Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(vovere74 @ 2009 06 02, 17:13)
thumbup.gif  Man pirma mintis šovusi į galvą - o ką aš? aš nieko. čia ne aš ax.gif
lotuliukas.gif  Tokia gudrutė atrodo. Šauni lėlytė. Tik nuotraukyčių ryškesnių norėtųsi.
Ai ir dar - šukuosena faina, kartais aš irgi taip susirišu plaukus namuose blush2.gif  lotuliukas.gif

nekokia fotografė iš manęs. Bet čia kol kas smile.gif
simpatiška tavo mažuliukė. ir aš bandžiau mažiukę daryt, atrodė maža, tai lengviau, o ištikrųjų tik sunkiau. Dukra žaidžia dabar blush2.gif

QUOTE(mju_mju @ 2009 06 02, 22:58)
Sige, labai faina sukuosenyte tavo lelytes! iskart krito i aki  rolleyes.gif

ačiū smile.gif

pastebėjau, kad man labai svarbus aplinkinių reagavimas, nes sulaukusi neigiamos reakcijos kaži ar kažką daryčiau toliau, o dabar labai noriu judėt į priekį smile.gif

dar planuoju rudenį, kai mažiukas mano bus savarankiškesnis eiti į kursus lėlių gaminimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2009 06 03, 09:46)
*nekokia fotografė iš manęs. Bet čia kol kas smile.gif
**simpatiška tavo mažuliukė. ir aš bandžiau mažiukę daryt, atrodė maža, tai lengviau, o ištikrųjų tik sunkiau. Dukra žaidžia dabar  blush2.gif
ačiū smile.gif

***pastebėjau, kad man labai svarbus aplinkinių reagavimas, nes sulaukusi neigiamos reakcijos kaži ar kažką daryčiau toliau, o dabar labai noriu judėt į priekį smile.gif

****dar planuoju rudenį, kai mažiukas mano bus savarankiškesnis eiti į kursus lėlių gaminimo  ax.gif

*Normaliai viskas, gražiai pozavo tavo lėlytė biggrin.gif Tik ryškumo norisi nes baisiai smalsu iš arčiau, detaliau apžiūrėti blush2.gif
Man išvis labai cekava kitų darytas lėlytes gyvai apžiūrėt, apčiupinėt, kaip jos padarytos, kur kaip kas paslėpta, užmaskuota. Na visokios paslaptys man įdomu biggrin.gif
**Ačiū, man ji pačiai patinka. Paprastutė, bet kažkokia širdžiai labai miela. O tu galėtum parodyt su kokia tavo lėlyte dukra žaidžia mirksiukas.gif
***Man irgi svarbu blush2.gif Manau tai natūralu. Juk visada, kad ir kuo užsiimi - norisi įvertinimo, paskatinimo. Daug smagiau keliaut pirmyn kai žinai, kad kažkam patinka tai ką darai. Jei vien tik kritiką girdėtum tai ir nebesinorėtų rodyti ar net išvis daryt. O čia mergytės visos draugiškos. Ir pataria kai paprašai ir pasidžiaugia kartu ir konstruktyvios kritikos gauni. Visi mes truputį garbėtroškos blush2.gif užtat ir rodomės ką padarom, tik padarau lėlytę - iškart puolu fotografuot ir rodyt blush2.gif Toks nekantrumas apima, taip norisi kuo daugiau komentarų sulaukt biggrin.gif
****Žiūrėk iki to laiko gal jau ir kursų nebereiks, pati išmoksi.
Atsakyti
Mergaites, sveikinu su naujomis lelytemis! Sige, taviske labai panasi i mano kaimynes sunu tongue.gif Zinok, vos ne kaip viens prie vieno-tik plaukus garbanotus uzdet reiketu thumbup.gif .Aisku,labai dziaugiuosi,kad pasinaudojai mano pamokele darydama karkasa. Vovere, tavo geliu mergelka labai zaisminga gavosi 4u.gif .Sukritikuociau tik plaukucius-jie kazkaip keistai styro. Bet gal cia tik nuotraukoje taip atrodo.
Atsakyti
Vovere, man taip pat labai norisi rodytis ir įvertimų sulaukt smile.gif čia prigimtis žmonių tokia turbūt. Mažiukę lėlytę įdėsiu greitu laiku.

Mimo, man ši lėlė, kol dar be plaukų buvo, tai labai man mano tėtį priminė ax.gif žinai, nuo tavo karkaso pamokėlės man naujas įkvėpimas atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 06 03, 14:51)
Mergaites, sveikinu su naujomis lelytemis! Sige, taviske labai panasi i mano kaimynes sunu  tongue.gif Zinok, vos ne kaip viens prie vieno-tik plaukus garbanotus uzdet reiketu thumbup.gif .Aisku,labai dziaugiuosi,kad pasinaudojai mano pamokele darydama karkasa. Vovere, tavo geliu mergelka labai zaisminga gavosi 4u.gif .Sukritikuociau tik plaukucius-jie kazkaip keistai styro. Bet gal cia tik nuotraukoje taip atrodo.

Plaukučiai tikrai styro. Čia dėl to, kad juos dariau išardžiusi tą tokią sruogą į lašą susuktą kur būna plaukų dažų paletėse pavyzdžiai. Norėjau pliklijavusi juos suglostyt, bet man taip patiko, kad tokios uodegos dvi stovi, tai taip ir palikau. Ji taip linksmesnė man atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Ai ,as kaip jaunas menulis,islendu su nauja savo lelyte ir dingstu ax.gif bet aplankyti sia tema visad aplankau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 03 birželio 2009 - 21:25
Sige, Vovere - saunuoles. gera pradzia - puse kelio iki tobulumo wink.gif

Vyla - nu fantastika. As gi irgi tokia uniforma turejau thumbup.gif Tik spaliuko zenkleli dar butinai isek wink.gif
Atsakyti
dekui,norejau ta zenkleli,bet tikras per didelis,o padaryti niekaip neismastau kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 06 04, 09:57)
dekui,norejau ta zenkleli,bet tikras per didelis,o padaryti niekaip neismastau kaip biggrin.gif

iskirpk is raudono popieriaus ir centre kleckiuka balta padaryk stai tau ir stilizuotas zenkliukas smile.gif
Atsakyti
arba atsispausdint mažutį, paklijut ant kartono, palakuot kelis kartus ir beveik originalas smile.gif

yyla, labai smagi tavo lėlytė smile.gif
Atsakyti
yyla - labai labai idomi lele, gyva wink.gif Man patinka thumbup.gif
Del zenkliuko - tai pritariu patarimui, ant kartono priklijuoti arba dazais nutapyti ir padengti laku.

Norejau pasigirti wink.gif
Panevezyje pagaliau pavyko surengti leliu gamybos kursus, pirmieji du uzsiemimai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 06 03, 22:24)
Ai ,as kaip jaunas menulis,islendu su nauja savo lelyte ir dingstu ax.gif bet aplankyti sia tema visad aplankau bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
...

Vajetau bigsmile.gif Net širdį suspaudė - į mokyklą noriu, su uniforma, kaip anksčiau rolleyes.gif
Atsakyti