QUOTE(masiania @ 2009 06 10, 09:21)
Pablukima galima gauti baliklio pagalba.
Audinuka galima pamirkyti tirpios kavos tirpale. Tai suteikia tokio grazaus rudumo, prigesina spalava. Sekmes
QUOTE(mju_mju @ 2009 06 10, 10:18)
vovere, apie balikli tiesa, tik turiu dar pasakyt, kad geriausia balinasi naturalus audiniai, o jei audiny yra siek tiek sintetikos jis geltonuoja. as cia neseniai dariau eksperimenta: pabandziau balinti naturalu plonyti silkeli. karta kai toki silka imerkiau i stipru balikli jis istirpo tiesiogine to zodzio prasme

taciau dabar merkiau i stipriai atskiesta ir laikiau trumpai, vaizdas tai tikrai kaip butu tas silkas 100 metu pragyvenes

(ten toks plonytis silkinis sifonas).
o del kliju tai mane labiausiai erzina kai skysti klijai pvz lipalas ar momentas persigeria per audini..o karstu kliju gumbeliai lieka..

gal reiks pabandyt gelini momenta..gal nepersigers..
siunu paprastai, rankom, ir tiesiai gerojoj pusej, nes tarkim, rankovyciu niekaip neitu isverst jei susiuciau is blogosios puses. taigi mano siules matosi, bet stengiuos daryt kuo nematomesnese vietose ir siuti kuo kruopsciau..
Ačiū jums už atsakymus

Reiks pabandyt pablukint su balikliu.
Aš kai pasižiūriu į jūsų visų lėlytes tai atrodo, kad jos jau gimė su drabužėliais

Nuotraukose tai idealiai atrodo ir rūbai ir batai. Jokių klijukų, jokių siūliukų nesimato. Reik kur nors nukeliaut ir apžiūrėt lėlyčių iš arčiau. Ar čia tik aš taip įsivaizduoju ir iš savo lėlių noriu per daug, ar iš tikro turit tokį talentą kaip man matosi