QUOTE(sige @ 2009 06 03, 09:46)
*nekokia fotografė iš manęs. Bet čia kol kas

**simpatiška tavo mažuliukė. ir aš bandžiau mažiukę daryt, atrodė maža, tai lengviau, o ištikrųjų tik sunkiau. Dukra žaidžia dabar
ačiū
***pastebėjau, kad man labai svarbus aplinkinių reagavimas, nes sulaukusi neigiamos reakcijos kaži ar kažką daryčiau toliau, o dabar labai noriu judėt į priekį
****dar planuoju rudenį, kai mažiukas mano bus savarankiškesnis eiti į kursus lėlių gaminimo
*Normaliai viskas, gražiai pozavo tavo lėlytė

Tik ryškumo norisi nes baisiai smalsu iš arčiau, detaliau apžiūrėti
Man išvis labai cekava kitų darytas lėlytes gyvai apžiūrėt, apčiupinėt, kaip jos padarytos, kur kaip kas paslėpta, užmaskuota. Na visokios paslaptys man įdomu
**Ačiū, man ji pačiai patinka. Paprastutė, bet kažkokia širdžiai labai miela. O tu galėtum parodyt su kokia tavo lėlyte dukra žaidžia
***Man irgi svarbu

Manau tai natūralu. Juk visada, kad ir kuo užsiimi - norisi įvertinimo, paskatinimo. Daug smagiau keliaut pirmyn kai žinai, kad kažkam patinka tai ką darai. Jei vien tik kritiką girdėtum tai ir nebesinorėtų rodyti ar net išvis daryt. O čia mergytės visos draugiškos. Ir pataria kai paprašai ir pasidžiaugia kartu ir konstruktyvios kritikos gauni. Visi mes truputį garbėtroškos

užtat ir rodomės ką padarom, tik padarau lėlytę - iškart puolu fotografuot ir rodyt

Toks nekantrumas apima, taip norisi kuo daugiau komentarų sulaukt
****Žiūrėk iki to laiko gal jau ir kursų nebereiks, pati išmoksi.