Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(mju_mju @ 2009 06 08, 18:55)
yyla, o kokiais klijais klijuoji rubelius? as jei bandau klijuot lipalu jis persigeria kiaurai ir siaip issiterlioja viskas...tad tenka ilgai ir nuobodziai rankytem siuti unsure.gif ...

O aš klijuoju su karštais klijais. Mažiuką pistoletą nusipirkau. Įdomu rimtai - kuo kas klijuoja?
O kaip pati siuvi? Kaip tokius smulkius rūbelius siuvat, kad nesimatytų susiuvimo?
Atsakyti
as taip pat klijuoju karstais klijais,su tokiu mazu pistoletuku wink.gif Ryt ko gero pabaiksiu svao naujaja dama wink.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 06 08, 19:52)
as taip pat klijuoju karstais klijais,su tokiu mazu pistoletuku wink.gif Ryt ko gero pabaiksiu svao naujaja dama wink.gif

bigsmile.gif Labai laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi klijuoju karstais klijais ir siunu-nei to, nei ano nemoku gerai. As mieliau visas leles nuogas i pasauli paleisciau biggrin.gif

yyla-labai laukiam tavo madam thumbup.gif

Dar nuoroda su nuostabaus grozio lelem akiu paganymui:
http://pixiwillow.com/
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 06 09, 00:42)
As irgi klijuoju karstais klijais ir siunu-nei to, nei ano nemoku gerai. As mieliau visas leles nuogas i pasauli paleisciau biggrin.gif

yyla-labai laukiam tavo madam thumbup.gif

Dar nuoroda su nuostabaus grozio lelem akiu paganymui:

o as vel kvaila klausima lotuliukas.gif kokie ten klijai vadinami karstais 000189.gif gi nezinau as ax.gif
Atsakyti
O man karsti klijai schmoll.gif
Gal kad as mazas leles darau, tai ju guzai labai matosi. Ju plonu sluoksneliu uztept neiseina, ir be to labai greit stingsta - pridejai ir vsio.. o ka jei kreivai pridejai? g.gif
Dabar kaip tik baiginejau nauja interjerine lele, tai isbandziau gal kokias 4 rusis kliju - karstais nusivyliau sad.gif ....reikes juos dabar siaip kam nors sunaudot.

Kol kas patogiausia man dirbt su "super Attac gel" - jie gelio konsistencijos ir greit stingsta bet ne taip greit kaip karsti klijai, tai dar galima atlupt ir is naujo pridet biggrin.gif
Vienintelis dalykas kas man nepatinka, tai kad ju garai nera patys sveikiausi, tenka prie atviro lango dirbt.... nezinau kaip bus ziema g.gif
Atsakyti
Na ,taip ,su tais karstais klijais is tikro neuztepsi plono sluoksnio g.gif taip greit dziuna doh.gif

mano naujoji lelyte,nediduke su visu stoveliu 27cm biggrin.gif

user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti
oi kokia fainuolė - tokia tapybiska thumbup.gif
Šaunuolė Vyla thumbup.gif
Atsakyti
yyla, grazi lelyte 4u.gif Labai graziai atrodo veduokle ir prie koju besisukiojantis katinas. Mano skoniui per daug paraukymu sukneleje g.gif Bet tai tik smulkmena-bendras vaizdas tikrai puikus thumbup.gif

vovere, daug neisduodant-atkreipk demesi i yylos naujosios lelytes plaukus rolleyes.gif

Su karstais klijais ir as labai kankinuosi-labai daznai pirstus nusideginu bandydama isleisti kuo plonesne kliju juostele. Klijuojant jau braukiu su dantu krapstuku,kad neislystu klijai. Man reiketu dar trecios rankos,kad vienu metu speciau spausti pistoleta,klijuoti ir nubraukti kliju pertekliu. Esu dar 2 rusis kliju isbandziusi,bet man persigeria per medziaga..ir smirda nerealiai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 06 09, 00:42)
*As irgi klijuoju karstais klijais ir siunu-nei to, nei ano nemoku gerai. As mieliau visas leles nuogas i pasauli paleisciau biggrin.gif

**Dar nuoroda su nuostabaus grozio lelem akiu paganymui:

*Bet tada reik lėlytės visą kūnelį daryt kaip priklauso biggrin.gif
**Jau buvau šitą radus. Superinių ten yra thumbup.gif

QUOTE(MAKSA @ 2009 06 09, 01:00)
kokie ten klijai vadinami karstais 000189.gif gi nezinau as ax.gif

Aš juos senukuose pirkau. Ir patį pistoletą ir klijus, va tokie visokie:
user posted image

QUOTE(Tei @ 2009 06 09, 11:35)
...
Kol kas patogiausia man dirbt su "super Attac gel" - jie gelio konsistencijos ir greit stingsta bet ne taip greit kaip karsti klijai, tai dar galima atlupt ir is naujo pridet 
Vienintelis dalykas kas man nepatinka, tai kad ju garai nera patys sveikiausi, tenka prie atviro lango dirbt.... nezinau kaip bus ziema 

Karšti klijai irgi garuoja. Kai vos ne nosį įkišu klijuodama tai prisiuostau, fui doh.gif

QUOTE(yyla @ 2009 06 09, 13:06)
Na ,taip ,su tais karstais klijais is tikro neuztepsi plono sluoksnio g.gif taip greit dziuna doh.gif

mano naujoji lelyte,nediduke su visu stoveliu 27cm biggrin.gif

...

bigsmile.gif Buvo verta laukti thumbup.gif Man rūbeliai tai labai dailūs, norėčiau sau biggrin.gif O katinas tikrai aristokratiškai gavosi wub.gif

QUOTE(mimo @ 2009 06 09, 14:27)

*vovere, daug neisduodant-atkreipk demesi i yylos naujosios lelytes plaukus rolleyes.gif

**Su karstais klijais ir as labai kankinuosi-labai daznai pirstus nusideginu bandydama isleisti kuo plonesne kliju juostele. Klijuojant jau braukiu su dantu krapstuku,kad neislystu klijai. Man reiketu dar trecios rankos,kad vienu metu speciau spausti pistoleta,klijuoti ir nubraukti kliju pertekliu. Esu dar 2 rusis kliju isbandziusi,bet man persigeria per medziaga..ir smirda nerealiai schmoll.gif

* g.gif Jau pradedu nerimauti, vis sunkiau laukti ax.gif
**Aš bandžiau su moment klijais dirbt, bet man pirštai susiklijuoja doh.gif Vieną kartą taip sulipo, kad su oda teko lupt verysad.gif O karšti lengvai nusiima. Aš ir nuo medžiagos nukrapštau jei netyčia per daug uždedu ar išlenda kur. Tam reikalui labai pasitarnauja adata biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 06 09, 15:27)

vovere, daug neisduodant-atkreipk demesi i yylos naujosios lelytes plaukus rolleyes.gif

o kas su plaukais,kazkas blogai g.gif

Dekui mergaites,malonu biggrin.gif
Atsakyti
manau su plaukais tikrai nieko blogo, man tai jie nuostabus! thumbup.gif o is ko tu juos darei? ir visa lelyte labai grazi, tavo leliu veidukai tokie svelnus meniski... o sakyk, rubelio audini gal dazei pati? ar cia toks jau buvo tokiu jautriu atspalviu?
Atsakyti