Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(Tei @ 2009 06 12, 15:52)
Hausinka sveikinu su dviem juostelem smile.gif

Ramushka, fainai, as ir aliejiniais tonuoju, tiesa kai ne ant kepamo modelino, tai spalva nepasikeicia. Imesk nuotraukyciu po menesio - idomu kaip atrodys "prisirpes" smile.gif

kad jau siandien mano "perliukas" su pasto balandziais i kauna isskris tongue.gif tai daug netonavau kad neprisirptu perliukas i braske lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 06 12, 16:05)
kad jau siandien mano "perliukas" su pasto balandziais i kauna isskris  tongue.gif  tai daug netonavau kad neprisirptu perliukas i braske lotuliukas.gif

ir vėl grožis wub.gif ir naujiena gera.. ek negaliu tokiom nesidžiaugt net nuotaika geresnė pasidarė.. wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
ramushka-grazutis leliusiukas wub.gif
hausinka- 4u.gif valio dviem bruksniukams!
Atsakyti
Tei, tavo ugnies muza labai grazi. Ypac bateliai. Papasakok kaip darei ir pafotkink is arciau, smalsu geriau isiziureti 

Hausinka, dariau paprastai: lipdziau ir apklijavau audiniu.
va cia nuotraukytes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 06 12, 23:15)
Hausinka, dariau paprastai: lipdziau ir apklijavau audiniu.
va cia nuotraukytes wink.gif

Tei, sveikinu su tikrai idomia lele 4u.gif
tik neperskaiciau is kokios mases daryta?
Papildyta:
QUOTE(mju_mju @ 2009 06 10, 20:08)
mmm........man del stoveliu irgi labai idomu.  g.gif  galvojau gal eiti senukus prasukuoti, gal rasciau kanors panasaus i stoveli..gal galit pasidalint patirtim ka naudojat tam reikalui? kazkaip isivaizduoju stoveli medini..bet is kur gaut be staliaus pagalbos  blush2.gif  ir kaip pastatyt lelyte, jus turbut klijuojat? dar nebandziau daryt lelytes su stoveliu..pas mane jos dar visos sedi.. ax.gif

As dar isikisu del stovelio lelems doh.gif , siandien buvau "ornamentuose" tai jie gavo reguliuojamu stoveliu, kainos neklausiau, bet visai nieko atrodo.
Tai apskritai neblogas salonas, maciau yra mazu skrybeliu lelems, ivairaus fimo ir kitokiu lipdymo masiu, "kojiniu" kunams aptraukti, turi ir internetini psl. manau...
Atsakyti
Ramushka-kaip grazu,ir kaip tu taip islibdai smulkiai blink.gif wub.gif
Hausinka-SVEIKINU sunglasses2.gif
Atsakyti
aciu uz info apie stovelius rolleyes.gif sveikinu visas su graziom lelytem ir hausinka su tokiu dideliu ivykiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tei, sveikinu su tikrai idomia lele 
tik neperskaiciau is kokios mases daryta?

Aciu, Mamune, (ir visoms kitoms kurioms dar nepadekojau). Dariau vel is tos pacios medzio mases. smile.gif
Atsakyti
Tei, o kur tu ta mase perki? tu Vilniuje? ar butu jos pvz kokioj meno muzoj? butu labai idomu pabandyt.. ax.gif o ta mase lengva? ir kokios ji buna spalvos?
Atsakyti
group.gif aciu merginos uz grazius zodelius mano "perliukui".......esu baisi krapstuke kartais mane tai labai nervina o sioje srityje tai labai pravercia
Atsakyti
Sveikos,
man prireike irankiu, panasiu i guminius teptukus, tikriausiai zinote smile.gif Ne vienoje internetineja parduotuveje nerandu tokiu pirkti - gal kuri zinot, kur galima isigyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 06 13, 19:56)
Sveikos,
man prireike irankiu, panasiu i guminius teptukus, tikriausiai zinote smile.gif Ne vienoje internetineja parduotuveje nerandu tokiu pirkti - gal kuri zinot, kur galima isigyti? smile.gif

vilniuje meno muzoje maciau......yra ir internetinej kazikurioj.....gal merginos primins kurioj....tikrai buvo rasyta
Atsakyti