QUOTE(mimo @ 2009 06 09, 00:42)
*As irgi klijuoju karstais klijais ir siunu-nei to, nei ano nemoku gerai. As mieliau visas leles nuogas i pasauli paleisciau
**Dar nuoroda su nuostabaus grozio lelem akiu paganymui:
http://pixiwillow.com/
*Bet tada reik lėlytės visą kūnelį daryt kaip priklauso
**Jau buvau šitą radus. Superinių ten yra
QUOTE(MAKSA @ 2009 06 09, 01:00)
kokie ten klijai vadinami karstais

gi nezinau as
Aš juos senukuose pirkau. Ir patį pistoletą ir klijus, va tokie visokie:
QUOTE(Tei @ 2009 06 09, 11:35)
...
Kol kas patogiausia man dirbt su "super Attac gel" - jie gelio konsistencijos ir greit stingsta bet ne taip greit kaip karsti klijai, tai dar galima atlupt ir is naujo pridet
Vienintelis dalykas kas man nepatinka, tai kad ju garai nera patys sveikiausi, tenka prie atviro lango dirbt.... nezinau kaip bus ziema
Karšti klijai irgi garuoja. Kai vos ne nosį įkišu klijuodama tai prisiuostau, fui
QUOTE(yyla @ 2009 06 09, 13:06)
Na ,taip ,su tais karstais klijais is tikro neuztepsi plono sluoksnio

taip greit dziuna
mano naujoji lelyte,nediduke su visu stoveliu 27cm
...

Buvo verta laukti

Man rūbeliai tai labai dailūs, norėčiau sau

O katinas tikrai aristokratiškai gavosi
QUOTE(mimo @ 2009 06 09, 14:27)
*vovere, daug neisduodant-atkreipk demesi i yylos naujosios lelytes plaukus
**Su karstais klijais ir as labai kankinuosi-labai daznai pirstus nusideginu bandydama isleisti kuo plonesne kliju juostele. Klijuojant jau braukiu su dantu krapstuku,kad neislystu klijai. Man reiketu dar trecios rankos,kad vienu metu speciau spausti pistoleta,klijuoti ir nubraukti kliju pertekliu. Esu dar 2 rusis kliju isbandziusi,bet man persigeria per medziaga..ir smirda nerealiai
*

Jau pradedu nerimauti, vis sunkiau laukti
**Aš bandžiau su moment klijais dirbt, bet man pirštai susiklijuoja

Vieną kartą taip sulipo, kad su oda teko lupt

O karšti lengvai nusiima. Aš ir nuo medžiagos nukrapštau jei netyčia per daug uždedu ar išlenda kur. Tam reikalui labai pasitarnauja adata