Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(ramushka @ 2009 05 21, 23:32)

Ačiū 4u.gif
Antrame filmuke tai jau aukštasis pilotažas, bent jau man hihihi.gif Visi tie kūno išlinkimai, įdubimai, taip natūraliai atrodo blink.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
dabar kad uzvarysiu spamo po ilgo nebuvimo tongue.gif Man isoperavo desine ranka-tai nieko kito negalejau daryt,kaip tik uzbaigti pusiau pradetas lelytes. Vienos bus jau jums pazystamos,kitos ne. Zodziu-atiduodu jusu teismui. Kritika,pastabos yra ypac laukiamos thumbup.gif user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 05 22, 16:05)
Sveikos mergaites,
dabar kad uzvarysiu spamo po ilgo nebuvimo tongue.gif Man isoperavo desine ranka-tai nieko kito negalejau daryt,kaip tik uzbaigti pusiau pradetas lelytes. Vienos bus jau jums pazystamos,kitos ne. Zodziu-atiduodu jusu teismui. Kritika,pastabos yra ypac laukiamos thumbup.gif

Oho koks derlius užderėjo bigsmile.gif Matau mano Sapnelis ne vienas mėgėjas pamiegot biggrin.gif
O kur Kiškio voras? Lyg turėjo jis gaut vorą? g.gif
Man tas kiškis pats pačiausias wub.gif Labai mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2009 05 22, 08:54)
visą laiką tyliai stebėjau jos gimimą, bet dabar negaliu susilaikyt nepagyrus  wub.gif ji tokia tobula... smulkutė, gležnutė ir kartu tokia savimi pasitikinti wub.gif

Aciu Matelyk, tu pamatei toj lelej kaip tik tai ka as ir norejau i ja sudet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 22 gegužės 2009 - 17:25
Vovere, tas zuikis neturejo gauti voro...jis pats yra "voras". Kai pradejau sia lele daryt-tai ant karkaso is vieluciu buvo tik galva prilipdyta. Mano vyras pamates paklause-koki cia vora lipdai? Is tiesu atrode,kaip koks voras.Tai ir gavo lele Zuikio-voro varda. tongue.gif

Tei-tavo lelyte nuostabi! Sijonas atrodo tiesiog bumbastiskai thumbup.gif Man,kaip ir hausinkai, uzkliuva plaukai-jie tokie sintetiniai,blizgus, netikroviski ir labai vaizda gadina. Isivaizduoju,kokia ji grazi butu su angorinio pluosto plaukais wub.gif Aisku,jie labai brangus, bet si lelyte ju tikrai verta.
Atsakyti
na iš tiesų tai tie plaukai yra kaip tik tokie kokie ir turėjo būti smile.gif (beje jie yra iš natūralaus šilko - ne sintetiniai).
Lėlės rūbas ir visa nuotaika kurta būtent pagal šią šukuosena, ir kitokie parasčiausiai nederėtų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 05 22, 15:05)
Sveikos mergaites,
dabar kad uzvarysiu spamo po ilgo nebuvimo tongue.gif Man isoperavo desine ranka-tai nieko kito negalejau daryt,kaip tik uzbaigti pusiau pradetas lelytes. Vienos bus jau jums pazystamos,kitos ne. Zodziu-atiduodu jusu teismui. Kritika,pastabos yra ypac laukiamos thumbup.gif

man pirmoji labai simpatiška. na, o kiškis-voras tai jau tapęs klasika thumbup.gif
turi stilių, kas yra labai šaunu 4u.gif
bliamba, aš irgi tokio kiškio noriu... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tei, savo komentaru tikrai nenorejau nuvertinti lelytes! Ji fantastiska ir man labai patinka. 4u.gif

debesyla, prasom Zuiki isivaikinti wink.gif Kelma su samanom priedo duosiu tongue.gif

vovere, galiu papasakoti,kaip as lankscias lelytes darau. Karkasa suvynioju is vielos, nulipdziusi delniukus, pedutes ir galvyte uzmaunu ant karkaso, pataisau ka reikia ir nuemusi iskepu(arba isdziovinu). Iskeptas uzmaunu ant karkaso,jei reikia i skylutes ivarvinu kliju,kad tvirciau laikytusi. Tada imu pluosteliais sintepono ir su tampriu bintu apvynioju aplink metala. Vynioju tol,kol rankos, kojos buna tokio storio kaip nulipdytos galunes. O jau tada ant virsaus siunu ir klijuoju ruba. Ir lele kuo puikiausiai lankstosi. As kursu nelankiusi, gal lankiusios geresniu patarimu gali duoti ax.gif Kad si rasliava nebutu per paini,pasistengsiu kita karta visa procesa nufotografuoti-gal kam is to naudos bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 05 23, 10:17)
debesyla, prasom Zuiki isivaikinti wink.gif Kelma su samanom priedo duosiu  tongue.gif

