Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

turiu klausimuk kaip suguldyti plaukus suklijavus kad nestotu piestu....apviniojau ir palikau per nakti su siulu tai nelabai padejo ar cia nakties maza menesiu tam prireiks
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 05 15, 11:09)
turiu klausimuk kaip suguldyti plaukus suklijavus kad nestotu piestu....apviniojau ir palikau per nakti su siulu tai nelabai padejo ar cia nakties maza menesiu tam prireiks

Su sintetiniais plaukai labai sunku susitvarkyti, beveik nepasiduoda. geriausia naudoti naturalu pluosta, avies, ozkos vilna, kas ka turi. Karta net teko dukrai plaukus patrumpinti, nes lelei reikejo sukti bigudukus ir dazyti.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2009 05 15, 10:46)
Su sintetiniais plaukai labai sunku susitvarkyti, beveik nepasiduoda. geriausia naudoti naturalu pluosta, avies, ozkos vilna, kas ka turi. Karta net  teko dukrai plaukus patrumpinti, nes lelei reikejo sukti bigudukus ir dazyti.
4u.gif

lotuliukas.gif jo gerai tu cia.....na panaudojau dirbtines sruogas...............o geriausia kad mano kirpeja atiduoda klijentu tikrus plaukus.......viena kasa jau turiu reiks kita karta panaudoti thumbup.gif ir bigudi sussukti
Atsakyti
as sintetinius priklijavus uzmoviau ant galvos plona kojine ir pakaitinau su fenu (pacia karsciausia oro srove). kadangi po to dar dariau sukuosena, tai daug maz viskas sugule kur reikia smile.gif
Atsakyti
stai ir mano gote pasisiausele.....naujajai seimininkei labiau patiko pasisiaususi tai islydejau palaidais...man tai su kasele kaskaip meili labai

user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Oho koks dekoltė biggrin.gif , graži gotė man irgi gražiau susišukavus, o ne pasišiaušėlė, bet kiekvienai skirtingai wink.gif , čia iš fimo lipdei ? rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, necituokite nuotraukų !
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 05 15, 18:18)
Oho koks dekoltė  biggrin.gif , graži gotė man irgi gražiau susišukavus, o ne pasišiaušėlė, bet kiekvienai skirtingai wink.gif , čia iš fimo lipdei ? rolleyes.gif

taip is kepamo fimo......o del sukuosenos tai teks pasiulyti susisukuoti blush2.gif na gal po kiek laiko juk reikia keisti stiliu....pasinaudosiu Tei patarimu karstu fenu....

user posted image
Atsakyti
Kai susišukavus gražiai išryškėja veido bruožai smile.gif, batus labai dailiai padarei iš ko jie ?
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 05 15, 18:43)
Kai susišukavus gražiai išryškėja veido bruožai smile.gif, batus labai dailiai padarei iš ko jie ?

is odinio rankinuko lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Visai nesvarbu, kad rankinuką paaukojai išformuoti batai idealiai thumbup.gif , tikriausiai užsakovė irgi gotė ar klystu ?
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 05 15, 19:00)
Visai nesvarbu, kad rankinuką paaukojai išformuoti batai idealiai  thumbup.gif , tikriausiai užsakovė irgi gotė ar klystu ?

naujasis seimininkas isties tai vyrukas blush2.gif , tik jis to dar nezino...gaus ja dovanu....mat ilgai zmonai svaigo kaip noretu tokios kaip mano "Liucijos" bet gotes, todel ir dekolte israiskinga
Atsakyti