Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

Plaukucius darau tik is naturaliu medziagu,tai veltinis,nemegstu labai sintetiniu plauku dry.gif jau man tada geriau lelyte su lininiais plaukuciais arba net islibdytais ,negu su sintetiniais.Bet cia tik man taip,kitos maciau daro labai grazias lelytes ir su sintetiniais plaukuciais.
O medziageles ,na turejau tokiu splavyciu,vietomis padaziau su akriliniu metaliku smile.gif
Atsakyti
ne ne, su plaukuciais viskas gerai-jie labai grazus! As ypac zaviuosi,kad tu naturalius naudoji-lelei suteikia daugiau gyvumo ir lengvumo.
Uzuomina netrukus isaiskes ;)Va-daugiau pasakyt negaliu.
Atsakyti
yla tavo mergina superine...rubas jaukus...... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .....

merginos turiu klausima ar naudojate prosculpt lipdymo mase...zvalgausi pirkti tik va neisirenku is spalvu kokia geriau rinktis ar beige ar tas kur vadinasi kudikiams.....patiko fimo rausvo atspalvis tai noretus panasaus ...gal kas ta tema galite patarti.............gal bandete.... ax.gif
Atsakyti
jo, man irgi plaukai patinka is naturaliu medziagu smile.gif , tik daznai nervina, kad vilna buna susivelusi labai, noretus lygesnio pluosto...dabar bandysiu daryt plaukus is siuvimo paprastu siulu. gal ir uzsiknisiu, bet noris paziuret kas gausis unsure.gif

o drabuzeliai sauniai padazyti. mirksiukas.gif

del mases nieko negaliu patart... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 06 10, 00:02)
jo, man irgi plaukai patinka is naturaliu medziagu  smile.gif , tik daznai nervina, kad vilna buna susivelusi labai, noretus lygesnio pluosto...dabar bandysiu daryt plaukus is siuvimo paprastu siulu. gal ir uzsiknisiu, bet noris paziuret kas gausis  unsure.gif

Aš ir iš siūlų noriu pabandyt plaukučius padaryt. Šiaip būtų įdomu išmokt daryt perukus. Kaip žmonėms daroma tik mažesnius. O iš siūlų pamenu mano amžiną atilsį mama darydavo. Tik medžiaginėms arba megztoms lėlėms. Tokiu principu galvoju ir aš pabandyt.

Dar norėjau paklaust dėl rūbų. Kaip tie visi sendinimai daromi? Turiu tą rusišką nuorodą su katinu, bet nesuprantu. Gal kas galit išduot paslaptį? Kaip reik pasendint medžiagytę? Noriu iš plonokos medžiagos išgaut tokį kaip senumo, pablukimo efektą, bet nežinau kaip.
Atsakyti
Labas visoms!!!

Dingau dingau, susisukau i darbus smarkiai, pas mus dabar pats sezonas smile.gif

Tik uzlekiu lelyciu apziuret ir atgal. yyla, tu nenusakoma saunuole, turi savo braiza ir stiliu, labai svelnios butybes is po tavo ranku lenda thumbup.gif As vis dar nepaprasau niekeno nufotkinti mano treciosios leles, todel neturiu kuo pasigirti. Vasara ir rankos prie lelyciu nesitiesia schmoll.gif Vis atsiranda kazkokiu kitokiu reikalu, pramogu ir darbu..
Lauksiu ikvepimo, o kol kas seku jusu visu nuostabius darbus, saunuoles jus mano!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 06 10, 01:22)
Dar norėjau paklaust dėl rūbų. Kaip  tie visi sendinimai daromi? Turiu tą rusišką nuorodą su katinu, bet nesuprantu. Gal kas galit išduot paslaptį? Kaip reik pasendint medžiagytę? Noriu iš plonokos medžiagos išgaut tokį kaip senumo, pablukimo efektą, bet nežinau kaip.