o ką, galima? ax.gif
Atsakyti
Kiek gražių naujų lėlių thumbup.gif Aš tai atrodo irgi užsikrėčiau biggrin.gif Vakar buvo antra kursų dalis. Taip džiaugiausi, kad pavyko padaryt tą, ką ir buvau susiplanavusi. Na beveik pavyko, nes nebeužteko laiko apklijuot batus ir vienos drabužių detalės nebaigiau, noriu namie dar pabandyt su mašina gražiai apsiūt. O tada jau kelsiu čia nuomonėms ir kritikai.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 05 23, 00:09)
Vovere, tas zuikis neturejo gauti voro...jis pats yra "voras". Kai pradejau sia lele daryt-tai ant karkaso is vieluciu buvo tik galva prilipdyta. Mano vyras pamates paklause-koki cia vora lipdai? Is tiesu atrode,kaip koks voras.Tai ir gavo lele Zuikio-voro varda.  tongue.gif

Aš pamenu, skaičiau viską nuo pirmos temos pirmo posto biggrin.gif Ir pamenu tą istoriją kaip gavo Kiškis Voras vardą. Taip pat pamenu kaip rašei, kad jau taip gavos tai duosi tam kiškiui į ranką vorą. Tikrai tikrai taip rašei mirksiukas.gif Tik tada dar čia pati aš nerašiau. O prieš keletą dienų vėl viską perskaičiau nuo pradžių ir vėl tą patį perskaičiau, dėl to ir užsiminiau mirksiukas.gif

QUOTE(mimo @ 2009 05 23, 11:17)
*debesyla, prasom Zuiki isivaikinti wink.gif Kelma su samanom priedo duosiu  tongue.gif

**vovere, galiu papasakoti,kaip as lankscias lelytes darau. Karkasa suvynioju is vielos, nulipdziusi delniukus, pedutes ir galvyte uzmaunu ant karkaso, pataisau ka reikia ir nuemusi iskepu(arba isdziovinu). Iskeptas uzmaunu ant karkaso,jei reikia i skylutes ivarvinu kliju,kad tvirciau laikytusi. Tada imu pluosteliais sintepono ir su tampriu bintu apvynioju aplink metala. Vynioju tol,kol rankos, kojos buna tokio storio kaip nulipdytos galunes. O jau tada ant virsaus siunu ir klijuoju ruba. Ir lele kuo puikiausiai lankstosi. As kursu nelankiusi, gal lankiusios geresniu patarimu gali duoti ax.gif Kad si rasliava nebutu per paini,pasistengsiu kita karta visa procesa nufotografuoti-gal kam is to naudos bus smile.gif

* Aš irgi noriu bigsmile.gif
** Ačiū tau labai 4u.gif Kadangi darau iš ore džiūstančio modelino, tai taip ir padariau šį kartą 4u.gif Nusilipdžiau galvą, rankytes ir kojytes ir užmoviau ant karkaso. O tu ant to metalinio karkaso folijos nevynioji? Mums kursuose tai davė ant vielos karkaso apvyniot dar plonesne viela, po to folija, dar apvyniot storoku siūlu ir ištept lipalu ir tik po to lipdyt modelinu. Tai kam tiek visko? g.gif
Jei galėsi pafotkint ir mums parodyt visą procesą tai būsi šaunuolė caca thumbup.gif Žinot kaip pradžioj būna blush2.gif - žingeidumas, smalsumas begalinis, kuo daugiau visokios informacijos, patarimų, pamokimų. Šaunu, kad esat tokios draugiškos ir mums žiopelėms durų neparodot bigsmile.gif
QUOTE(LoJoo @ 2009 05 23, 17:30)
Kiek gražių naujų lėlių  thumbup.gif  Aš tai atrodo irgi užsikrėčiau  biggrin.gif  Vakar buvo antra kursų dalis. Taip džiaugiausi, kad pavyko padaryt tą, ką ir buvau susiplanavusi.  Na beveik pavyko, nes nebeužteko laiko apklijuot batus ir vienos drabužių detalės nebaigiau, noriu namie dar pabandyt su mašina gražiai apsiūt. O tada jau kelsiu čia nuomonėms ir kritikai.

Labai smalsu pamatyt. Lauksim nuotraukų bigsmile.gif Nefotografavot pačio proceso? Aš pirmą kursų dieną nefotkinau, pasiėmiau fotoaparatą su tuščiom baterijom doh.gif Antrą dieną fotkinau, jei kam įdomu galiu sudėt nuotraukas.
Atsakyti
Oi mergytes, issikrausciau as i kaimuka gyventi, interneta namuose turet be sansu sad.gif Tai naudojuos tik viesosios bibliotekos rysiu... interneto greitis, dievuleliau doh.gif paspaudi mygtuka ir gali eiti parukyt. Tai retai jums beparasysiu, tik tyliai stebesiu mirksiukas.gif Tai neisizeiskit, jei kada kurios darbeliu nepagirsiu ax.gif blush2.gif Na ir dar kartais bandysiu imesti savo darbeliu, jei cia bus imanoma ka uzkrauti biggrin.gif Ir toliau laikykit sita fronta, visos jus saunuoles thumbup.gif
Atsakyti