Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

Permatomu siulu, hihihi.gif nueik i zveju parduotuve,arba maksimoje i zveju skyriu,ir nusipirk paprastos zilkos,na tos kur ant meskeres kabina zuvim gaudyti,tik pirk pacios ploniausios,ir kainuos tau zymiai pigiau,o audiniu parduotuvei zinai kiek suplosi uz tuos siulus ...permatomus.....trigubai berots.... hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti

tei... koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif nzn net ką daugiau pasakyt.. nuostabu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 06 11, 09:57)
Permatomu siulu, hihihi.gif nueik i zveju parduotuve,arba maksimoje i zveju skyriu,ir nusipirk paprastos zilkos,na tos kur ant meskeres kabina zuvim gaudyti,tik pirk pacios ploniausios,ir kainuos tau zymiai pigiau,o audiniu parduotuvei zinai kiek suplosi uz tuos siulus ...permatomus.....trigubai berots.... hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Nebūčiau net pagalvojus g.gif O kaip ta zilka - lanksti kaip siūlas? Nes kiek esu mačius ant meškerės tai ji tokia nelabai į siūlą neša lotuliukas.gif Kaip mazgiuką padaryt? Ar kai lėlytėms rūbelius siuvat, ant siūlo galo mazgelio nedarot? O gal kažkaip kitaip padarot, kad siūlas po to nepabėgtų? Man čia aukštumos doh.gif Nemoku siūt ir megzt, na greičiau jau - nemėgstu. Nes nemoku pabaigt taip, kad nesimatytų siūlų pabaigos. Pvz. mezgant lėlytei smulkutį rūbelį, kur reik suslėpt siūlo galą kai baigiamas mezginys? g.gif ot esu netikša toj vietoj doh.gif
Atsakyti
haha Vovere, prajuokinai.
Taigi cia lele - gali jai per kuna perdurt skersai ir kitoj pusej nukirpt prie pat audinio. Galiukas pradings, bet bus per ilgas kad "pabegtu". O kai mezgi, tai nerimo vaseliu galiukus pratraukineji tarp kilpeliu ir pradingsta jie ten wink.gif
Atsakyti
labas rytas mergytes rodau naujai uzgimusi kudiki "perliukas"
user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 06 10, 20:44)
Tuo pačiu rodaus su paskutiniu savo kūrinėliu - šįkart interjerinė lėlytė (ilsiuosi nuo šarnyrinių  smile.gif )
Prašau priimt i chebrą "Ugnies Mūzą"  smile.gif
user posted image user posted image

daugiau va cia

Tei labai labai grazu,tavo lelytes tokios gleznos ir lengvutes wub.gif . ir atlikimo technika super clap_1.gif
Atsakyti
Grazus perliukas, Ramushka, gal tik patonuot siek tiek labiau su pastele reiketu.
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 06 12, 10:53)
labas rytas mergytes rodau naujai uzgimusi kudiki "perliukas"
...

Jau pasisakiau ir kitoj temoj prie Perliuko biggrin.gif Jau tokius šiltus jausmus sukeliantis lėliukas, kad oi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 06 12, 13:32)
Grazus perliukas, Ramushka, gal tik patonuot siek tiek labiau su pastele reiketu.

aciu Tei 4u.gif tonuoju kaip bebutu keista aliejiniais blush2.gif ir man atrodo gal dar noretusi bet pastebejau keista tendencija kad su laiku jis paryskeja......tai nedrystu smarkiai tonuoti....nes po kokio menesio atrodo lyg nuraudes.... blush2.gif

aciu Voveryt 4u.gif ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 12 birželio 2009 - 12:58
yyla labai grazios tavo lelytes, ypac tos mokinukes veidelis man patiko. Ramushkos kudikelis kaip visada labai labai labai, net asara isspaude, nes pati siandien dvi juosteles teste aptikau ax.gif
Tei, tavo ugnies muza labai grazi. Ypac bateliai. Papasakok kaip darei ir pafotkink is arciau, smalsu geriau isiziureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 06 12, 14:45)
yyla labai grazios tavo lelytes, ypac tos mokinukes veidelis man patiko. Ramushkos kudikelis kaip visada labai labai labai, net asara isspaude, nes pati siandien dvi juosteles teste aptikau  ax.gif
Tei, tavo ugnies muza labai grazi. Ypac bateliai. Papasakok kaip darei ir pafotkink is arciau, smalsu geriau isiziureti  biggrin.gif

va je koks dziaugsmas tos dvi juosteles wub.gif uch kuo dideliausios sveikatos tau ir laimes laukti savo kudykelio.....tikru tikriausio....ka cia tie mano modelininiai tongue.gif
Atsakyti
Hausinka sveikinu su dviem juostelem smile.gif

Ramushka, fainai, as ir aliejiniais tonuoju, tiesa kai ne ant kepamo modelino, tai spalva nepasikeicia. Imesk nuotraukyciu po menesio - idomu kaip atrodys "prisirpes" smile.gif
Atsakyti