Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

debesyla, leptelejau nepagalvojusi, o Zuikis i aukciona idetas 120-ciai dienu blush2.gif
vovere, manau tu daug grazesni Zuiki nusilipdytum smile.gif Ir dar-paskaityk #4 zinute biggrin.gif Cia tik siaip 4u.gif
hausinka, gaila,kad retokai cia pasmezuosi. Kai bus progu-tai pasirodyk, jei ne komentuoti-tai bent savo lelytes parodyti 4u.gif
------------------------------------------------------------
Na, o cia, mano zadeta, lankscios leles fotosesija. Dariau ant greituju-tai grozio ten neieskokit. Norejau parodyti tik pati principa. Lipdant padoria lele ziureciau,kad rankos,kojos vienodo storio butu, turetu alkunes ir kelienukus.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
persiprasau, vietoj "apsikame tampriu bintu" turetu buti "apsukame" smile.gif
Atsakyti

QUOTE(mimo @ 2009 05 27, 01:05)
*vovere, manau tu daug grazesni Zuiki nusilipdytum smile.gif

**Ir dar-paskaityk #4 zinute  biggrin.gif Cia tik siaip  4u.gif

***Na, o cia, mano zadeta, lankscios leles fotosesija. Dariau ant greituju-tai grozio ten neieskokit.

*Aš? Baik tu, ne ne. Aš nė per kur schmoll.gif Vat ir varvinu seilę į taviškį bigsmile.gif
**Skaičiau jau kelis kartus šią temą mirksiukas.gif Ir visgi laukiu voro biggrin.gif nes temos šeštas postas sako štai ką:
QUOTE(mimo @ 2009 03 16, 00:55)
Aciu  smile.gif Gaus dar kelma atsisesti ir vora i letena...kad varda savo pateisintu.

***Ant greitųjų? bigsmile.gif Nieko sau, norėčiau aš taip mokėt ant greitųjų. Tokią simpatišką, draugiško veiduko mergytę sumeistravai thumbup.gif
QUOTE(mimo @ 2009 05 27, 11:07)
persiprasau, vietoj "apsikame tampriu bintu"  turetu buti "apsukame" smile.gif

Aš net nepastebėjau lotuliukas.gif Taip įsijautus žiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
Mimo, o man nepataisyta sakinio dalis labai nuotaiką pakėlė, taip ir įsivaizduoju kaip š... tampriu bintu lotuliukas.gif , šaunuolė nepatingėjai viską nufotografuoti ir paaiškinti thumb_yello.gif
Atsakyti
vovere-tu uz mane greitesne buvai. Vyras ta pati mano posta rado -tai norejau asiprasyt ir istaisyt klaida. Nu ka galiu padaryt-esu issiblaskius varna...teks dabar vora meistraut biggrin.gif

pavonija, aciu uz pagyrimus. Smagu,kad nuotaika pakeliau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 05 27, 13:51)
vovere-tu uz mane greitesne buvai. Vyras ta pati mano posta rado -tai norejau asiprasyt ir istaisyt klaida. Nu ka galiu padaryt-esu issiblaskius varna...teks dabar vora meistraut biggrin.gif

Niu nenorėjau gėdint ar kažką panašaus blush2.gif Tik tas smalsumas toks didelis, vorą noriu pamatyt blush2.gif O kai taip parašei tai dar ir varną norėčiau pamatyt lotuliukas.gif

Manau, kad tokioms gabioms rankytėms ir ta varna būtų lengva užduotis mirksiukas.gif
Ir už nuotraukytęs su paaiškinimais - atskiras dėkui notworthy.gif
Atsakyti
[quote=mimo,2009 05 27, 01:05]
debesyla, leptelejau nepagalvojusi, o Zuikis i aukciona idetas 120-ciai dienu blush2.gif
labas! kokiame aukcijone tavo zuikis? ax.gif
Atsakyti
Nezinau ar buvo, bet vistiek idedu.
http://www.ibiep.com/search/Sculpting/
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 05 27, 23:01)
Nezinau ar buvo, bet vistiek idedu.
http://www.ibiep.com/search/Sculpting/

neatidaro man.. verysad.gif
Atsakyti
a jo ir man neatidaro unsure.gif
Atsakyti
Tei,koki laka naudoji leles akims ir lupoms lakuoti g.gif as turiu fimo kazkoki,bet jis man taip nezvilga verysad.gif
Atsakyti
sitai lelei naudojau akrilini "GLOSS ACRYLIC VARNISH" Sonet
user posted image

o sitai
user posted image
nuo senu laiku uzsilikusi sankt peterbugo gamybos laka kuris vadinasi "Лак" g.gif

o siaip tai tapybos reikmenu parduotuvese pasiteirauk blizgaus lako, tai pardavejos su dziaugsmu ka nors pasiulys (nes blizgaus paprastai niekas neperka lotuliukas.gif )
Atsakyti