amandaa, jei tu ju neuzlakavai-tai dar nevelu pataisyt

Marquise, tavo lėlė nuostabi
dar lyg ir norėčiau ką nors pridėti, bet pritrūkau žodžių
Tei, labai smagus pavasarinis sutvėrimas pas tave atskrido
labai mielas
O dabar ateinu mamunei į pagalbą, įkeliu jos naujausią tekstilinę lėlė.
Mačiau ją gyvai - labai patiko

Tei, labai smagus pavasarinis sutvėrimas pas tave atskrido

O dabar ateinu mamunei į pagalbą, įkeliu jos naujausią tekstilinę lėlė.
Mačiau ją gyvai - labai patiko

QUOTE(mimo @ 2009 03 15, 23:16)
Valio naujiems namuciams
Vakar norejau isbandyti hausinkos pasiulyta plaukuciu klijavimo technika ant juodrastines galvytes. Sumasciau nors kiek veiduka ispiesti,kad smagiau klijuotusi...ir ka-pagavo mane muza tsakant
Suraiciau karkasa, pasiuvau kuna...ir nepriklijavusi ne vienos plauku sruogeles sukuriau:
Zuikis-voras
Voras del to,kad, kai susukau karkasa is vielu-tai vyras priejes leptelejo-kas cia per voras?
Tai ir prilipo siai lelei zuikio-voro vardas.

Vakar norejau isbandyti hausinkos pasiulyta plaukuciu klijavimo technika ant juodrastines galvytes. Sumasciau nors kiek veiduka ispiesti,kad smagiau klijuotusi...ir ka-pagavo mane muza tsakant

Zuikis-voras
Voras del to,kad, kai susukau karkasa is vielu-tai vyras priejes leptelejo-kas cia per voras?

nepakartojamas zuikis, įsimylėjau

Išskirtinis personažas ta Musė
, tokio ilgai nepamirši gali ji patikti ar nepatikti, bet jėgos yra

Musė-tikrai įspūdinga
Labi originali lėlė, detalės dera tarpusavyje, tokia išbaigta .
Šaunuolė shiZZla

Šaunuolė shiZZla

Smagu buvo stebeti, kaip gimsta muse ir rezultatas tikrai labai efektingas, saunuole!!!
Marquise - tai bent skulptura!!!! Man cia jau net lele nesigauna pavadinti, tikru tikriausia skulptura. Mano skoniui saltoka, bet nulipdyta tai super, be zodziu!!!!
Tei drugelis tai privalomai visada salia turi tureti narcizu - labai derinasi , visiskas totalus pavasaris
Man tik graziau kai leles taip neblizga..
amandaa- kita karta akies vyzdzius bent dalinai pakisk po akies voku - tada ir nebus ishsprogusios, pasiziurek i save veidrodyje
mamunes tekstiline man irgi patiko, kazkaip man tos tekstilines siluma dvelkia
akys grazios ir stovesena tokia mandra
Tikiuosi, nieko nepamirsau, kazkaip cia darbais apsikrovusi mazai pasireiskiau, bet seku visa laika visus naujus kurinius jusu ir visi savaip dziugina
Kol kas daug sneku, pati mazai rodau, vis gimdome lelyte kursuose pas shiZZla. Gal labai ilgai nebetruksim
ir atsiduosiu jusu teismui!!!

Marquise - tai bent skulptura!!!! Man cia jau net lele nesigauna pavadinti, tikru tikriausia skulptura. Mano skoniui saltoka, bet nulipdyta tai super, be zodziu!!!!
Tei drugelis tai privalomai visada salia turi tureti narcizu - labai derinasi , visiskas totalus pavasaris

amandaa- kita karta akies vyzdzius bent dalinai pakisk po akies voku - tada ir nebus ishsprogusios, pasiziurek i save veidrodyje

mamunes tekstiline man irgi patiko, kazkaip man tos tekstilines siluma dvelkia

Tikiuosi, nieko nepamirsau, kazkaip cia darbais apsikrovusi mazai pasireiskiau, bet seku visa laika visus naujus kurinius jusu ir visi savaip dziugina

Kol kas daug sneku, pati mazai rodau, vis gimdome lelyte kursuose pas shiZZla. Gal labai ilgai nebetruksim

mamune, o is kokios medziagos tavo tekstilines veidukas? Ir kokiais dazais padazyta?
shizzla, labai originali, kruopsciai padaryta lele
.
debesyla, aciu
shizzla, labai originali, kruopsciai padaryta lele

debesyla, aciu

shiZZla nu fantastika

ShiZZla, va čia tai lėlė! Greičiau ne lėlė, o meno kūrinys!
Pamačius man net akys išsprogo va taip vat: