Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(*MAGIC* @ 2009 05 29, 17:06)
Gerose akyse antrame babilone.

aciu MAGIC thumbup.gif as buvau ten anksciau,bet nepastebejau turbut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAKSA @ 2009 05 29, 15:24)
labai dekinga visoms uz atsakymus aciuks.gif dabar iskilo kita problemele ax.gif kur gauti lelytei plaukucius? butu gerai surasti Panevezy,bet as niekur nemaciau... gal kuri zinot kur ieskoti unsure.gif ?

o medinėse šukose nebandei žiūrėt priauginamų sruogų ar pan? jų būna ir kirpyklose pirkt, jei kuri su priauginimais dirba unsure.gif
Atsakyti
na dar nebandziau bet butinai isbandysiu naturalius plaukus....kirpeja gerea kasa atidave ax.gif .....gal sakau geriau guls nei mano gotes dirbtinis plaukas kuri pirkau ale sruoga........bet gal ir gerai nes naujasis seimininkas labai patenkintas ir atsisako plauku tiesinimo proceduros fenu lotuliukas.gif......
o gerose akyse nepabijok paklausti del plaukuciu...ju ten tiek prideta kad akys susipainioja...o dar vadinasi gerosakys lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirodau su savo Fėja. Labai kažko sunkiai ėjosi ji man. Pavargau nežmoniškai, jaučiuos kaip kalną nuvertus. Norėjau kitaip rengt, bet medžiagų tinkamų neturiu. Nežinau kaip jums, bet mane ji tenkina ir tokia, aš dar tik mokausi, tai man gerai biggrin.gif Tikiuosi tas žmogus kuris ją gaus irgi bus patenkintas blush2.gif Tik vat mūsų kompe kažkokia kvaila programa apsigyveno tai negaliu normalių fotkių įdėt. Rodau kas išėjo:

user posted image

user posted image

user posted image

Tuo pačiu noriu padėkot mergytėms kurios nepagailėjo savo laiko ir žinių, ačiū jums už patarimus ir pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2009 05 29, 17:55)
o medinėse šukose nebandei žiūrėt priauginamų sruogų ar pan? jų būna ir kirpyklose pirkt, jei kuri su priauginimais dirba unsure.gif

aciu aciuks.gif dar nebandziau,bet kaikada pabandysiu ir ten paieskot bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ramushka @ 2009 05 29, 18:16)
na dar nebandziau bet butinai isbandysiu naturalius plaukus....kirpeja gerea kasa atidave  ax.gif .....gal sakau geriau guls nei mano gotes dirbtinis plaukas kuri pirkau ale sruoga........bet gal ir gerai nes naujasis seimininkas labai patenkintas ir atsisako plauku tiesinimo proceduros fenu  lotuliukas.gif......
o gerose akyse nepabijok paklausti del plaukuciu...ju ten tiek prideta kad akys susipainioja...o dar vadinasi gerosakys  lotuliukas.gif

aciuks.gif tai dabar jau reiks klaust,nes tikrai ten visko labai daug mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAKSA: 29 gegužės 2009 - 20:56
Vovere, visai simpatiska tavo lelyte. Man jos siuliniai plaukai graziai ziurisi. Ir nosyte tokia gruziniska tongue.gif Man joje gal moterisku iskilumu truksta:-)

QUOTE(vovere74 @ 2009 05 29, 15:09)

Kažin ką gero reik nuveikt, kad gaut kažką tokio dovanų g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

...o ka siulai? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 05 30, 14:16)
*Vovere, visai simpatiska tavo lelyte. Man jos siuliniai plaukai graziai ziurisi. Ir nosyte tokia gruziniska tongue.gif Man joje gal moterisku iskilumu truksta:-)
**...o ka siulai? ax.gif  g.gif

