Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

as pasidarau karkasa is folijos:
susuku 5 "pirstelius" ir sutvirtinu juos i viena kruva, paformuoju kaip man reikia, po to lipdau ant virsaus po truputi modelina. Is kepamo gaunasi lengviau, nes ji galima :isglostyt". o is ore stingstancio tai gaba ilgas procesas: padengiu karkasa vienu plonu sluoksniu, po leidziu sustingt. tada lipdau antra, kai sustingsta kur reikia paslifuoju, kur reikia dar ir trecia sluoksneli prilipdau.

o siaip dar vienas gan lengvas karkaso variantas: imi mazyti gabaliuka modelino, suploji blyniuka ir i ji susmaigstai 5 plonos vielos gabaliukus. Leidi sustingt, (arba kepi jei modelinas kepamas) Kai "delniukas" sukieteja, palankstai vielutes kaip nori kad pirsciukai butu ir tuomet formuoji rankyte.

be karkaso tai tiklabai miniatiuriniui pirciukai graziai gaunasi, o jei didesni - tai ar susisuka ar linkis nenaturalus gaunasi ar kepant kumstis susivynioja lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu!!! pabandysiu ta antra buda. smile.gif gera mintis clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 05 06, 21:00)
as pasidarau karkasa is folijos:
susuku 5 "pirstelius" ir sutvirtinu juos i viena kruva, paformuoju kaip man reikia, po to lipdau ant virsaus po truputi modelina. Is kepamo gaunasi lengviau, nes ji galima :isglostyt". o is ore stingstancio tai gaba ilgas procesas: padengiu karkasa vienu plonu sluoksniu, po leidziu sustingt. tada lipdau antra, kai sustingsta kur reikia paslifuoju, kur reikia dar ir trecia sluoksneli prilipdau.

o siaip dar vienas gan lengvas karkaso variantas: imi mazyti gabaliuka modelino, suploji blyniuka ir i ji susmaigstai 5 plonos vielos gabaliukus. Leidi sustingt, (arba kepi jei modelinas kepamas) Kai "delniukas" sukieteja, palankstai vielutes kaip nori kad pirsciukai butu ir tuomet formuoji rankyte.

be karkaso tai tiklabai miniatiuriniui pirciukai graziai gaunasi, o jei didesni - tai ar susisuka ar linkis nenaturalus gaunasi ar kepant kumstis susivynioja  lotuliukas.gif

O as visada rankytes be karkaso darau, kazkaip nieks man ten nesusisuka i kumsti ax.gif
Atsakyti
na nusprendziau ir as savo pirmaji blyna pademonstruot 4u.gif user posted image
Atsakyti
[quote=Heakate,2009 05 08, 18:34]
na nusprendziau ir as savo pirmaji blyna pademonstruot 4u.gif

siaip atrodo turetu buti labai miela lelyte, bet vaizdas kazkaip labai toks isplaukes g.gif idek nuotraukyciu is arciau mirksiukas.gif

P.S. O cia tas sijonukas turi buti taip paglamzytas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 08 gegužės 2009 - 20:48
QUOTE(Heakate @ 2009 05 08, 18:34)
na nusprendziau ir as savo pirmaji blyna pademonstruot  4u.gif

Čia pirma lėlytė? blink.gif Neįtikėtina, kad taip galima iš pirmo karto padaryt bigsmile.gif Tik sijonuką aš išlyginčiau, ji tokia trapi, gležna, švelni ir tas suglamžymas man jai nedera. Ji juk tokia lengvutė, kaip iš to multiko kur princesė skraidyti norėjo wub.gif

O čia mano šiandieninis Sapnelis:

user posted image

user posted image

user posted image

Tik meškutis čia pasiskolintas, duosiu jam kitą lotuliukas.gif Ir dar sparniukai džiūsta, kai juos pritvirtinsiu Sapnelis išskris pas savo naują šeimininkę.
Atsakyti
niu kokiu grazulku pridaret...saunuoles voveres miegelis tai saldus net sypsosi pro usa.....Heakate dailute tavo lelyte....noretusi daugiau ir ryskesniu nuotraukyciu bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena, jusu leles nerealios!!!!!
noreciau pasiklausti gal ir ne i tema, gal kas zinote ar yra kursai leliu gamybos, nes noriu plankyti ismokti panasius dalykus kurti.
aciu
Atsakyti
QUOTE(Tasmane @ 2009 05 13, 10:18)
Laba diena, jusu leles nerealios!!!!!
noreciau pasiklausti gal ir ne i tema, gal kas zinote ar yra kursai leliu gamybos, nes noriu plankyti ismokti panasius dalykus kurti.
aciu

http://www.artmanija.com/
Čia kursai organizuojami, dabar bus Klaipėdoj, Vilniuje jau vakar prasidėjo. Bet manau dar bus.

Va dar: http://www.senasnauj...s...767&level=2
Atsakyti
labai aciu uz toki greita atsakyma
Atsakyti
Kažkada atsitiktinai įlindus į šią temą tiek grožių pamačiau... Vandenį, Musę ir kitas lėlytes, kad rezultatas - užsirašiau į kursus "senasnaujas", nes savamoksle būt kažkaip nedrįstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2009 05 13, 20:35)
Kažkada atsitiktinai įlindus į šią temą tiek grožių pamačiau... Vandenį, Musę ir kitas lėlytes, kad rezultatas - užsirašiau į kursus "senasnaujas", nes savamoksle būt kažkaip nedrįstu biggrin.gif

bigsmile.gif Jau buvai ar dar tik ruošies?
Aš labai norėčiau dar blush2.gif Buvau Artmanijos kursuose, bet noriu dar. Tik jie vėl organizuoja kursus, tokius pat - iš ore stingstančio modelino. Aš norėčiau pabandyt ir kitokius būdus, bet lyg ir nėra Klaipėdoj tokių kursų g.gif Bent jau aš neradau ax.gif
Atsakyti