QUOTE(mimo @ 2009 05 23, 00:09)
Vovere, tas zuikis neturejo gauti voro...jis pats yra "voras". Kai pradejau sia lele daryt-tai ant karkaso is vieluciu buvo tik galva prilipdyta. Mano vyras pamates paklause-koki cia vora lipdai? Is tiesu atrode,kaip koks voras.Tai ir gavo lele Zuikio-voro varda.
Aš pamenu, skaičiau viską nuo pirmos temos pirmo posto

Ir pamenu tą istoriją kaip gavo Kiškis Voras vardą. Taip pat pamenu kaip rašei, kad jau taip gavos tai duosi tam kiškiui į ranką vorą. Tikrai tikrai taip rašei

Tik tada dar čia pati aš nerašiau. O prieš keletą dienų vėl viską perskaičiau nuo pradžių ir vėl tą patį perskaičiau, dėl to ir užsiminiau
QUOTE(mimo @ 2009 05 23, 11:17)
*
debesyla, prasom Zuiki isivaikinti

Kelma su samanom priedo duosiu
**
vovere, galiu papasakoti,kaip as lankscias lelytes darau. Karkasa suvynioju is vielos, nulipdziusi delniukus, pedutes ir galvyte uzmaunu ant karkaso, pataisau ka reikia ir nuemusi iskepu(arba isdziovinu). Iskeptas uzmaunu ant karkaso,jei reikia i skylutes ivarvinu kliju,kad tvirciau laikytusi. Tada imu pluosteliais sintepono ir su tampriu bintu apvynioju aplink metala. Vynioju tol,kol rankos, kojos buna tokio storio kaip nulipdytos galunes. O jau tada ant virsaus siunu ir klijuoju ruba. Ir lele kuo puikiausiai lankstosi. As kursu nelankiusi, gal lankiusios geresniu patarimu gali duoti

Kad si rasliava nebutu per paini,pasistengsiu kita karta visa procesa nufotografuoti-gal kam is to naudos bus
* Aš irgi noriu
** Ačiū tau labai

Kadangi darau iš ore džiūstančio modelino, tai taip ir padariau šį kartą

Nusilipdžiau galvą, rankytes ir kojytes ir užmoviau ant karkaso. O tu ant to metalinio karkaso folijos nevynioji? Mums kursuose tai davė ant vielos karkaso apvyniot dar plonesne viela, po to folija, dar apvyniot storoku siūlu ir ištept lipalu ir tik po to lipdyt modelinu. Tai kam tiek visko?
Jei galėsi pafotkint ir mums parodyt visą procesą tai būsi šaunuolė caca

Žinot kaip pradžioj būna

- žingeidumas, smalsumas begalinis, kuo daugiau visokios informacijos, patarimų, pamokimų. Šaunu, kad esat tokios draugiškos ir mums žiopelėms durų neparodot
QUOTE(LoJoo @ 2009 05 23, 17:30)
Kiek gražių naujų lėlių

Aš tai atrodo irgi užsikrėčiau

Vakar buvo antra kursų dalis. Taip džiaugiausi, kad pavyko padaryt tą, ką ir buvau susiplanavusi. Na beveik pavyko, nes nebeužteko laiko apklijuot batus ir vienos drabužių detalės nebaigiau, noriu namie dar pabandyt su mašina gražiai apsiūt. O tada jau kelsiu čia nuomonėms ir kritikai.
Labai smalsu pamatyt. Lauksim nuotraukų

Nefotografavot pačio proceso? Aš pirmą kursų dieną nefotkinau, pasiėmiau fotoaparatą su tuščiom baterijom

Antrą dieną fotkinau, jei kam įdomu galiu sudėt nuotraukas.