* Aciu blush2.gif Plaukai is dukros plauku gumeles biggrin.gif Ji tokia kaip pukuota stora buvo. Isardziau ispyniau ir klijavau po siuleli. Nosis tikrai gana gruziniska, kai veiduka formavau man taip patiko, kad ji butent tokia gavosi, tai ir palikau taip. Nemoku fotografuot, ne itin graziai gavosi. Krutine Feja turi blush2.gif gal tik klubu reikejo apvailesniu. Mokausi blush2.gif
** Nezinau g.gif Galiu indus isplauti. Net grindis. Arba langus nuvalyti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ka as pasiulysiu, nieko nemoku. Neturiu i ka keisti. Ale pasvajoti vis tiek pasvajoju. Noriu tavo leles biggrin.gif Net neisivaizduoju kiek galima imti pinigu uz tokius darbus. Tai net ir nekalbu apie pinigus. Nors jeigu lelytes daromos pardavimui - jos vadinasi turi ir kaina g.gif Va, o as gudruole - dovanu uzsimaniau lotuliukas.gif Tai gal visgi reik grindis isplaut? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 05 29, 18:16)
na dar nebandziau bet butinai isbandysiu naturalius plaukus....kirpeja gerea kasa atidave  ax.gif .....gal sakau geriau guls nei mano gotes dirbtinis plaukas kuri pirkau ale sruoga........bet gal ir gerai nes naujasis seimininkas labai patenkintas ir atsisako plauku tiesinimo proceduros fenu  lotuliukas.gif......
o gerose akyse nepabijok paklausti del plaukuciu...ju ten tiek prideta kad akys susipainioja...o dar vadinasi gerosakys  lotuliukas.gif

As tai ardau perukus ir klijuoju karstais klijais, is naturaliu tai labai sunku padaryt kaip tikrus, nes reikia juos is pradziu supinti, o tik paskui klijuot. Esu darius, bet daug laiko atima
Atsakyti
Sveikos,

pagaliau ir aš galiu parodyti savo pirmą (tiksliau antrą) lėlę. Lipdyt galvas sekėsi gerai, smulkesnėm detalėm reikia įgudimo, bet kai pradėjau meistrauti karkasą, visai nesamonė gavosi, todėl savo pačios pirmos lėlės nerodysiu net, o iškart rodysiu antrą, kurios karkasą padariau pagal Mimo thumbup.gif pamoką. Kai karkasas normalus, tada ir klausimų apie rūbus nebekyla.

Taip nekuklliai dar pasakysiu, labai esu patenkinta šita savo lėle,kaip pirma. Nors trūkumų joje daug, bet pažiūrėjus į ją sunkiai tikiu,kad padariau pati.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2009 06 02, 15:54)
Sveikos,

pagaliau ir aš galiu parodyti savo pirmą (tiksliau antrą) lėlę. Lipdyt galvas sekėsi gerai, smulkesnėm detalėm reikia įgudimo, bet kai pradėjau meistrauti karkasą, visai nesamonė gavosi, todėl savo pačios pirmos lėlės nerodysiu net, o iškart rodysiu antrą, kurios karkasą padariau pagal Mimo  thumbup.gif pamoką. Kai karkasas normalus, tada ir klausimų apie rūbus nebekyla.

Taip nekuklliai dar pasakysiu, labai esu patenkinta šita savo lėle,kaip pirma. Nors trūkumų joje daug, bet pažiūrėjus į ją sunkiai tikiu,kad padariau pati.

thumbup.gif Man pirma mintis šovusi į galvą - o ką aš? aš nieko. čia ne aš ax.gif
lotuliukas.gif Tokia gudrutė atrodo. Šauni lėlytė. Tik nuotraukyčių ryškesnių norėtųsi.
Ai ir dar - šukuosena faina, kartais aš irgi taip susirišu plaukus namuose blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 02 birželio 2009 - 16:14
O man pirštus niežti lotuliukas.gif Kol laukiu įkvėpimo naujai lėlei, mažutę Gėlytę padariau. Daug matau trūkumų, bet bent pabandžiau - mažą daryt sunkiau doh.gif Jau žinau ką kitaip daryčiau.

user posted image

user posted image

Apie 8 cm. jos dydis.
user posted image
Atsakyti
Sige, labai faina sukuosenyte tavo lelytes! iskart krito i aki rolleyes.gif
Atsakyti