Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

hausinka, o kur tu cia pirkai tu atraizeliu, jei ne paslaptis? cia Vilniuje? matai, as medziageliu manjake, man ju vis ne gana... blush2.gif gal zinai kokiu parduotuviu kur nebrangiai mazu gabaleliu parduoda? bigsmile.gif
Atsakyti
Daugiau niekada lėlių nedažysiu vakare doh.gif Atrodo šviesos prisijungiau kaip reikalas, viskas normaliai matėsi, bet spalvas kaip iškraipiau, jetau jetau doh.gif Nudažiau lėlę, išdažiau veidelį, apipurškiau laku. Šiandien ryte pamačiau ir vos neatsisėdau blink.gif Vietoj rausvos, artimos kūno spalvai, ji šviesiai ruda doh.gif Tokia kaip balinta kava doh.gif

Tuo pačiu noriu paklausti, gal jau buvo čia dėta, tai atsiprašau. Gal turite kokių gerų nuorodų su drabužių konstravimu? Turiu viziją kokių rūbelių norėčiau, bet vat apie jų sukirpimą, konstravimą aš nė bum bum doh.gif Nemoku iškarpų pasidaryt blush2.gif
Atsakyti
as tai darau is akies,drabuziu siuvime esu žiauriai žalia blink.gif

mano naujoji meile biggrin.gif ''Džiuzepė'' 30cm,ladoll

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 04 30, 10:48)

EEEEEIK TU SAAAAAAU!!!!!
thumbup.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif NUOSTABI!
Gryztu namo ir ismetu savo mergelke lauk! Nu tikrai! Va cia tai jooo!
Atsakyti
va je koks stebukliukas.....isimylejau .....user posted image......labai israiska thumbup.gif rankytes thumbup.gif rubelis o jau svarkelis ir ideja ir isreikstumas ir artistiskumas wub.gif wub.gif rubelis dailiai pasendintas
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 04 29, 23:16)
hausinka, o kur tu cia pirkai tu atraizeliu, jei ne paslaptis? cia Vilniuje? matai, as medziageliu manjake, man ju vis ne gana... blush2.gif  gal zinai kokiu parduotuviu kur nebrangiai mazu gabaleliu parduoda? bigsmile.gif

Vilniuje prie kalvariju turgaus yra tokia parduotuve "audiniu imperija".. Ten medziagose pasiklyst galima, ir siaip visokiu juosteliu, karoliuku, vilnos velimui, siulu... zodziu visko apstu ir kainos padorios. Ir pastoviai buna atraizu didziausios dezes, tai as i jas kaip isisuku doh.gif

YYLA, as be zodziu.. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 30 balandžio 2009 - 09:20
zyzane-nekvailiok,pabaik lelyte iki galo,rezultatas visada tik pabaigoje matosi

dekui mergaites wub.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 04 30, 09:48)

blink.gif Stalčius atsidarė ir nebeužsidaro...va čia tai jooo.....

QUOTE(zyzane @ 2009 04 30, 09:53)
EEEEEIK TU SAAAAAAU!!!!!
thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  NUOSTABI!
Gryztu namo ir ismetu savo mergelke lauk! Nu tikrai! Va cia tai jooo!

Mano mintys lotuliukas.gif Žodis į žodį, ką pagalvojau pamačius biggrin.gif
Atsakyti
Vyla labai grazi lele (va tokios man patinka: spalvingos, su imatriais rubais, kaip koks pasakos personazas) thumbup.gif

o kokio jis ugio? ir is kokios mases lipdei jei ne paslaptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 30 balandžio 2009 - 11:14
Dekui dar karteli biggrin.gif

Aukscio jis 30cm,o lipdziau su ladoll,kepamu masiu nesu isbandziusi,o ir netraukia jos manes kazkotai

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 04 30, 14:27)
Dekui dar karteli biggrin.gif

Aukscio jis 30cm,o lipdziau su ladoll,kepamu masiu nesu isbandziusi,o ir netraukia jos manes kazkotai

smile.gif

man toks stilius nelabai, bet šiaip labai gražu.kažką ta lėlytė turi kas labai užkabina.. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai labai.. o kuo daugiau žiūriu tuo labiau wub.gif o mano lipdymas vis atsideda.. pradėjau draugės mergytei dar suknelę nert.. doh.gif nėr kada.. per kitus rankdarbius vis neprieinu..
Atsakyti
yyla grazu tai netas zodis! super!!! thumbup.gif cia tiesiog sedevras! thumbup.gif kazi ar man kadanors taip pavyks g.gif
Papildyta:
gal kas zinote kokiu geru nuorodu kur butu apie audiniu dekoravima? labai noreciau ismokt ir as sendinti drabuzelius. labai grazios iseina lelytes,man labai patinka. atsiprasau kad cia ne ta tema,bet gal kas padetu? rolleyes.gif as net neisivaizduoju kaip tai daroma verysad.gif
Atsakyti