciu merginos smile.gif

Aha, už 7 guma, bet ten kaip ir ne vienas nes iš abiejų galų yra ir skirtingi, tai visai patogu turėtų būt. O tų silikoninių neradau, nemoku matyt ieškot doh.gif Man dar įdomūs tie įrankiukai kur visokios metalinės kilputės, ar bandėt kas su tokiom darbuotis?
Aš radau seną anytos manikiūrinę, kiek ten gėrio yra lėlėms formuot bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu nusipirkus su guma teptuką tai nieko gero, nenaudoju wink.gif senasnaujas pirkau, o silikoniniu galu radau Silver sityje tai tuo galima dirbti, tik kad dydžiai labai dideli buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 15 birželio 2009 - 14:28
QUOTE(vovere74 @ 2009 06 15, 15:00)
O jis nebus per lengvas? Laikys lėlytės svorį?
Papildyta:

Aha, už 7 guma, bet ten kaip ir ne vienas nes iš abiejų galų yra ir skirtingi, tai visai patogu turėtų būt. O tų silikoninių neradau, nemoku matyt ieškot doh.gif  Man dar įdomūs tie įrankiukai kur visokios metalinės kilputės, ar bandėt kas su tokiom darbuotis?
Aš radau seną anytos manikiūrinę, kiek ten gėrio yra lėlėms formuot bigsmile.gif

taigi va cia silikoniniai smile.gif :
http://www.decoupage...ukai-3-vnt.html
Atsakyti