Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(ramushka @ 2009 05 15, 17:58)
stai ir mano gote pasisiausele.....naujajai seimininkei labiau patiko pasisiaususi tai islydejau palaidais...man tai su kasele kaskaip meili labai

wub.gif Apalpau pamačius bigsmile.gif Negaliu rodyt dukrai, toji tai apalps ir neatsigaus doh.gif Grožis neapsakomas.
Toks lygus ir tarsi porcelianinis lėlės veidukas, rankos, kojos. Čia dėl to, kad iš kepamo fimo, ar ir iš ore stingstančio modelino galima tokį efektą išgaut?
Tokių batų aš ir pati sau norėčiau wub.gif Kiek ieškojau info apie batų gaminimą, tai niekur neradau tokių, kad atrodytų kaip tikri, normalūs batai. Jeigu ir yra kažkas panašaus tai neparodyta kaip padaryt...
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 05 15, 20:04)
wub.gif  Apalpau pamačius bigsmile.gif  Negaliu rodyt dukrai, toji tai apalps ir neatsigaus doh.gif  Grožis neapsakomas.
Toks lygus ir tarsi porcelianinis lėlės veidukas, rankos, kojos. Čia dėl to, kad iš kepamo fimo, ar ir iš ore stingstančio modelino galima tokį efektą išgaut?
Tokių batų aš ir pati sau norėčiau wub.gif Kiek ieškojau info apie batų gaminimą, tai niekur neradau tokių, kad atrodytų kaip tikri, normalūs batai. Jeigu ir yra kažkas panašaus tai neparodyta kaip padaryt...

aciuks.gif mergytes......ir as nustebus kaip tokie batukai gavosi ...Liucija dariau basa kad tik nereiktu batu blush2.gif , na bet kai uzprase gotes tai jau nebuvo kur detis...........na nezinau kaip is dziustancios ar gaunasi tokia lygi odele..bet is kepamos tai jau tikrai......ir darbo man rodos maziau nebereikia dazyti...
Atsakyti
Batai nerealiai graziai padaryti thumbup.gif Gerbiu biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu batai tai super thumbup.gif , ziuriu ir patiket negaliu, kaip is parduotuves bigsmile.gif Gal, kaip nors placiau apie juos cia galima butu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
ramishka - nuostabi lele thumbup.gif Labai tvarkingai viskas padaryta, batai - atskiras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 05 14, 09:34)
bigsmile.gif  Jau buvai ar dar tik ruošies?
/.../ Buvau Artmanijos kursuose, bet noriu dar. Tik jie vėl organizuoja kursus, tokius pat - iš ore stingstančio modelino.

Jau buvau vakar pirmąkart. Darėm iš kepamo modelino. Labai įdomu tai, kad visoms veidukai tokie skirtingi gavosi. Kiekvienai savas stilius smile.gif
Aš lipdžiau vyriškį, nors kaip kursuose buvo paaiškinta - lytis bus matyti kai atsiras plaukai ir apsirengs. Dariau tokius grubokus veido bruožus, nors norėjau įdubusio lieso veido, nesigavo biggrin.gif Gal ir per sunkią idėją pirmam kartui pasirinkau g.gif Planavau žilus plaukus neperilgiausius pritaisyt ir gal net barzdą, bet dabar susimąsčiau, kad netiks gi prie lygaus veido.
Atsakyti
aciuks.gif darkarteli dekoju uz iverinimus . o placiau apie batukus na kojytes nulipdai jau be pirstuku tokios formus kokiu noretum batu....ir paskiau kaip ant kurpalio klijuoji odele gerai labi kuo plonesne...cia pas mane ji net netikra dirbtine......ji puikiai tempiasi ir formuojasi....isties viskas priklauso nuo pasirinkto modeliuko drinks_cheers.gif daug cia mergyciu kurios grazius batelius dar gal dar kas ka pridurs 4u.gif
Atsakyti
ufff... baigiau smile.gif
user posted image user posted image

user posted image user posted image

daugiau foto cia ir cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 18 gegužės 2009 - 18:37
oho,kiek darbo ideta ohmy.gif thumb_yello.gif sijonas klasiskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 05 18, 19:13)
ufff... baigiau  smile.gif
...

Labai wub.gif Ir vel man - batai wub.gif
Turiu toki nekuklu klausima ax.gif Ar lelytes darai su formele? Ju kunelius g.gif
Ar tokiu paslapciu neisduodat?
As perskaiciau ir ankstesnes temas, apziurejau viska ka radau. Pastebejau, kad anksciau cia buvo labiau apie pati procesa, leliu gaminimo paslapciu visokiu, dalinamasi informacija apie viska, o dabar tik parodomos lelytes verysad.gif
Atsakyti
Vau bigsmile.gif aš apakusi wub.gif sunku patikėti kokius stebūklus galima padaryti su savom rankelėm wub.gif
Atsakyti
Kaip tokius batus padarei? Ta prasme is ko?? g.gif Ir dar klausimelis apie sijona KAIP??? biggrin.gif Nu labai super lelyte, tik man tie jos plaukai nesiziuri kazkaip, visa tokia fainuole, grazuole, kiekviena detale super, bet plaukai tai tokie netikroviski... Nu bet cia tik mano asmenine nuomone blush2.gif net seile nutiso beziurint i tas puosmenas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 18 gegužės 2009 - 20:54