Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

Tai ne paslaptis, Voveryte, lelyte lipdyta visa. Galima butu ja panaudoti formai islieti ir po to "stampuoti" is spec. plastiko, bet man labiau patinka vienetiniai daigtai, todel serijine gamyba uzsiimt neplanuoju smile.gif

o del iformacjijos g.gif man atrodo kad as viska pasakau ko tik kas paklausia smile.gif

bandau atsakyt i Hausinkos klausima:
batai - padas is modelino aisku, o virsus is audinio. Po to pasendinti su dazais.
va cia gal geriau matysis:
user posted image
O sijonas...nu taigi ten viskas paprasta, gabaliukas suburbuliuotas, pora gabaliuku siaip suraukta ir viskas daug daug siuvineta su daug daug karoliuku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 18 gegužės 2009 - 21:04
QUOTE(Tei @ 2009 05 18, 21:55)
Tai ne paslaptis, Voveryte, lelyte lipdyta visa. Galima butu ja panaudoti formai islieti ir po to "stampuoti" is spec. plastiko, bet man labiau patinka vienetiniai daigtai, todel serijine gamyba uzsiimt neplanuoju smile.gif

o del iformacjijos  g.gif  man atrodo kad as viska pasakau ko tik kas paklausia smile.gif

Labai grazios tavo lelytes. Anksciau daryta labai panasi, kunelis toks, veidukas. Tai ir pagalvojau, kad su kokia formele padaromos blush2.gif
O is ko jas darei ir kaip? Kaip tokias vienodas detales padarai? Juk rankytes dvi reik padaryt, kojytes irgi, o pagal sedejima anr rankos sprendziu, kad lelyte nera didele. Tokios smulkios detales. As tiesiog zodziu pritrukau blush2.gif
As noriu daryt nauja lelyte, bet noriu ja daryt tokia, kad butu lankstoma. Na, kad butu galima ja ir pastatyt ir pasodint. Tik nesugalvoju kaip daryt. Ant karkaso? O kaip? Mus kursuose mokino tokiu metodu, kad nepalankstysi jos. Ir isvis nelabai patogu formuot pvz. rankytes, delniukus kai turi laikyt visa leles kuna. Patogiau butu atskirai viska pasidaryt, bet kaip po to sujungt i viena? Va kiek klausimu pazeriau blush2.gif

Ir dar - kaip suprantu tu rubeliu ant lelytes neklijuoji? Juos galima nuimti, pakeisti? O plaukus su kuo klijuoji?
Atsakyti
sita lipdziau is medzio mases (nes ji pakankamai tvirta ir kiek buvo nukritus nuo stalo niekas nenuluzo biggrin.gif ) Ji stingsta ore, lipdymas toks pat kaip ir kitu ore stingstanciu masiu. O kad vienoda viskas butu tai ten 2 menesiai darbo - nulipdai, isdziuna, paslifuoji, pasiziuri, kur reikia dar modelino uzdedi, kur nereikia su peiliuku padrozi. Stovincios dydis be kabluku 25 cm. Man patinka mazus daikciukus daryt smile.gif (o dideliu tai ir padet kur netureciau ax.gif )

O jei nori padaryt judancia lelyte, bet paprastesne technika nei sarnyrine, tai daryk ant vielos karkaso, ir lipdyk tik delniukus, pedutes ir galvyte. Visa kuneli formuok is audinio ir sintepono. Paslepk jungimo vietas po rubu, va ir lankstysis wink.gif

O del rubeliu tu teisi, as ant sarnyriniu leliu ju neklijuoju. smile.gif
O plaukus klijavau su super moment.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 18 gegužės 2009 - 21:19
QUOTE(Tei @ 2009 05 18, 22:17)
sita lipdziau is medzio mases (nes ji pakankamai tvirta ir kiek buvo nukritus nuo stalo niekas nenuluzo  biggrin.gif ) Ji stingsta ore, lipdymas toks pat kaip ir kitu ore stingstanciu masiu. O kad vienoda viskas butu tai ten 2 menesiai darbo - nulipdai, isdziuna, paslifuoji, pasiziuri, kur reikia dar modelino uzdedi, kur nereikia su peiliuku padrozi. Stovincios dydis be kabluku 25 cm. Man patinka mazus daikciukus daryt smile.gif (o dideliu tai ir padet kur netureciau  ax.gif )

