Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

mmm........man del stoveliu irgi labai idomu. g.gif galvojau gal eiti senukus prasukuoti, gal rasciau kanors panasaus i stoveli..gal galit pasidalint patirtim ka naudojat tam reikalui? kazkaip isivaizduoju stoveli medini..bet is kur gaut be staliaus pagalbos blush2.gif ir kaip pastatyt lelyte, jus turbut klijuojat? dar nebandziau daryt lelytes su stoveliu..pas mane jos dar visos sedi.. ax.gif
Atsakyti
neseniai sumeistravau va toki stoveli is gabalo duru apvado (nuo remonto buvo like biggrin.gif ) Norejau slapiu akmenu...tai teko pabut drozeja biggrin.gif
user posted image

O siaip gi stoveli is bele ko padaryt galima: Storo kartono suklijavus keliais sluoksniais, ar lentos gabaliuko, ar organinio stiklo. Po to kaip ji dekoruosi - fanazijos reikalas.
Kitas klausimas kaip lele prie jo prilipint kad ji nenudribtu - cia jau as neekspertas, niekad to nebandziau g.gif
Atsakyti
as tai kai lelyte darau,tai is karto padarau ir specialias vielutes ant kojiciu,tada isgreziu skylutes i stoveli ir ismeigu lelytes kojytes,reikia i prieki viska apgalvoti wink.gif
Atsakyti
Tuo pačiu rodaus su paskutiniu savo kūrinėliu - šįkart interjerinė lėlytė (ilsiuosi nuo šarnyrinių smile.gif )
Prašau priimt i chebrą "Ugnies Mūzą" smile.gif
user posted image user posted image

daugiau va cia
Atsakyti
VAU,KOKIA ISPUDINGA TAVO MUZA,SUKNUTE LABAI GRAZI,batukai superinai,noretusi veiduka is arciau pamatyt.
Tu man pasakyk,ar labai sunku ismokti tas sarnyrines lelytes daryti smile.gif
Papildyta:
Ai matau daugiau nuotraukeliu nuorodoje,einu panagrinesiu dar wink.gif
Atsakyti
Tu man pasakyk,ar labai sunku ismokti tas sarnyrines lelytes daryti

hmm...geras klausimas. Sakyciau sunkumas labai priklauso nuo noro ir uzsispyrimo - kuo labiau nori ir uzsispiri, tuo lengviau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 10 birželio 2009 - 20:38
Tai ,manau labai sunku,reikia ir laiko ir kantrybes wacko.gif
Atsakyti
Tei, sužavėjo tavo lialė , nuostabi wub.gif wub.gif , ar tvirtai ji ant savo kojų be paduko stovi?
Atsakyti
Tei, super lelyte-man pati tavo graziausia! thumbup.gif . Labai graziai kaire ranka guli-taip lengvai ir elegantiskai. Suknele is koju vercia-ypac apatine dalis. Ir jos nosis man be galo patinka-tokia daili gavosi. Ir aciu,kad batukus is arti parodei smile.gif Cia turbut visosm labai smalsu...nes juos taip sunku grazius padaryt.

Griztant prie stoveliu- as padarau is mases blyneli ir ji isdziovinu ar iskepu. Galima nusilipdyti ji norimos formos ir storio. Ant jo priklijuoju lele. yyla gera ideja dave su islindusiomis vielutemis.Be ju,kad ir gerai priklijuota lele nelabai stabiliai laikosi. Va mano ispustakelnis berniukas nuo sekcijos nukrito ir viena koja nuo stovo atsiplese schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 06 10, 19:09)
o gera mintis...reikes nusipirkt permatomu siulu. thumbup.gif

blink.gif O ką, dar ir tokių būna? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tei @ 2009 06 10, 20:44)
Tuo pačiu rodaus su paskutiniu savo kūrinėliu - šįkart interjerinė lėlytė (ilsiuosi nuo šarnyrinių  smile.gif )
Prašau priimt i chebrą "Ugnies Mūzą"  smile.gif
...

bigsmile.gif Gyva lėlė. Tikrai, atrodo, kad ji tik trumpam stabtelėjo. Tokia elegantiška, gracinga wub.gif O rūbai, batai thumbup.gif
Ai, daugiau nebesakysiu nieko, nes jau žodžių nebeturiu...Susirinksiu jūsų visų lėlyčių nuotraukas ir spoksosiu spoksosiu spoksosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz pagyras smile.gif

tvirtai ji ant savo kojų be paduko stovi?

aha stovi pakankamai tvirtai (kojas galima pareguliuot jei reikia smile.gif )

o dėl permatomų siūlų - tai siuvimo reikmenyse būna. Ir senukuose prie užuolaidų esu mačius. wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 06 10, 21:44)
Tuo pačiu rodaus su paskutiniu savo kūrinėliu - šįkart interjerinė lėlytė (ilsiuosi nuo šarnyrinių  smile.gif )
Prašau priimt i chebrą "Ugnies Mūzą"  smile.gif
user posted image user posted image

daugiau va cia

Nuostabi lele!!!! labai grazu. ir skulptura ir kostiumas. Ir nuotrauka. Ypatingai - batai!!!! thumbup.gif
Atsakyti