Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

amandaa, jei tu ju neuzlakavai-tai dar nevelu pataisyt wink.gif
Atsakyti
Marquise, tavo lėlė nuostabi thumbup.gif dar lyg ir norėčiau ką nors pridėti, bet pritrūkau žodžių biggrin.gif
Tei, labai smagus pavasarinis sutvėrimas pas tave atskrido thumbup.gif labai mielas
O dabar ateinu mamunei į pagalbą, įkeliu jos naujausią tekstilinę lėlė.
Mačiau ją gyvai - labai patiko wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti

! 
Marquise, necituokite nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 kovo 2009 - 17:40
QUOTE(mimo @ 2009 03 15, 23:16)
Valio naujiems namuciams thumbup.gif
Vakar norejau isbandyti hausinkos pasiulyta plaukuciu klijavimo technika ant juodrastines galvytes. Sumasciau nors kiek veiduka ispiesti,kad smagiau klijuotusi...ir ka-pagavo mane muza tsakant tongue.gif Suraiciau karkasa, pasiuvau kuna...ir nepriklijavusi ne vienos plauku sruogeles sukuriau:
Zuikis-voras
Voras del to,kad, kai susukau karkasa is vielu-tai vyras priejes leptelejo-kas cia per voras? doh.gif Tai ir prilipo siai lelei zuikio-voro vardas.

nepakartojamas zuikis, įsimylėjau wub.gif
Atsakyti
po 3 savaiciu sunkaus darbo baigiau

40 cm

La Doll

karoliai, karoliuikai, poperius, papje mashe, latexas, acrilas, skirtingi lakai

"Muse"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ish naujienu - ArtLab galerijoje Klaipedoje greitaoi atsiras meistriu ish rusijos leliu

ir toliau renkamos grupes leliu darymo kursams:}

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiZZla: 18 kovo 2009 - 08:16
Išskirtinis personažas ta Musė wink.gif , tokio ilgai nepamirši gali ji patikti ar nepatikti, bet jėgos yra thumbup.gif
Atsakyti
Musė-tikrai įspūdinga thumbup.gif Labi originali lėlė, detalės dera tarpusavyje, tokia išbaigta .
Šaunuolė shiZZla clap_1.gif
Atsakyti
Smagu buvo stebeti, kaip gimsta muse ir rezultatas tikrai labai efektingas, saunuole!!! thumbup.gif

Marquise - tai bent skulptura!!!! Man cia jau net lele nesigauna pavadinti, tikru tikriausia skulptura. Mano skoniui saltoka, bet nulipdyta tai super, be zodziu!!!!

Tei drugelis tai privalomai visada salia turi tureti narcizu - labai derinasi , visiskas totalus pavasaris thumbup.gif Man tik graziau kai leles taip neblizga..

amandaa- kita karta akies vyzdzius bent dalinai pakisk po akies voku - tada ir nebus ishsprogusios, pasiziurek i save veidrodyje wink.gif

mamunes tekstiline man irgi patiko, kazkaip man tos tekstilines siluma dvelkia smile.gif akys grazios ir stovesena tokia mandra 4u.gif

Tikiuosi, nieko nepamirsau, kazkaip cia darbais apsikrovusi mazai pasireiskiau, bet seku visa laika visus naujus kurinius jusu ir visi savaip dziugina rolleyes.gif

Kol kas daug sneku, pati mazai rodau, vis gimdome lelyte kursuose pas shiZZla. Gal labai ilgai nebetruksim ax.gif ir atsiduosiu jusu teismui!!!
Atsakyti
mamune, o is kokios medziagos tavo tekstilines veidukas? Ir kokiais dazais padazyta?
shizzla, labai originali, kruopsciai padaryta lele drinks_cheers.gif .
debesyla, aciu smile.gif
Atsakyti
shiZZla nu fantastika blink.gif doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
ShiZZla, va čia tai lėlė! Greičiau ne lėlė, o meno kūrinys! wub.gif Pamačius man net akys išsprogo va taip vat: bigsmile.gif
Atsakyti
aciu jum visom!:}
Atsakyti