Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(mimo @ 2009 03 18, 15:24)
mamune, o is kokios medziagos tavo tekstilines veidukas? Ir kokiais dazais padazyta?
shizzla, labai originali, kruopsciai padaryta lele drinks_cheers.gif .
debesyla, aciu smile.gif

Sveikos visos, džiaugiuosi, kad patiko mano pirmoji tekstilinė,
o padaryta iš sintetinių sukietintų siūlų , aptempta kojine ir nudažyta akrilo dažais biggrin.gif
Shizzla, labai orginali lėlė, sveikinu 4u.gif , man patinka netradicinės lėlės ir orginalūs sprendimai drinks_cheers.gif

tiesa, Kaune organizuojami lėlyčių kūrimo kursai darbo dienomis nuo 18 iki 21 val, 4 dienos iš viso, daugiau informacijos kas norit rašykit į AŽ
Atsakyti
shiZZla, labai įdomi musė , tokia netradicinė . thumbup.gif

amandaa, siūlyčiau tiesiog perpiešt tavo lėlytės akis pagal pavyzdį nuorodoje, nebus ji tokia išsigandus blink.gif padenk akį vėl baltu akrilu , po to gali paprastu
pieštuku pasibraižyt akis , ir kai būsi patenkinta , nuspalvok smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jalta @ 2009 03 19, 16:06)
shiZZla, labai įdomi musė , tokia netradicinė .  thumbup.gif

amandaa, siūlyčiau tiesiog perpiešt tavo lėlytės akis pagal pavyzdį nuorodoje, nebus ji tokia išsigandus  blink.gif    padenk akį vėl baltu akrilu , po to gali paprastu
pieštuku pasibraižyt akis , ir kai būsi patenkinta , nuspalvok  smile.gif

manau reikia taip ir padaryt, nes dabar tai man baisu i ja net paziuret doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amandaa @ 2009 03 19, 17:25)
manau reikia taip ir padaryt, nes dabar tai man baisu i ja net paziuret doh.gif  ax.gif

visai nebaisu, tik truputį išsigandusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patinka MUSE vien tuo. kad ji kitokia, savotiska, tokia eksperimentine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2009 03 20, 17:21)
Man patinka MUSE vien tuo. kad ji kitokia, savotiska,  tokia eksperimentine  thumbup.gif

aciu:}} blush2.gif
Atsakyti
tikroveje muse ispudingiau atrodo smile.gif tikrai bigsmile.gif

o cia mano Svajoklis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti

! 
mamune, necituokite nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 kovo 2009 - 17:39
Yyla, puiki lėlė! Ypač veidas ir drabužiai patiko.
Bet man apskritai labai gražus šis berniukas.. wub.gif blush2.gif
Atsakyti
yyla, labai ciotkas berniukelis thumbup.gif . Man jo rankose noretusi koki muzikos instrumenta matyti...nes lelyte tokia trubaduriska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 03 21, 13:58)
yyla, labai ciotkas berniukelis thumbup.gif . Man jo rankose noretusi koki muzikos instrumenta matyti...nes lelyte tokia trubaduriska smile.gif

tai kad ir laiko dūdą kažkokią.. bent aš taip supratau.. labai įdomi lėlė.. nors man pirma mintis kažkaip gyvačių šamanas kilo... lotuliukas.gif
Atsakyti
dekui visoms,na taip,ten ta duda biggrin.gif
coliukasv-prajuokinai su tuom samanu hihihi.gif
Atsakyti