Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(coliukasv @ 2009 04 30, 14:51)
man toks stilius nelabai, bet šiaip labai gražu.kažką ta lėlytė turi kas labai užkabina.. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  labai labai.. o kuo daugiau žiūriu tuo labiau wub.gif

O man toks stilius kaip tik-labai prie širdies:teatrališkas, dekoratyvus, yra kur akis paganyt-daug detalių, dekoro, spalvų perėjimų... Išraiškinga lėlė thumbup.gif

yyla - super clap_1.gif
(tik gal nuotraukų norėtųsi ryškesnių ar iš arčiau, kad neišplauktų smulkios detalės, nes tikrai yra ką apžiūrinėt...)
Atsakyti
aciu, hausinka uz informacija, pykstu ant saves uz ta islaidavima skudureliams, bet jau cia mano silpnybe. dabar lelyciu irgi neturiu kada daryt, bet jau labai noriu...

yyla- labai grazi lelyte...jau tokia tik i paroda nest.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai dekui smile.gif Kuo daugiau visokiausiu smulkiu detaliu pas lele,tuo manau lele idomesne smile.gif
Atsakyti
Šiandien pabaigiau savo antrą lėlytę. Labai stipriai nekritikuokit blush2.gif nes ir taip gėda rodytis po jūsų nerealiai talentingų darbelių wub.gif Aš tik pradedu su lėlytėmis bendrauti, tikiuosi pramoksiu šito meno blush2.gif

Taigi, susipažinkit - Pamotė:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kokia rimta ir matosi labai pikta biggrin.gif ,labai grazus drabuzeliai smile.gif ir pati lele ziuri is auksto i visus thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 05 03, 08:54)
Kokia rimta ir matosi labai pikta biggrin.gif ,labai grazus drabuzeliai smile.gif ir pati lele ziuri is auksto i visus thumb_yello.gif

Ačiū 4u.gif Labai norėjosi kažkokį charakterį jai suteikt.
Pikta, arogantiška, pasipūtusi - visai kaip mano pamotė lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Cia mano drauges "rankdarbiai" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raselle: 03 gegužės 2009 - 20:49
fainuoles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 03 gegužės 2009 - 22:47
kokiu budu nulakuoti lele jei dekoravimui panaudosiu pastele g.gif teptuku nulakuoti tai bus neimanoma. yra purskiamas lakas,bet as nezinau koks tinkamas g.gif padekit rolleyes.gif kol nedariau tai viskas buvo labai aisku...dabar niekas nebeaisku hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 03 16, 13:37)
Kadangi nenoriu apkrauti forumo, tai daugiau nededu, bet galima paziureti CIA

Wow... blink.gif ispudinga lele.... blink.gif wub.gif Vanduo.... wub.gif kaip butu idomu pamatyti visas keturiu stichiju leles...Vanduo, Ugnis, Zeme, Oras... smile.gif
Atsakyti
Maksa, yra matiniu aerozoliniu laku dazu parduotuvese.
va kad ir sitoks:
user posted image
labai tinka pastelei uztvirtinti. wink.gif
Atsakyti
Tei,o lelytes pirstelius ant karkaso darai? jei taip tai gal galetum nupasakot kaip ji pasiruosi ax.gif
Papildyta:
tau labai sauniai gaunasi. man taip graziai neisejo,mano buvo daryta be karkaso is kepamo fimo. gavosi tai neblogai,bet labai sunkiai lipdosi nes pirstukai vis sulimpa g.gif
Atsakyti