O jei nori padaryt judancia lelyte, bet paprastesne technika nei sarnyrine, tai daryk ant vielos karkaso, ir lipdyk tik delniukus, pedutes ir galvyte. Visa kuneli formuok is audinio ir sintepono. Paslepk jungimo vietas po rubu, va ir lankstysis wink.gif

O del rubeliu tu teisi, as ant sarnyriniu leliu ju neklijuoju. smile.gif
O plaukus klijavau su super moment.

Aciu uz atsakymus user posted image. Sarnyrines lelytes man patinka, kazkur cia buvau radusi nuoroda kaip jas daryt, bet nieko nesupratau verysad.gif
Aisku ilgas procesas jei pora menesiu uztrunka, bet rezultatas vertas to thumbup.gif
O tu lelytes sau darai ar pardavimui, o gal dovanoms? Idomu kiek tokia galetu kainuot? g.gif Man labai sunku butu ivertint toki darba pinigais blink.gif
Atsakyti
kol kas darau sau... kai tiek darbo ideta, sunku skirtis smile.gif
o be to kai prie vienos leles krapstaus po 3.5 men (vien lipdymas 2, dazymas ir apranga dar 1.5 smile.gif ) tai labai letas biznis gautusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms, seniai matytoms!!!

Tei, ziurint i tavo lele tikrai matosi, kiek darbo ideta!!! thumbup.gif Nenustebau ne kiek del tu 3 men smile.gif Saunuole, zaviuosi tavo kruopstumu ir isradingumu.
Man irgi labai patinka sijonas drinks_cheers.gif As jau seniai ta spurgu technika ruosiuosi isbandyti, labai jau man grazu thumbup.gif

As savo kieme tai pat jau turiu nauja lelyte, tik vel nera kaip nufotkinti. O dabar, po Tei leles, net ir nesinori jos cia ikelti lotuliukas.gif Tegul siek tiek laiko praeina doh.gif
Atsakyti
Tei, labai įdomi tavo lėlė tokia kurią galima apžiūrinėti ir nagrinėti ilgai, patraukia akį thumbup.gif , ir veidas ir kūnas bei rūbai labai patiko wub.gif , o jau tie batai su toookia platforma biggrin.gif ok.gif
Atsakyti
Tei, tavo darbas fantastiskas. Mane suzavejo, bet ka jau cia... biggrin.gif
Mane pakerejo sijonas - tikrai netipinis sprendimas, puikiai padarytas ir begalo zavingas mirksiukas.gif thumbup.gif
Ir dar noriu paklausti - kazkuriame komentare paminejai medzio mase - mane labai sudomino, nes as dirbu su ore stingstanciu modelinu, bet man noretusi daugiau tvirtumo, tai butu labai smalsu ismeginti. Gal gali pavadinima mases parasyt ir kur pirkai? Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
omg, Tei, aš apšalus wub.gif
o tas sijonas tai gal čia toks kur akmenukus įvynioja ir verda? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 05 19, 01:32)
kol kas darau sau... kai tiek darbo ideta, sunku skirtis smile.gif
o be to kai prie vienos leles krapstaus po 3.5 men (vien lipdymas 2, dazymas ir apranga dar 1.5 smile.gif ) tai labai letas biznis gautusi  lotuliukas.gif

sveikos mergaites, senai bebuvau uzsukus.

Sveikinu Tei, labai idomi ir sudetinga lele thumbup.gif

Man iki tokios technikos dar toli,,,
Atsakyti
Jetau, kokios platformos wub.gif o leliukė tai superinė
Papildyta:
Pavadinčiau šeicho mergina biggrin.gif
Atsakyti
medzio mase atrodo va taip:
user posted image

girdejau ja galima maisyti su ladoll ar premier.
As lipdziau is grynos. Man jos liko dar puse poko.
o pirkti buna kanceliariniu prekiu parduotuves, kaina beje juokinga smile.gif

aha, Debesyla, cia tas sijonas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 19 gegužės 2009 - 18:27