Pablukima galima gauti baliklio pagalba.
Audinuka galima pamirkyti tirpios kavos tirpale. Tai suteikia tokio grazaus rudumo, prigesina spalava. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
vovere, apie balikli tiesa, tik turiu dar pasakyt, kad geriausia balinasi naturalus audiniai, o jei audiny yra siek tiek sintetikos jis geltonuoja. as cia neseniai dariau eksperimenta: pabandziau balinti naturalu plonyti silkeli. karta kai toki silka imerkiau i stipru balikli jis istirpo tiesiogine to zodzio prasme doh.gif smile.gif taciau dabar merkiau i stipriai atskiesta ir laikiau trumpai, vaizdas tai tikrai kaip butu tas silkas 100 metu pragyvenes thumbup.gif (ten toks plonytis silkinis sifonas).

o del kliju tai mane labiausiai erzina kai skysti klijai pvz lipalas ar momentas persigeria per audini..o karstu kliju gumbeliai lieka.. verysad.gif gal reiks pabandyt gelini momenta..gal nepersigers..

siunu paprastai, rankom, ir tiesiai gerojoj pusej, nes tarkim, rankovyciu niekaip neitu isverst jei susiuciau is blogosios puses. taigi mano siules matosi, bet stengiuos daryt kuo nematomesnese vietose ir siuti kuo kruopsciau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2009 06 10, 09:21)
Pablukima galima gauti baliklio pagalba.
Audinuka galima pamirkyti  tirpios kavos tirpale. Tai suteikia tokio grazaus rudumo, prigesina spalava.  Sekmes 4u.gif

QUOTE(mju_mju @ 2009 06 10, 10:18)
vovere, apie balikli tiesa, tik turiu dar pasakyt, kad geriausia balinasi naturalus audiniai, o jei audiny yra siek tiek sintetikos jis geltonuoja. as cia neseniai dariau eksperimenta: pabandziau balinti naturalu plonyti silkeli. karta kai toki silka imerkiau i stipru balikli jis istirpo tiesiogine to zodzio prasme  doh.gif  smile.gif  taciau dabar merkiau i stipriai atskiesta ir laikiau trumpai, vaizdas tai tikrai kaip butu tas silkas 100 metu pragyvenes  thumbup.gif  (ten toks plonytis silkinis sifonas).

o del kliju tai mane labiausiai erzina kai skysti klijai pvz lipalas ar momentas persigeria per audini..o karstu kliju gumbeliai lieka.. verysad.gif  gal reiks pabandyt gelini momenta..gal nepersigers..

siunu paprastai, rankom, ir tiesiai gerojoj pusej, nes tarkim, rankovyciu niekaip neitu isverst jei susiuciau is blogosios puses. taigi mano siules matosi, bet stengiuos daryt kuo nematomesnese vietose ir siuti kuo kruopsciau..  ax.gif

Ačiū jums už atsakymus 4u.gif Reiks pabandyt pablukint su balikliu.
Aš kai pasižiūriu į jūsų visų lėlytes tai atrodo, kad jos jau gimė su drabužėliais biggrin.gif Nuotraukose tai idealiai atrodo ir rūbai ir batai. Jokių klijukų, jokių siūliukų nesimato. Reik kur nors nukeliaut ir apžiūrėt lėlyčių iš arčiau. Ar čia tik aš taip įsivaizduoju ir iš savo lėlių noriu per daug, ar iš tikro turit tokį talentą kaip man matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 06 09, 21:38)
Plaukucius darau tik is naturaliu medziagu,tai veltinis,nemegstu labai sintetiniu plauku dry.gif jau man tada geriau lelyte su lininiais plaukuciais arba net islibdytais ,negu su sintetiniais.Bet cia tik man taip,kitos maciau daro labai grazias lelytes ir su sintetiniais plaukuciais.
O medziageles ,na turejau tokiu splavyciu,vietomis padaziau su akriliniu metaliku smile.gif

yyla labai gražu.. tik man dar klausimas kilo kaip pagrindą darai? baiginėju aš savo darbelius galėsiu tuoj ir lipdyt pradėt.. jau labai labai ilgai laukiau gal sulauksiu:)
Atsakyti
zyzane,prapuolele tu biggrin.gif labai noriu tavo lele pamatyt wink.gif

coliukasv-turiu tokius medinius stovelius(vienas pazystamasdirba staliumi ),tai tuos stovelius ir dekoruoju,tik man noretusi dar mazesniu stoveliu g.gif na reiks paprasyt...
Papildyta:
Drabuzelius siukit su pacia ploniausia zilkute,tada siules ne taip kris i akis wink.gif
Atsakyti
o gera mintis...reikes nusipirkt permatomu siulu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 10 birželio 2009 - 18:10